Allah sizede tez zamanda kolaylıkla bu duyguyu yaşatsın , isteyen herkesin hayırlı sağlıklı bebişleri olsun kimsenin evinin huzuru içinin neşesi kaçmasın inşallahkucaklarımız dolsun hepimiz anne anne diye ettafımızda koşuşan canlarımızla eşimizle kocaman mutlu aileler olalım , Allah sizede nasip etsin inşallah
Hepimiz yasadik bu duygulari halada yasiyoruz canim insan ilk transferinde oyle hissrdiyor nasil anlatayim sana şöyle bir yanin mutluluk heyacan doluyor bir yandanda kafada deli soru isaretleri oluyor. degisik garip bir duygu oluyor. Bir yandan anne olucam cok mutluyum diyorsun bir yandanda garip bir sekilde ya tutmazsa deyip icindeki mutluluk duygusu biranda acayip korkuya dönüyor degisik duygular ben bende boyle hisetmistim icindeki duyguya insan hakim olamiyorRabbim sana en kisa zamanda sanada hepimize yasatsin insallah annelik duygusunu
Kararını çok doğru verdin
British kıbrısın en kaliteli ve dürüst merkezidir
Hazır embriyo yaptırıcan hiç heyecan yapma
Başarı oranı dahada yüksek
İçini ferah tut
En iyi embriyolar senin olsun ilk denemede
Ve taşıyabileceğin sayıda Allah evlat versin
Heveslenin canim,
hayaller de kurun dolu dolu..
Tez zamanda hayirli haberlerini alalim insallah
Yaa çok üzüldüm özelden konuşuyorduk kendisiyle. Epeydir merakla onun sonucunu bekliyordumMalesef a68 negativ
Oyle yapcam canim benimEftalios sen bunları Andreyede sora bilirsin kuzum
Numarası sende var
Yaz ona,o direk cevap verir
Merhabalar,Arkadaşlar, yaklaşık 4000sayfaya yakındır okuyorum, hepinize mücadeleniz için duacıyım. Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin. Başta Zaza olmak üzere gebe arkadaşlara da sağlıkla kucaklarına almalarını diliyorum. Panda’ya da hem sabır diliyorum hem de bebeğine Allah sağlık versin inşallah. Ben de Kiev’e gideceğim Ocak ayında. Ancak Andrey yazışmalara çok geç dönüyor, tekrar tekrar mesaj atarsam ancak. Sizde de öyle mi? Yazışmak çık seri ilerlemiyor ne yazık ki
Canim hayirli olsun inan iyi karar verdin hakinda hayirli olsun oluyor canim merak etme sen er gec dönüyor andrey bazen yogun oluyor andrey ama er gec dönüyorArkadaşlar, yaklaşık 4000sayfaya yakındır okuyorum, hepinize mücadeleniz için duacıyım. Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin. Başta Zaza olmak üzere gebe arkadaşlara da sağlıkla kucaklarına almalarını diliyorum. Panda’ya da hem sabır diliyorum hem de bebeğine Allah sağlık versin inşallah. Ben de Kiev’e gideceğim Ocak ayında. Ancak Andrey yazışmalara çok geç dönüyor, tekrar tekrar mesaj atarsam ancak. Sizde de öyle mi? Yazışmak çık seri ilerlemiyor ne yazık ki
Dilekleriniz için çok teşekkür ederimArkadaşlar, yaklaşık 4000sayfaya yakındır okuyorum, hepinize mücadeleniz için duacıyım. Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin. Başta Zaza olmak üzere gebe arkadaşlara da sağlıkla kucaklarına almalarını diliyorum. Panda’ya da hem sabır diliyorum hem de bebeğine Allah sağlık versin inşallah. Ben de Kiev’e gideceğim Ocak ayında. Ancak Andrey yazışmalara çok geç dönüyor, tekrar tekrar mesaj atarsam ancak. Sizde de öyle mi? Yazışmak çık seri ilerlemiyor ne yazık ki
İnşallah kıbrısla tedavin mutlu son bulurMerhabalar,
Kiev çok haklı karar yaşayıp tecrübe edebilirsin.Andrey den 2 ay önce bilgi almak için mesaj yazdığımda (ki tedavim maalesef Kıbrıs ta devam ediyordu) sonraki aşamalar ve daha bir çok konuda akıcı Türkçesi ile eşim ve bana inanılmaz bilgiler verdi.
Benim bir sonraki adımın kesinlikle Kiev olacak.Çoğu arkadaşları takip edersen olumlu sonuçları değerlendirebilirsin …
Yeniden hakkınızda hayırlısı olsun
Lütfen sabır esiniz muhakkak dönüş sağlıyorlar….
Darısı tüm arkadaşlara olsun inşallah
Amiiiiiinnnn canim benim aminnn hepimizin insallahh
Hayırlı olsun inşallahMerhaba Arkadaşlar ben 14.12 kiev geldim pazartesi 20.12 transferim olacak endometrem 10 çıktı bana tek transfer önerdi doktor Helena benim içinde lütfen duva edin
Hayırlı olsun canımMerhaba Arkadaşlar ben 14.12 kiev geldim pazartesi 20.12 transferim olacak endometrem 10 çıktı bana tek transfer önerdi doktor Helena benim içinde lütfen duva edin
Hayirli olsun insallah,Merhaba Arkadaşlar ben 14.12 kiev geldim pazartesi 20.12 transferim olacak endometrem 10 çıktı bana tek transfer önerdi doktor Helena benim içinde lütfen duva edin
Hayırlı uğurlu olsunMerhaba Arkadaşlar ben 14.12 kiev geldim pazartesi 20.12 transferim olacak endometrem 10 çıktı bana tek transfer önerdi doktor Helena benim içinde lütfen duva edin
Kiev tek embriyo transfer etmez geneldeHayırlı olsun inşallahTek transferden kastınız 1 embriyo mu? Neden öyle önerdiler ki?
Üzülmeyin, vakti zamanı değildir, kendinizi toparlayıp tekrar devam edersiniz. Allah size sağlık versin önce. İnşallah hayırlı ve sağlıklı evlatlar doğurun..Ahhh nasıl anlatsam kifayetsiz…Maalesef negatif
Şunu samimiyetle söyleyeyim ki binlerce pişmanım
3.defa negatif(ki benim yumurtam olduğu halde risk almayayım yaş 43 diye en azından bi sürü kontrolden geçiyor cidaha saglıklı olsun diye başladım…Heyhaat…