Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Bilmukabele, çok teşekkürler 🙏
Bu yola çıkan tüm Kadınları çaresiz ve ümitsiz bırakmasın yüce Rabbim
Sizlerin de yolunuz bahtınız açık olsun🤲🏻😘
Negatifi görünce olan umutsuzluğu, mutsuzluğu çok iyi bilirim.içine içine ağlarsın. Ama insan tekrar umutlanabiliyor. İyi ki burası var, güzel haber verenler var ki umudumuz yeşeriyor. Herşey çok güzel olacak Allah’ın izniyle. Pozitifte kalın ve pozitifi görün inşallah🙏

Merhaba Arkadaşlar ben 14.12 kiev geldim pazartesi 20.12 transferim olacak endometrem 10 çıktı bana tek transfer önerdi doktor Helena benim içinde lütfen duva edin
Hayırlı olsun , Allah sağlıkla kolaylıkla tutunmalarını nasip etsin banada tekli transfer yapıldı korkmayın onlar bizim için en iyisini seçiyor ,düşünüyor buna inanın , biz inandık şükür süreç sağlıklı devam ediyor ,hayırlısına dua edin inşallah oldu sevinçlerinizi de paylaşırsınız bizimle , dualarım sizinle 🧿🙏

Negatifi görünce olan umutsuzluğu, mutsuzluğu çok iyi bilirim.içine içine ağlarsın. Ama insan tekrar umutlanabiliyor. İyi ki burası var, güzel haber verenler var ki umudumuz yeşeriyor. Herşey çok güzel olacak Allah’ın izniyle. Pozitifte kalın ve pozitifi görün inşallah🙏
💐💐💐💐💕💕💕
L

Ahhh nasıl anlatsam kifayetsiz…Maalesef negatif 😔
Şunu samimiyetle söyleyeyim ki binlerce pişmanım
3.defa negatif(ki benim yumurtam olduğu halde risk almayayım yaş 43 diye en azından bi sürü kontrolden geçiyor cidaha saglıklı olsun diye başladım…Heyhaat…
Üzüldüm canım... yazın benim transferimin olduğu gün negatif olduğunu söylemiştin tekrar denediğini öğrenince sevindim çok dua ettim herşeyde vardır bir hayır umutsuzluğa kapılma. Pes etmicez sonuna kadar mücadele edicez ❤

Canım ben kaçırdım mı
Ne zaman oldu transferin
Hangi merkez?
3.defa negatif(ki benim yumurtam olduğu halde risk almayayım yaş 43 diye en azından bi sürü kontrolden geçiyor cidaha saglıklı olsun diye başladım…Heyhaat…

Eski mesajlarını okudum ve hatırladım
Her halde dondurulmuş embriyoların kalmıştı Doğuş tüp bebekte
Çok geçmiş olsun
Benim hikayemi biliyorsun,nakadar zor olsada yıkılma
Biz güçlü anneleriz
Yüzünü yıka,kafanı toparla ve doğru merkeze yüzünü tut
Ama sakın eski merkezine dönme

Çok üzüldüm herkes gibi bende defalarca bu haberi alıp günlerce üzülmüş birisi olarak ne diceğimi bilemedim ,Allah hayırlısını versin inşallah sizde tez zamanda kolaylıkla anne olacaksınız kendinizi toparlar toparlamaz yeniden deneyin umut hep var Allah yardımcımız olsun dualarım sizinle 🙏💕

Eski mesajlarını okudum ve hatırladım
Her halde dondurulmuş embriyoların kalmıştı Doğuş tüp bebekte
Çok geçmiş olsun
Benim hikayemi biliyorsun,nakadar zor olsada yıkılma
Biz güçlü anneleriz
Yüzünü yıka,kafanı toparla ve doğru merkeze yüzünü tut
Ama sakın eski merkezine dönme
Evet Doğuşzedeyim , son iki embriyo için gitmiştim
Andrey ile görüştüm gitmeden evvel
Sanırım ikili paket düşüneceğim
💪 Tabiiki yol meşakkatli …çok haklısın sevgili ilham Perim Z Zaza74 💕💕💕
Yılmak yok yeni merkeze doğru yola devam
Ta ki misss kokulu mucizelerimizi kucaklayana kadar
Tedbir alalım takdir yüce mevlaya 🤲🏻

Evet Doğuşzedeyim , son iki embriyo için gitmiştim
Andrey ile görüştüm gitmeden evvel
Sanırım ikili paket düşüneceğim
💪 Tabiiki yol meşakkatli …çok haklısın sevgili ilham Perim Z Zaza74 💕💕💕
Yılmak yok yeni merkeze doğru yola devam
Ta ki misss kokulu mucizelerimizi kucaklayana kadar
Tedbir alalım takdir yüce mevlaya 🤲🏻
Maşallah bu ruh haline çok sevindim kuzum
İnşallah bunun sonuda güzel olucak
Zaten kieve gidince farkı görüceksin
İnşallah sonucunda güzel olucak🤲❤️

Maşallah bu ruh haline çok sevindim kuzum
İnşallah bunun sonuda güzel olucak
Zaten kieve gidince farkı görüceksin
İnşallah sonucunda güzel olucak🤲❤️
İnşallah 🙏
tüm Arkadşlarımdan tek tek müjdeli haberleri almayı can-I gönülden diliyorum …
Farket- yüzleş - Özgürleş benim hayatımda sırtımı dayadığım tek gerçeğim
3.aşaması için sadece bir iki ay ihtiyacım olacak …

Üzüldüm canım... yazın benim transferimin olduğu gün negatif olduğunu söylemiştin tekrar denediğini öğrenince sevindim çok dua ettim herşeyde vardır bir hayır umutsuzluğa kapılma. Pes etmicez sonuna kadar mücadele edicez ❤
Eksik olma , çok teşekkür ederim güzel dileklerin için …
Bu can bu bedende olduğu müddetçe devam edeceğiz inşallah 🙏
Yolun değerini bildikten sonra sonunda çekeceğimiz derin bir ohh iç geçirmesi ile hatırlayalım hep birlikte inşallah 🙏💕
Sevgiler

Merhaba Arkadaşlar ben 14.12 kiev geldim pazartesi 20.12 transferim olacak endometrem 10 çıktı bana tek transfer önerdi doktor Helena benim içinde lütfen duva edin
Hayirli transferin olsun insallah allah yar ve yardimcin olsun herdaim dualarimiz seninle🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Kızlar benim canım çok sıkıldı eksemeston ilacımı bana vermişlerdi kievden
tarihi geçmiş ilaç vermişler
çok canım sıkkın 3 gündür de kullanıyorum dilerim birşeyler yanlış gitmez
Zülfiye hızlı hareket edeceğim diye geçmiş tarihli ilaç verdi o kadar canım sıkkın ki anlatamam biraz umudum kırıldı

Femaston pardon ilaç eksemeston değil femaston:KK43:((( okadar üzüldüm ki ne büyük hata kendimize zarar verdirtmemeliyiz dikkat edin lütfen
Andrey nekadar ilgili ve iyi ise Zülfiye de bana o kadar hızlı ve pervasız davranıyor gibi geldi şu anda okadar stres oldum ki anlatamam

Femaston pardon ilaç eksemeston değil femaston:KK43:((( okadar üzüldüm ki ne büyük hata kendimize zarar verdirtmemeliyiz dikkat edin lütfen
Andrey nekadar ilgili ve iyi ise Zülfiye de bana o kadar hızlı ve pervasız davranıyor gibi geldi şu anda okadar stres oldum ki anlatamam
İlaçların son kullanma tarihi geçtikten sonra 6 ay daha kullanılabiliyor diye biliyorum. Daha önce başka sebeple başıma gelmişti.
Abdrey benim 2 gün ve 1 gün önceki mesajlarıma hala dönmedi, yine de bekliyeyim mi?

İlaçların son kullanma tarihi geçtikten sonra 6 ay daha kullanılabiliyor diye biliyorum. Daha önce başka sebeple başıma gelmişti.
Abdrey benim 2 gün ve 1 gün önceki mesajlarıma hala dönmedi, yine de bekliyeyim mi?
Andrey cevap verir sen merak etme hakikaten çok düZgün ilgili iş bitirici birisi burdaki deneyimim öyle ama dediğim gibi Zülfiye ve verilen ilaçlara dikkat etmeni tavsiye ederim dilerim önce sağlığımız bozulmaz ve hepimiz sağlıkla anne oluruz

mutlaka verilen ilaçların tarihlerine dikkat edin
Andrey doktora soracağım diyor
Zülfiye dikkatsiz bir hayli kieve gidecek arkadaşlara şimdiden tavsiyem ilaçların tarihlerine dikkat edin
Ben hiç bakmadım son tarihlerine😱
İyi ki uyardın teşekkür ederim.
İnşallah sana da bir zararı dokunmamıştır sıkıntısız atlatırsın bu süreci🙏

X