Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Heveslenin canim,
hayaller de kurun dolu dolu..
Tez zamanda hayirli haberlerini alalim insallah

Hepiniz okadar iyisiniz ve beni okadar iyi anliyorsunuz ki. Allah hepinizden razi olsun. O kadar ümitsizdimki böyle bi karar verene kadar. Söyledikleriniz teker teker sifa oluyor sanki bana. Çok tesekkür ederim.

Arkadaşlar, yaklaşık 4000sayfaya yakındır okuyorum, hepinize mücadeleniz için duacıyım. Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin. Başta Zaza olmak üzere gebe arkadaşlara da sağlıkla kucaklarına almalarını diliyorum. Panda’ya da hem sabır diliyorum hem de bebeğine Allah sağlık versin inşallah. Ben de Kiev’e gideceğim Ocak ayında. Ancak Andrey yazışmalara çok geç dönüyor, tekrar tekrar mesaj atarsam ancak. Sizde de öyle mi? Yazışmak çık seri ilerlemiyor ne yazık ki

Merhabalar,
Kiev çok haklı karar yaşayıp tecrübe edebilirsin.Andrey den 2 ay önce bilgi almak için mesaj yazdığımda (ki tedavim maalesef Kıbrıs ta devam ediyordu) sonraki aşamalar ve daha bir çok konuda akıcı Türkçesi ile eşim ve bana inanılmaz bilgiler verdi.
Benim bir sonraki adımın kesinlikle Kiev olacak.Çoğu arkadaşları takip edersen olumlu sonuçları değerlendirebilirsin …
Yeniden hakkınızda hayırlısı olsun
Lütfen sabır esiniz muhakkak dönüş sağlıyorlar….
Darısı tüm arkadaşlara olsun inşallah

Canim hayirli olsun inan iyi karar verdin hakinda hayirli olsun oluyor canim merak etme sen er gec dönüyor andrey bazen yogun oluyor andrey ama er gec dönüyor

Dilekleriniz için çok teşekkür ederim
Hiç tedirgin olmayın,geçte olsa mutlaka Andrey size döner
Unutmayalım biz çok o tektir

İnşallah kıbrısla tedavin mutlu son bulur
Bu zor zamanda hiç kieve gerek kalmaz

Merhaba Arkadaşlar ben 14.12 kiev geldim pazartesi 20.12 transferim olacak endometrem 10 çıktı bana tek transfer önerdi doktor Helena benim içinde lütfen duva edin
Hayırlı olsun inşallah Tek transferden kastınız 1 embriyo mu? Neden öyle önerdiler ki?

Merhaba Arkadaşlar ben 14.12 kiev geldim pazartesi 20.12 transferim olacak endometrem 10 çıktı bana tek transfer önerdi doktor Helena benim içinde lütfen duva edin
Hayırlı olsun canım endişe etme bebisin seni bekliyor öyle düşün dualarımız seninle

Kiev tek embriyo transfer etmez genelde
Arkadaşın demek istediği yani ikili transfer olmuyacak
Zaza hep yetişiyorsun o zaman A Aksev22 için iyi birşey bu, tek sefer transferle tutacağını düşünmüş demekki doktor. İnşallah ikiz olur

Üzülmeyin, vakti zamanı değildir, kendinizi toparlayıp tekrar devam edersiniz. Allah size sağlık versin önce. İnşallah hayırlı ve sağlıklı evlatlar doğurun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…