• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bende 34 yaşında evlendim 2 yıllık evliyim ve 3. ayımda öğrendim durumumu amh 0 🙁 hiç evliliğimin tadını çıkaramadım hep bir şey oldu tüplerim alındı pandemi yasaklar falan derken Kıbrısta donasyon yaptırdık 3 ay önce ama negatif oldu dondurulmuş embriyolarim var onlarla denicez kendimizi hazırlayınca inşallah
Canım inşallah umut her zaman var.Hiç takma, olacak bir gün. Sadece pozitif ol ve bence azıcık ara verip evliliğin tadını çıkarman daha iyi ❤️

Butun pozitif sonuc alan arkadaslari tebrik ediyorum. Insallah saglicakla kucaklariniza alirsiniz. Guzel dileklerde bulunan herkesede tesekkurler❤❤ Bende ekim ayinda Kiev'de transfer olup, pozitif sonuc alanlardanim cok sukur. Henuz pozitifi goremeyen arkadaslarinda bir sonraki denemede duacisiyim🤲🤲🤲❤❤❤

Canım pandamm sen çok güçlü bir kadınsın en başından beri azminle herşeyin üstesinden geliyorsun. Bunun da üstesinden geleceksin. Herşeyde bir hayır var deyip Allah'ıma tevekkül edip bekleyeceğiz belki de hiçbir şeye gerek kalmayacaktır. Bizim elimizden gelen sadece dua etmek her namazdan sonra sağ salim kucağına al diye dua ediyorum. Senin ve bebisler için en hayırlısı nasip olsun🤲🤲🤲🤲 Bizi habersiz bırakma🥰🥰
Allah razı olsun Zumrom♥️

Canım inşallah umut her zaman var.Hiç takma, olacak bir gün. Sadece pozitif ol ve bence azıcık ara verip evliliğin tadını çıkarman daha iyi ❤️
Haklısın ama hep bir eksiklik yetersizlik hissi kalbimi acıtıyor yeri geliyor dışarı çıkmayı bile istemiyorum herkesi görünce neden ben diye canım çok acıyor birde soruyorlar şunun oldu bu doğurdu falan pandemi bahanesiyle izole ettim kendimi herkesten en büyük destekcim eşim annem ve babam hep teselli ediyorlar her konuda yanımdalar ❤

Bende 34 yaşında evlendim 2 yıllık evliyim ve 3. ayımda öğrendim durumumu amh 0 🙁 hiç evliliğimin tadını çıkaramadım hep bir şey oldu tüplerim alındı pandemi yasaklar falan derken Kıbrısta donasyon yaptırdık 3 ay önce ama negatif oldu dondurulmuş embriyolarim var onlarla denicez kendimizi hazırlayınca inşallah
Canım sana kıbrısta dondurulmuş embriyoların kalitesini verdilermi

Butun pozitif sonuc alan arkadaslari tebrik ediyorum. Insallah saglicakla kucaklariniza alirsiniz. Guzel dileklerde bulunan herkesede tesekkurler❤❤ Bende ekim ayinda Kiev'de transfer olup, pozitif sonuc alanlardanim cok sukur. Henuz pozitifi goremeyen arkadaslarinda bir sonraki denemede duacisiyim🤲🤲🤲❤❤❤
Gözün yinede yeniden aydın Sanem
Allah devamınıda getirsin inşallah
Darısı her kese
Tüm uğraşan kadınlara😍

Haklısın ama hep bir eksiklik yetersizlik hissi kalbimi acıtıyor yeri geliyor dışarı çıkmayı bile istemiyorum herkesi görünce neden ben diye canım çok acıyor birde soruyorlar şunun oldu bu doğurdu falan pandemi bahanesiyle izole ettim kendimi herkesten en büyük destekcim eşim annem ve babam hep teselli ediyorlar her konuda yanımdalar ❤
Canımmm üzülme hepimiz bu yollardan geçtik herkesin ağzı torba degil ki büzelim benim 5 sene oldu İnan bana artık sormuyorlar kesin kendi aralarında çocuğu olmuyor diyorlardır artık ben bunları düşünmek istemiyorum sende düşünme herseyde bir hayır vardır biliyorum zor ama nolur dene

Canımmm üzülme hepimiz bu yollardan geçtik herkesin ağzı torba degil ki büzelim benim 5 sene oldu İnan bana artık sormuyorlar kesin kendi aralarında çocuğu olmuyor diyorlardır artık ben bunları düşünmek istemiyorum sende düşünme herseyde bir hayır vardır biliyorum zor ama nolur dene
Haklısın bunu yaşamayan anlamıyor hergün kaç defa umudumu yitirip yeniden umutlandığımın sayısını bilmiyorum hep diyorum benim sınavım bu herşey de hayır var sabret ama çok çok zor yediğim her lokma boğazıma tıkanıyor aldığım her nefes kalbimi acıtıyor

Canım üzüntünü çok iyi anlıyorum. Zazam bir kişi kimyasal oldu dediği an yaşadıklarim gözümün geçti ona kim diye bile soramadım. Öfkeni kirginliginida çok iyi anlıyorum ama daha zaman değilmiş. Niye ben diye defalarca sorgulamistim. Hepsinin oldu da benim niye olmadı diye günlerce ağladım.
İyiki ikili paket almışsın ve bir ümidin daha var. İkincisini daha önem verip daha iyi üstüne düşüp daha iyi uygularlar bence . Bende onların özensiz olacağını çok düşünmüyorum çünkü kişiye özel ilgi ve alaka yapıyorlar. Benimde herşey yolunda idi ve hiçbir sorun yoktu. Ama olmayıncada olmuyor. Bunu zamanla hazmettim. Şimdi sende üzüntünü yaşa sonuna kadar ve toparlan ayağa kalk. Gerekirse bütün herşeyi tekrarla ve başla ve bu sefer olacak bunu ben inanıyorum sende tüm kalbimle inan. Sende dualarımdasın 🤲🤲🤲
Amin canim senin cok kulagini cinlattik arkadan cok uzulduk inan sevgili zazamla seni andik kac kere bi tik maddi zorlayamasaydik ben de su an son sansimin bitisini izliyor olacaktim.Esimin direkt dedigi sana ne islem yapildi Turkiyede ki gibi embiryoyu hop iceri at oldu sana kimyasal bu kadar maddi manevi ne farki oldu dedi tek kelime cevap veremedim maalesef😪

Amin canim senin cok kulagini cinlattik arkadan cok uzulduk inan sevgili zazamla seni andik kac kere bi tik maddi zorlayamasaydik ben de su an son sansimin bitisini izliyor olacaktim.Esimin direkt dedigi sana ne islem yapildi Turkiyede ki gibi embiryoyu hop iceri at oldu sana kimyasal bu kadar maddi manevi ne farki oldu dedi tek kelime cevap veremedim maalesef😪
Canım lütfen üzülme ve eşinde üzmesin seni
Bu işler öyle lap diye kolay işler değil
Okadar kolay olsaydı herkes hop diye anne olurdu
İçi ben karış

Eveeetttt sevgili hanımlar size benim için muhteşem bir havadis ile geldim 🥳🥳🥳🥳🥳
Ekim ayının son partisi olan İzmirli arkadaşım ve ben idrar testinde poziti gördük şükür. Kan testi için 1 haftamız var ama malum kk rituelini bozmayalim dedik 😂😂😂
Hayal gibi gerçi hala inanamıyorum 🙄
Deneyimlerimi seve seve herkesle paylasabilirim🙏🙏

Eveeetttt sevgili hanımlar size benim için muhteşem bir havadis ile geldim 🥳🥳🥳🥳🥳
Ekim ayının son partisi olan İzmirli arkadaşım ve ben idrar testinde poziti gördük şükür. Kan testi için 1 haftamız var ama malum kk rituelini bozmayalim dedik 😂😂😂
Herşey gönlünce olsun canım arkadaşım ❤🌹💐

Canım sana bir şey söyliyecem,senin rahminde darlık vardı kaviteyi genişletiler dedin histeroskopla
Bazen o ameliyatan sonra baloncuk koymayınca rahim yeniden yapışıyor
Acaba başka bir yerde ofis histeroskopimi yaptırsan

Seni ritüeli bozmayan fıstık😍😂
Allah tamamına erdirsin kuzum
Darısı isteyen her kese

Canım lütfen üzülme ve eşinde üzmesin seni
Bu işler öyle lap diye kolay işler değil
Okadar kolay olsaydı herkes hop diye anne olurdu
İçi ben karış
Haklisin Zazam ama Turkiyeden farki ne oldu ben zaten dandik yumurta sperm olmasin diye riski minimale indirerek gittim turkiyedeki doktorum biliyordu adamin dedigi embiryo donasyonunda kimyasal gebelikte mucize olsa gerek.Zaten kendi yumurtalarimizla niye zorlamiyoruz kaliteli embiryo cikmadigi icin.

Back