Birbirimizin acısını üzüntüsünü acısını anlayıp paylaşmak kadar güzel bir paylaşım yok. Ben bu şekilde ayağa kalktım. Sende kalkacaksin ve acın geçtiği zaman diyeceğin sadece daha nasip değilmiş bu sefer olacak. Sen iyiki kendini zorlayıp ikili almışsın. Keşke ben de çok zorlandım ama biraz daha zorlansaydim ve ikili alsaydim diyorum. Bazen acıdan herşeyi herkesi her adımı öfkeyle suçlamak istiyoruz bunun acımızı hafifletecegini düşünüyoruz ama şunu bilki bu seni daha yoruyor ve ayağa kalkıp mantıklı düşünmek gecikiyor. İnan bu yolları geçirdim. Ki sen ben den çok daha şanslısın bir şansın daha var bir umut bir hayalin daha var. Düşünmen yada kazanman gereken yeni bir tedavi parası yok. Buda güzel bir şans. İnanıyorum bu sefer diğerinden daha fazla özen gösterip seninle ilgilenecekler ve Allah'ımin izniyle güzel sonucu göreceksin ve birgün bende göreceğim. Ümit hiçbir zaman bitmez

Gözün aydın olsun sağlıkla kucaginida almak nasip olsun

Ben de rahim icinde miyom yok ki
Sevgili Zaza bana yapilan islem rahim acma degil metroplasti
Daha 3 ay once rahim filmim var ve rahim tupler temiz ha bunlari sadece ben soylemiyorum hem burdaki dr hem de kievdeki dr hemfikir ki orada transfere uygun gorduler meseleyi cok buyutmeye gerek yok bizler dr degiliz eger bu konularda sıkinti yoksa malum takdir edersin ki embiryo kaynakli seninde dile getirdigin gibi seyler olabiliyo zaten 2.hakkim var yasayip gorecegiz ben burada icimi doktum benide biliyorsun bi merkezde iyi de olur iyi olamayanlarda her doktordan herkes sifalanamaz
Dilerim ki herkes icin en iyi olan seyler olusur.

Canim cok uzgunum. Mutlaka bunun aciklamasini yapmalari gerekiyor. Soylediklerinde ve isyaninda o kadar haklisinki. Ikinci denemende insallah guzel haberini alacagiz seninde

Sevgili Mektup ben doktor değilim ama bu halimle sadece sana yardım etmek istiyorum
Umarım ikinci denemen çok güzel sonuçla biter ve burda onuda anlatırsı
Ben hep anlatım ve anlatıyorum
İnan sen kıbrısı görseydin buranın farkını hiss ederdin
Şimdi ben ne desem boş
Biliyorsun kıbrısta 5 sene tedavilerim oldu
İnan neyinli kıbrıs,Türkiye,dünyanın hiç bir kliniğinde kuru pamuk bile vermezler bedava
Şimdi beni yanlış anlama kievi tutuyor diye
Vitaminlerimize kadar tüm ilaçlar,embrioglue,kan testleri kievde bedava
Benim ilk denememde düşükle bitti
Şimdiki tedavim Allaha tevekkül
Ama inan ki ne olursa olsu her şey göz önünde
Bu kadar çok pozitiv alan kızlar var özensizliktwn böyle sonuç olmaz

Kiev yumurta dondurmuyor, dondursa hiç düşünmeden oraya giderdim ben de zaza. Ha belki dondurmamakla da iyi ediyor, çünkü srnin dusuncelerini biliyorum bu konuda. Ama diyorum simdi evlensem ve düz tüp bebek dahi yapacak olsam direkt kieve giderim

canım benim sen herşeyin en güzelini hak ediyorsun inş ikinci şanssın sana uğurlu gelecek ve sonu bebekli bitecek merkez seni arayıp açıklama yapmadan seninde içinde ki yangında kafandaki sorularda son bulmaz inş incelerler çözüm bulurlar da tedavin kaymak gibi devam eder

Kuzum bu yakında burda bir kız anlatıyordu önceden yumurtaşarını TRde dondurdu ve evlendikten sonra rezervi bitince o toplananlarından tüp bebek işlemine girmiş ve inan okadar yumurtadan hiç biri döllenmemiş
Bence yumurta dondurmasını hiç bir yerde düşünme

Ben burdan önce sana acıdım sonra kliniğe… neden mi fake hesaplarla burda dolanıyorlar çünkü. Yok ikili paket alın yok hep kiev pozitif şu an çok ACIDIM BİOTEXE

Doğrudur. Bi umut işte devam ediyorum. Yoksa psikolojim daha da bozulacak toparlayamıyacam.

Maşallah çok sevindim Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah darısı isteyen herkese

Ben burdan önce sana acıdım sonra kliniğe… neden mi fake hesaplarla burda dolanıyorlar çünkü. Yok ikili paket alın yok hep kiev pozitif şu an çok ACIDIM BİOTEXE
Kuzum fake değil bire bir tanıyorum
Ekimde kiev tedavisinde aynı oteldeydik
Hata çok kızlar tanıyor
Lakin anlatma tarzını bende beğenmedim

Doğrudur. Bi umut işte devam ediyorum. Yoksa psikolojim daha da bozulacak toparlayamıyacam.
Keske dememek icin bence yaptigin iyi oldu.. belki de bunlara hic gerek kalmadan supriz yapar icerdekiler sana., spontan hamile kalirsin.35+ gebelik haberi cok var. Kenarda dursun bunlarda kardes yaparsib

Keske dememek icin bence yaptigin iyi oldu.. belki de bunlara hic gerek kalmadan supriz yapar icerdekiler sana., spontan hamile kalirsin.35+ gebelik haberi cok var. Kenarda dursun bunlarda kardes yaparsib
Olumlu donus alanlarda var yunurta dondurmadan tek tük de olsa. Fransa da kanser hastasi bi kizcagaz ilacsiz olgunlasmadan toplanip dondurulmus yunurtalarindan bir oğul sahibi oldu. Arastirdim onun doktoru bayagi iyi adammis. Iste benimkisi umudu koruna cabasi

Çok geçmiş olsun canım.. inşallah ikincinde herşey sağlıkla ilerleyecek ve bunu unutacaksın hiç canını sıkma

Yanlış anlama sana demiyorum asla bikaç kişiden şüphelendim açıkçası
Gidip görsen anlarsın ne bize ne reklama ihtiyaçları var
Donasyon onlara çerez anam çerez
İnsanlar taşıyıcı anne programından kaymak kazanıyorlar
Fosterle bu defa transferde bir odadaydık yalan olmasın 30-40 taşıyıcı anne o günü iğne vurduruyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…