Canım şu an çok üzgünsün aynı şeyi yaşamış biri olarak seni çok iyi anlıyorum, burada seni en iyi ben,zaza ve zumrom anlayabilir, biran önce toparlanıp 2. Transfer için ne yapabilirimi düşünüp motivasyonunu arttırmalısın, yazdığın şeye çok üzüldüm anladığım kadarıyla eşin yanında değilmiş ve ona cvp veremedim demişsin, gayet güzel cvp verebilirsin, tr de evet hop embriyoyu koyuyorlar tmm, kıbrısta öyle tr de 10 dan fazla kıbrısta 2 deneme yapmış biri olarak söylüyorum, uygulama aynı ama Kiev de öyle değil gitmeden bir sürü vitamin verdiler, orada bir sürü tahlil yaptılar ben yapılan tahlilleri istemiştim burada hiç bakılmayan değerlere bakmışlar, bana histeroskopi sonrası buradaki doktorumun vermediği ilaçları kullanmamı istedi elena verdiği ilaçlar gerçekten de kullanılmalıydı ama buradaki doktorum önemsememiş demek ki,embriyo glue yaptılar, transfer öncesi kasılmaları önlemek için orada ilaç veriyorlar, transfer sonrası uygulanan serumlar bunların hiç birini ben tr de görmedim eminim sen de görmemişsindir ve bunlara tek kuruş ödeme yapmadık bunları eşine anlatabilirsin bence bunlar medikal yapılanalar bir de manevi olarak konaklama yeme içme transfer bunların hiçbirini ne Türkiye’de ne de Kıbrıs’ta ücret ödemeden yapan yer yok, daha yeni arkadaşlar yazdı transfere 1000 TL istediler diye, bunları eşine anlat onun da içi rahatlasın. Ben ve Zaza 2. Tedavimizde başarılı olduk, ilk transferimizde aynı gün karşılıklı yataklarda yattık, ben histeroskopi ile Zaza ngs ile sorunu çözdük sen de mutlaka sorunu tam olarak tespit edip 2. Transferine hazırlan, inanıyorum sen de bizim gibi 2. Transferinde bugünlerini unutacaksın