- 14 Mart 2021
- 582
- 1.957
Anlıyor demek ki bekleme süresinde dene tabi ne olacağını bilemeyiz. Yumurta için kürler veriyor mu acaba :)Tabi rahim filminde çıkmıştı tüplerin kapalı olduğu. Yumurta problemi de oldu tabi yaş ilerliyor. Sağol canım
Darısı başımıza inşallah..Bende gördüm haberi.
Genç bir adamla evlenmişti.
Kesinlikle donasyondur.
Bide ikizlere hamileymiş.
Amin inşallah.
Yok kür yapmıyormuş.Anlıyor demek ki bekleme süresinde dene tabi ne olacağını bilemeyiz. Yumurta için kürler veriyor mu acaba :)
Amin inşallahDarısı başımıza inşallah..
her yola acigiz.Kızlar ben geçenlerde ne yaptım anlatayım
Bir tanıdık yaşlı bir teyzeden bahsetti. Çok kişi bu kadına gidince hamile kalmış diye.
Hatta tanıdığım biri var 10 yıldan fazladır evli.
Yıllardır tedavi görüyor olmuyordu o kişide bu teyzeye gitmiş ve geçenlerde doğum yaptı.
Neyse gittim yakınımla. Eliyle karnımın üstünden muayene etti ve karnımın bazı yerlerine bastırıp ağrı olup olmadığını sordu.
En son rahimi kapalı dedi. (Tüplerden bahsediyor )
Ben şok tabi
Ayrıca iltihapin çok olduğunu ve sol yumurtalığımın daha az çalıştığını söyledi.
Fitil yapıyormuş bitkilerle. Ama iğrenç kokuyor.
Şimdilik kullanıyorum fiiller bitince tekrar çağırdı.
Kendi kendime acaba tüplerim açılır mı diyorum
Gerçi çok umudum da yok ama artık deneyeyim ne çıkar dedim. Bir gelişme olursa yazarım buradan
Amin canım sağol.her yola acigiz.
Sifan olsun inşallah.
Simdi baktim kim diye.Günaydın değerli arkadaşlar, şimdi gazeteden ünlü bir sunucunun ikize hamile olduğunu öğrendim.. 48 yaşında.. Onun adına da kendi adıma da sevindim.. Ben de yaş ilerliyo donasyonla da olmaz mı diye evhama kapılmıştım da.. ALLAH isteyen herkesi donasyonla yada donasyonsuz anne yapsın inşallah..
Ayyy olsa var ya zaten adak adadık hemen adağımı keserim.Bu arada yaki yi cok duymuştum.
Tedavinle hamile kal inşallah.
Oraya akariz artik
Canı gönülden Kocaman AMİNNN diyorum.. SevgilerSimdi baktim kim diye.
Cok ugrastigini biliyorum.
Anne olmayi cok isteyen ve bu uğurda ugrasan herkes anne olsun inşallah.
Tam aradığın kadınTabi rahim filminde çıkmıştı tüplerin kapalı olduğu. Yumurta problemi de oldu tabi yaş ilerliyor. Sağol canım
Belkide burayı gizli takip ediyorBende gördüm haberi.
Genç bir adamla evlenmişti.
Kesinlikle donasyondur.
Bide ikizlere hamileymiş.
Amin inşallah.
Hadi hayırlısı olsun ablacım.Kızlar bugün dr Elenayla görüştüm
14 ocak kieve gidiyorum
Eşimin kanını alıcaklar ve monositleri bana vurucaklat
Vede rahime bakılıcak ve zoladex uygulanıcak
Allahim caresi bulunsunKızlar bugün dr Elenayla görüştüm
14 ocak kieve gidiyorum
Hadi hayırlısı olsunKızlar bugün dr Elenayla görüştüm
14 ocak kieve gidiyorum
Bugünkü haberdeki anne adayımız da başka bir röportajında 7-8 kez tedavi denedik sonun da oldu demiş.. .Pes etmemek lazım demekki ( Kısmi de olsa dürüstmüş takdir ettim ) Bazıları çıkıyo yaşım 50 ama sponten ikize hamile kaldım,doğurdum diyo :)) tüp bebek bile demiyolar..Belkide burayı gizli takip ediyor
Bende okudum
Darısı bize
Hayirli olsun insallah allah güzel sonuclar almayi nasip etsinKızlar bugün dr Elenayla görüştüm
14 ocak kieve gidiyorum
Rahimle ilgili değilAllahim caresi bulunsun
Spermi red ediyor belki diye mi ?
Rahme bakilacak histereskopi mi olacak..
Hadi inşallah şifa olsun Zaza. Bu tedaviyi biliyorum daha önce dusuklerimle ilgili Seval Taşdemir ile görüşmüştüm lenfosit asisindan bahsetmişti. 3 doz şeklinde eşimin kanını alıp islemden geçirerek bana enjekte edileceğini söylemişti. Gebelik asisida deniyor sanırım.Rahimle ilgili değil
Daha çok immun sistemine benziyor dedi
Vicuda giren embriyoyu vicut mikrop görüp saldırıyor
Bildiyim kadarıyla ayda bir beni görmek istiyorlar mart ayına kadar kan tedavisi yapılıcak
İnşallah bunula çare olur derdime