Üzülme canımKızlar benim canım çok sıkıldı eksemeston ilacımı bana vermişlerdi kievden
tarihi geçmiş ilaç vermişler
çok canım sıkkın 3 gündür de kullanıyorum dilerim birşeyler yanlış gitmez
Zülfiye hızlı hareket edeceğim diye geçmiş tarihli ilaç verdi o kadar canım sıkkın ki anlatamam biraz umudum kırıldı
Acaba yalnış kişiyemi yazıyorsunİlaçların son kullanma tarihi geçtikten sonra 6 ay daha kullanılabiliyor diye biliyorum. Daha önce başka sebeple başıma gelmişti.
Abdrey benim 2 gün ve 1 gün önceki mesajlarıma hala dönmedi, yine de bekliyeyim mi?
Şu ana kadar hiç kimseye tarihi geçmiş ilaç verilmediBen hiç bakmadım son tarihlerine
İyi ki uyardın teşekkür ederim.
İnşallah sana da bir zararı dokunmamıştır sıkıntısız atlatırsın bu süreci
İyi olduAndrey yazdı az evvel gözünden kaçmış yoğunluktan@zaza74
O ne demek anlamadım , hiç üzülmeyin vs oradan işin maddiyatını düşünüyoruz gibi mi görünüyoruzNegatif alan kızlar hiç uzulmeyin bence herseyde bir hayır var... bu ülkede bu hayat pahalılıgında kolay iş mi cocuk buyutmek.. nacizane bir de bu taraftan bakın derim ben
Femoston benim de 9. Ay son kullanma tarihi ama 1 , 2 geçmiş olması ilacın etkisini azaltmaz ve yogunlukla alakalı böyle şeyler olabilir insanlık hali sonucta biz kontrol etmeliyiz alırken , sadece Zulfiyeye yüklenmek olmazŞu ana kadar hiç kimseye tarihi geçmiş ilaç verilmedi
Ama ilaçları veren yer farklı
Gözden kaça bilir
Eczanede orda ki kadar yoğunluk olmasa bile başımıza geliyor
Ama tabii verilen ilaçlara kontrol edin
Rabbim sabırlar versin dayanma gücü versin pandacım kendimiz gibi yüreğimizde hissediyoruz acılarınızı üzgünüz demekten başka elimizden mağlesef bir şey gelmiyor Rabbim yardımcın yardımcımız olsunKızlar , kızımı kaybettim.
Canım şimdi okudum çok üzüldümCanım kızlar , yüreğim dayanmıyor çok yorgun ve üzgünüm.Dualarınızda beni unutmadığınız için teşekkür ederim.Hepinizi seviyorum.
Canim benim,Ahhh nasıl anlatsam kifayetsiz…Maalesef negatif
Şunu samimiyetle söyleyeyim ki binlerce pişmanım
3.defa negatif(ki benim yumurtam olduğu halde risk almayayım yaş 43 diye en azından bi sürü kontrolden geçiyor cidaha saglıklı olsun diye başladım…Heyhaat…
Canim cok gecmis olsun,Kızlar benim canım çok sıkıldı eksemeston ilacımı bana vermişlerdi kievden
tarihi geçmiş ilaç vermişler
çok canım sıkkın 3 gündür de kullanıyorum dilerim birşeyler yanlış gitmez
Zülfiye hızlı hareket edeceğim diye geçmiş tarihli ilaç verdi o kadar canım sıkkın ki anlatamam biraz umudum kırıldı
Ah canim benim,Negatif alan kızlar hiç uzulmeyin bence herseyde bir hayır var... bu ülkede bu hayat pahalılıgında kolay iş mi cocuk buyutmek.. nacizane bir de bu taraftan bakın derim ben
Allah isteyen her bir anneye evlat versinAh canim benim,
Cok talihsiz bir teselli aciklamasi olmus bu.
Emin ol o düsüncede kimse olmaz.
Sen de düsünme..
Yeter ki sonuc pozitif olsun kucaklarimiz bos kalmasin.
Allah rizkini verir.
Sevgili M Morpati selamlar,Canim benim,
Bu duyguyu hepimiz cok iyi biliyoruz.
Rabbim güc kuvvet versin, pesini birakma. Farkli merkezle lütfen.
Dualarim seninle
Cok talihsiz ve yersiz bir aciklama olmus.O ne demek anlamadım , hiç üzülmeyin vs oradan işin maddiyatını düşünüyoruz gibi mi görünüyoruz
Bende çok merak ettimMerhaba kizlar. TAMARADAN haberi olan varmi?