• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canım sana bir şey söyliyecem,senin rahminde darlık vardı kaviteyi genişletiler dedin histeroskopla
Bazen o ameliyatan sonra baloncuk koymayınca rahim yeniden yapışıyor
Acaba başka bir yerde ofis histeroskopimi yaptırsan
Canim darligi actirdigim zaten yeni bu embiryo tuttugunda iki aylik mi dustu kuzum sen bu isleri biliyorsun

Eveeetttt sevgili hanımlar size benim için muhteşem bir havadis ile geldim 🥳🥳🥳🥳🥳
Ekim ayının son partisi olan İzmirli arkadaşım ve ben idrar testinde poziti gördük şükür. Kan testi için 1 haftamız var ama malum kk rituelini bozmayalim dedik 😂😂😂
Hayal gibi gerçi hala inanamıyorum 🙄
Deneyimlerimi seve seve herkesle paylasabilirim🙏🙏
Canim Allah tamamina erdirsin saglikla kucaginiza alin insaaallaahhh🤲

Canim darligi actirdigim zaten yeni bu embiryo tuttugunda iki aylik mi dustu kuzum sen bu isleri biliyorsun
Senin rahminin darlığını genişletip içinden miyom çıkarıldımı?
Üstünden bir iki siklüs sonra ofis histero yapıldımı?
Neden bunları soruyorum,çünkü rahmi genişletip içinin yapışıklığını açmak için bana en az 6 ay içinde 3-4 defa histero yapıldı
Ve her histero ameliyatı sonrası içime balıncuk,hialuron jel sıkıldı yapışmasın diye
Çünkü rahim çok vakumlı bir yer ve ameliyat sonrası kendi kendine yapışıyor

Senin rahminin darlığını genişletip içinden miyom çıkarıldımı?
Üstünden bir iki siklüs sonra ofis histero yapıldımı?
Neden bunları soruyorum,çünkü rahmi genişletip içinin yapışıklığını açmak için bana en az 6 ay içinde 3-4 defa histero yapıldı
Ve her histero ameliyatı sonrası içime balıncuk,hialuron jel sıkıldı yapışmasın diye
Çünkü rahim çok vakumlı bir yer ve ameliyat sonrası kendi kendine yapışıyor
Ben de rahim icinde miyom yok ki

Ben de rahim icinde miyom yok ki
Ben sordum,var demedim
Sen yinede bu son denemenden önce bir güvendiyin doktora ofis histeroskopi yap bak gör son ameliyat sonrası yapışıklık oluşmamış inşallah
Yada hsg de gösterir,hem ameliyat sonrası rahim içinin boru olmamasını hemde yapışıklık olup olmamasını
Riske atma çünkü son denemen
Vede bence iyice kendini toparla sonra başla tedaviye
Moral ve güven önemli
Kasımın 5 elena iş başı yapıcak,bildiğim kadarıyla kongrede,o muhakkak dosyeni kaldıracak ve sana dönücek

Eveeetttt sevgili hanımlar size benim için muhteşem bir havadis ile geldim 🥳🥳🥳🥳🥳
Ekim ayının son partisi olan İzmirli arkadaşım ve ben idrar testinde poziti gördük şükür. Kan testi için 1 haftamız var ama malum kk rituelini bozmayalim dedik 😂😂😂
Kuzum Özlem arkadaşımızında gözü aydın
Onunki çoğul her halde
Çok erken pozitiv testi
O senden kaç gün sonra transfer oldu

Amin canim senin cok kulagini cinlattik arkadan cok uzulduk inan sevgili zazamla seni andik kac kere bi tik maddi zorlayamasaydik ben de su an son sansimin bitisini izliyor olacaktim.Esimin direkt dedigi sana ne islem yapildi Turkiyede ki gibi embiryoyu hop iceri at oldu sana kimyasal bu kadar maddi manevi ne farki oldu dedi tek kelime cevap veremedim maalesef😪
Canım şu an çok üzgünsün aynı şeyi yaşamış biri olarak seni çok iyi anlıyorum, burada seni en iyi ben,zaza ve zumrom anlayabilir, biran önce toparlanıp 2. Transfer için ne yapabilirimi düşünüp motivasyonunu arttırmalısın, yazdığın şeye çok üzüldüm anladığım kadarıyla eşin yanında değilmiş ve ona cvp veremedim demişsin, gayet güzel cvp verebilirsin, tr de evet hop embriyoyu koyuyorlar tmm, kıbrısta öyle tr de 10 dan fazla kıbrısta 2 deneme yapmış biri olarak söylüyorum, uygulama aynı ama Kiev de öyle değil gitmeden bir sürü vitamin verdiler, orada bir sürü tahlil yaptılar ben yapılan tahlilleri istemiştim burada hiç bakılmayan değerlere bakmışlar, bana histeroskopi sonrası buradaki doktorumun vermediği ilaçları kullanmamı istedi elena verdiği ilaçlar gerçekten de kullanılmalıydı ama buradaki doktorum önemsememiş demek ki,embriyo glue yaptılar, transfer öncesi kasılmaları önlemek için orada ilaç veriyorlar, transfer sonrası uygulanan serumlar bunların hiç birini ben tr de görmedim eminim sen de görmemişsindir ve bunlara tek kuruş ödeme yapmadık bunları eşine anlatabilirsin bence bunlar medikal yapılanalar bir de manevi olarak konaklama yeme içme transfer bunların hiçbirini ne Türkiye’de ne de Kıbrıs’ta ücret ödemeden yapan yer yok, daha yeni arkadaşlar yazdı transfere 1000 TL istediler diye, bunları eşine anlat onun da içi rahatlasın. Ben ve Zaza 2. Tedavimizde başarılı olduk, ilk transferimizde aynı gün karşılıklı yataklarda yattık, ben histeroskopi ile Zaza ngs ile sorunu çözdük sen de mutlaka sorunu tam olarak tespit edip 2. Transferine hazırlan, inanıyorum sen de bizim gibi 2. Transferinde bugünlerini unutacaksın 🌷

Maşallah 🧿 Allah tamamına erdirsin kucağınızda görmeyi nasip etsin 🙏💕

Canım şu an çok üzgünsün aynı şeyi yaşamış biri olarak seni çok iyi anlıyorum, burada seni en iyi ben,zaza ve zumrom anlayabilir, biran önce toparlanıp 2. Transfer için ne yapabilirimi düşünüp motivasyonunu arttırmalısın, yazdığın şeye çok üzüldüm anladığım kadarıyla eşin yanında değilmiş ve ona cvp veremedim demişsin, gayet güzel cvp verebilirsin, tr de evet hop embriyoyu koyuyorlar tmm, kıbrısta öyle tr de 10 dan fazla kıbrısta 2 deneme yapmış biri olarak söylüyorum, uygulama aynı ama Kiev de öyle değil gitmeden bir sürü vitamin verdiler, orada bir sürü tahlil yaptılar ben yapılan tahlilleri istemiştim burada hiç bakılmayan değerlere bakmışlar, bana histeroskopi sonrası buradaki doktorumun vermediği ilaçları kullanmamı istedi elena verdiği ilaçlar gerçekten de kullanılmalıydı ama buradaki doktorum önemsememiş demek ki,embriyo glue yaptılar, transfer öncesi kasılmaları önlemek için orada ilaç veriyorlar, transfer sonrası uygulanan serumlar bunların hiç birini ben tr de görmedim eminim sen de görmemişsindir ve bunlara tek kuruş ödeme yapmadık bunları eşine anlatabilirsin bence bunlar medikal yapılanalar bir de manevi olarak konaklama yeme içme transfer bunların hiçbirini ne Türkiye’de ne de Kıbrıs’ta ücret ödemeden yapan yer yok, daha yeni arkadaşlar yazdı transfere 1000 TL istediler diye, bunları eşine anlat onun da içi rahatlasın. Ben ve Zaza 2. Tedavimizde başarılı olduk, ilk transferimizde aynı gün karşılıklı yataklarda yattık, ben histeroskopi ile Zaza ngs ile sorunu çözdük sen de mutlaka sorunu tam olarak tespit edip 2. Transferine hazırlan, inanıyorum sen de bizim gibi 2. Transferinde bugünlerini unutacaksın 🌷
Cok sukur guzel haberlerinjz geldi.
Bluemoon sana histereskopiyi ilk transfer oncesi yapin denilmis miydi kievde?
Histereskopi de ne cikti?

Ekimi de cok sukur bu sekilde kapattik❣️Darisi kasim haberlerine

Cok sukur guzel haberlerinjz geldi.
Bluemoon sana histereskopiyi ilk transfer oncesi yapin denilmis miydi kievde?
Histereskopi de ne cikti?
Ben Mayıs ayında rahim filmi çekildim Haziran ayında transfere gittim tr de 3 ayrı dr muayene etti kievde öyle rahim pırıl pırıl dendi, reglinin 2. Günü polipin mutlaka görünmesi laIm rahim incecik hiç bir şey yok, rahim filmi polipi gösterir o da temiz,sulu usg yapıldı hiç bir şey yok, 5 temmuzda negatifi aldım kan değerim düşmüş 7 Temmuz reglim başladı 14 Temmuz histeroskopi oldum dışa uzantı vermeyen kökü baya geniş polip alındı, histeroskopi sonrası tedavimi elena hazırladı, 10 ağustosda usg çekildim gönderdim tmm tedaviye başlayalım dedi çünkü polip hemen tekrarlayabilen bişey hiç vakit kaybetmeden 20 Ağustos da ilaçlara başladım eylülde transfer oldum, şükür şu an herşey yolunda 🙏

M mektup01 canim üzüntünü isyanını anlıyorum.özellikle transferime bluemoon ve zazayla girdigim onlari yakinen tanima firsati buldugum icin .sonucta onlarda ilk transferleeinde hüsrana uğradilar.
biz hicbirimiz ,hicbirimizin üzülmesini yanlıs yapmasını istemeyiz.o yüzden deneyimlerimizi aktarıyoruz birbirimize.kiev i savunmak degil bu ama,erkek ve kadinlari binevi tescilli:) aramizda embrio donasyonuyla kievde gebe kalan arkadaslarimiz var biliyirsun.he bu demek degilki illa senin rahminde bir sıkıntı var.ama son sansini degerlendirirken sencede butun faktörleri bastan incelemek gerekmez mi? ve bizim elimizde rahim var.tr de en iyi sekilde inceletmek.
ve şunu düşün ,hepimize 3-4 tane en iyi kalite embrio transfer ediliyor.herkesde hepsi tutmuyor.bu diger embriolarin sagliksiz oldugu icin degil,rahimlerimiz önceden bircok islemden gecmis olmasi.
sana tavsiyem; sakin,acele etmeden emin adimlarla ilerlemen ikinci transfere.
canı gönülden diliyorum ki ikinci transferin gönlündeki gibi olsun🤲

Ben Mayıs ayında rahim filmi çekildim Haziran ayında transfere gittim tr de 3 ayrı dr muayene etti kievde öyle rahim pırıl pırıl dendi, reglinin 2. Günü polipin mutlaka görünmesi laIm rahim incecik hiç bir şey yok, rahim filmi polipi gösterir o da temiz,sulu usg yapıldı hiç bir şey yok, 5 temmuzda negatifi aldım kan değerim düşmüş 7 Temmuz reglim başladı 14 Temmuz histeroskopi oldum dışa uzantı vermeyen kökü baya geniş polip alındı, histeroskopi sonrası tedavimi elena hazırladı, 10 ağustosda usg çekildim gönderdim tmm tedaviye başlayalım dedi çünkü polip hemen tekrarlayabilen bişey hiç vakit kaybetmeden 20 Ağustos da ilaçlara başladım eylülde transfer oldum, şükür şu an herşey yolunda 🙏
Bu durumda polip olma ihtimali hsg ve usg temiz olsa bile var yani:(
Bu durumda onden bi histereskopi yaptirmak da mantikli aslinda.

Back