• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah canım ne zor yaşadıklarımız. Annem artık benim ağlamama dayanamayıp telefonda yeter artık bırak uğraşma dedi.Sen evlat sahibi olacağım derken ben evladımın üzülmesine dayanamıyorum dedi. Oysa 5 yıldır kendisiydi torun torun, deneyin diyen 😊Kendisi emekli hemşire.Lisede Kadın-Doğum kitabının ilk sayfasında “her Kadın anne olamaz “ yazarmış. Ama tabii bu 1970’ler.Donasyonlar falan bu kadar yaygın değildi, bilmiyorum belki de yoktu. Canım haklısın, Rahmi de çok yıpratmamak gerekiyor. Tüp bebek doktorum iyi bir kadın, deneyimli bir Prof.İnşallah güzel yapar kürtajı.
Senin de tez zamanda yavruna kavuşman için dua ediyorum.Biraz kafamı dinleyip toparlayayım , bizdeki mevcutlarla denemezsek ben de sizi takip edeceğim.Eşimle konuştuk anlaştık. O zaten kendi Yabancı .Çocuğumuz bizim ürün olsaydı zaten sadece 23 kromozom Türk olacaktı 😂Şimdi tamamen Yabancı olsun. Valla ben yaparsam uğraşmam en gençlerinden direkt embriyo transferi yaptırırım.Geçen gün forumda bir tartışma vardı çok girmek istemedim ama yıllarca yurtdışında yaşayıp eğitim görmüş biri olarak diyebilirim ki insan her yerde insan.Ne yabancılar var dünya iyisi.O yüzden donör Türkmüş yabancıymış diye takılmamak gerekiyor.İnsanların milletlerinden bağımsız içlerinde kötü olanı da var iyi olanı da var.Allah iyilerle karşılaştırsın.
Zazacığım yolun yorucuymuş.Eminim bu kez olacak 🙏🧿🤲🤲
Ben de onu önerecektim size, eşiniz kabul ediyorsa direkt embrio donasyonuna gidin çünkü ben spermin de çok önemli olduğunu düsünüyorum açıkçası. Iki donorün de yasının 27den büyük olmamasına dikkat edin.

Ah canım ne zor yaşadıklarımız. Annem artık benim ağlamama dayanamayıp telefonda yeter artık bırak uğraşma dedi.Sen evlat sahibi olacağım derken ben evladımın üzülmesine dayanamıyorum dedi. Oysa 5 yıldır kendisiydi torun torun, deneyin diyen 😊Kendisi emekli hemşire.Lisede Kadın-Doğum kitabının ilk sayfasında “her Kadın anne olamaz “ yazarmış. Ama tabii bu 1970’ler.Donasyonlar falan bu kadar yaygın değildi, bilmiyorum belki de yoktu. Canım haklısın, Rahmi de çok yıpratmamak gerekiyor. Tüp bebek doktorum iyi bir kadın, deneyimli bir Prof.İnşallah güzel yapar kürtajı.
Senin de tez zamanda yavruna kavuşman için dua ediyorum.Biraz kafamı dinleyip toparlayayım , bizdeki mevcutlarla denemezsek ben de sizi takip edeceğim.Eşimle konuştuk anlaştık. O zaten kendi Yabancı .Çocuğumuz bizim ürün olsaydı zaten sadece 23 kromozom Türk olacaktı 😂Şimdi tamamen Yabancı olsun. Valla ben yaparsam uğraşmam en gençlerinden direkt embriyo transferi yaptırırım.Geçen gün forumda bir tartışma vardı çok girmek istemedim ama yıllarca yurtdışında yaşayıp eğitim görmüş biri olarak diyebilirim ki insan her yerde insan.Ne yabancılar var dünya iyisi.O yüzden donör Türkmüş yabancıymış diye takılmamak gerekiyor.İnsanların milletlerinden bağımsız içlerinde kötü olanı da var iyi olanı da var.Allah iyilerle karşılaştırsın.
Kardeşler bile birbirinden çok farklı oluyor ☺

Ben de onu önerecektim size, eşiniz kabul ediyorsa direkt embrio donasyonuna gidin çünkü ben spermin de çok önemli olduğunu düsünüyorum açıkçası. Iki donorün de yasının 27den büyük olmamasına dikkat edin.
Aynen bence hiç gerek yok.Çünkü benim yumurtam var ama kaliteli birşey çıkmıyor ortaya yıllardır.Onun da sperm sayı ve morfolojisinde sıkıntı var.Kasmaya gerek yok.Psikolojik gücüm olursa belki bir yıl daha kendimiz deneriz.Yoksa donör olduktan sonra direkt embriyo donörü daha mantıklı.

Rabbim Hz Meryeme beşer eli dokunmadan Ol emriyle verdi
Allah isterse bu iş oluyor
Birine tek verir,birine çifter verir,birinede vermez
Rabbim ne eylerse güzel eyler🤲❤️

Benim şimdiki donör 29 yaşında😂
25-30 kadının en verimli yaşıdır
Kıbrısta denediklerim hep 18-20 yaşındaydılar🤲

Kıbrısta denediklerim hep 18-20 yaşındaydılar

Kıbrısta denediklerim hep 18-20 yaşındaydılar
29da çok iyi zazacım. Ama haklısın yaşı 18 diye yumurtası kaliteli diye bir şey yok. Aynı yaş içinde aydan aya bile farkı oluyormuş. Benim iki seferin arasında 3 ay var ama sanki o 3 ayda bütün rezervim tükenmiş sanki. Sonuc arasindaki fark beni o kadar üzdü ki. Moralimi bozmamaya calisiyorum artik. Kadere evrene enerjiye artık ne denilirse güvenmeye calisiyorum

Evet canim aynen dedigin gibi boyke bir durum beni buldu maalesef😪
Canım biliyorum büyük bir şok ve üzüntü.Ama toparlanman gerekiyor.Çünkü göreceksin ikinci sonucu burada sevinç çığlıkları ile paylaşacaksın.Bazen hep diyoruz neden bizim başımıza geliyor diye ama maalesef geliyor 🤷🏻‍♀️😞 Hakkın tabi üzülüp isyan etmek ama ikinci için de moralini yüksek tutmalısın.Panlamalara başla. Hadi dualarımız seninle 🤲🤲🤲🧿🧿🧿

Burda yaşamamış olsaydım afro bebeğimin olmasını çok isterdim :skandal: ama burda imkansız

Ilk bebek sebep yokken 17. Haftada içerde öldü.
Bu arada bebekler çok hareketliydi.fakat o bebegin olduğu gün anlamıştım ikisinin birden haraketleri kesilmişti. Kontrole gidince de dr a dedim hareket kesildi diye .
Baktı ve birisi olmuş dedi.
Tabii ikisi aynı plesentaya bağlı olduğu icin birinin ölümü diğerine zarar verebiliyor tek yumurta ikizlerinde .
Benim diğer bebek yaşıyordu zaten yaşamasına çok şaşırmışlardı.
Ama ölüm anında bebek zarar gördü mü görmedi mi bilmiyorduk tabi, özellikle beyin hasarı. Bunun icin 28. Haftada beyin mr i çekilecekti bebeğe.
Detaylı usg de de herşey normaldi.
Ama işte 24. Haftada ultrason ölçüleri geride çıktı ve suyu azalmsiti bebegin.
Sonlandıralım dediler ...boyle oldu.
Sezeryandan çıkınca doktor suyu hemen heme n hiç kalmamıştı ve kakasini yaPmisti dedi. Belki ben üzülmeyim diyedir bilmiyorum.iste böyle.
Hamilelik çok korkutuyor beni .sanki vücudum kaldırmıyor gibi bilmiyorum.
Bir de çok ihmale geldim.mesela sol bacağım tek taraflı şişmişti. Ama hiç-bir tetkik yapılmadı.
Normalde düşük tansiyonlayım 9-5 gibi .ama hamilelikte 8-12 olmuştu daha 30 lü haftaları bile girmeden. Bu normal mi yani ? 8-12 olunca normal sanıyorlardı ama değil 9-5 bir insanken böyle çıkması yüksekti bence.
Daha çok şey var ama neyse ...
Mesela tiroid e hangi haftalar bakılıyor? Bana hiç bakılmadı. Ameliyattan sonra ben tesadüfen endokrine gittim ve nodül çıktı. Oradaki dr hamilelikte değerler nasıldı dedi bsy diyemedim bile bakılmadı ki.
Ve ben herşeyi didik didik eden ben tüm bunlara nasıl sustum nutkum tutulmuş ağzım bağlanmış sanki hamileyken .
Ultrasonla girerken okadar gergin oluyordum ki ne diyecekler diye belki bu aşırı stresden kafam durmuştu bilmiyorum
Eşim zaten stresten konuşamıyordu bile eve gelene kadar
Merhabalar canım yaşadıkların çok ağır Allah'ım sana dayanma gücü sabırlar versin diye biliyorum sadece. Bizim bir çift çizgiyi göremedim deyip karalar bağlamak seninkinin yaninda ne ki. 😔😔😔 Umarım birgün sende bu yaşananları unutup iyiki diyebileceğin bebeğine kavusursun dualarımdasın🤲🤲🤲🤲🤲🥰🥰🥰

Canım benim yazdığın herşeyi okudum.Rabbim sana bu sabrının mükafatını kat kat versin.Benim ikizlerimden de küçük olan muhtemelen kalbi durdurulacak.Büyük olanın sürekli suyunu arttırıyor.2 kez su alındı karnımdan ama yine yükseliyor.Cihat Şen ‘e gidebilecek kadar dirençli değilim uzun yolculuklar yasak oraya ulaşana kadar başıma daha büyük işler gelebilir. Pazartesi günü herşey belli olacak.Rabbim bu yolculukta hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın.
Canım pandamm sen çok güçlü bir kadınsın en başından beri azminle herşeyin üstesinden geliyorsun. Bunun da üstesinden geleceksin. Herşeyde bir hayır var deyip Allah'ıma tevekkül edip bekleyeceğiz belki de hiçbir şeye gerek kalmayacaktır. Bizim elimizden gelen sadece dua etmek her namazdan sonra sağ salim kucağına al diye dua ediyorum. Senin ve bebisler için en hayırlısı nasip olsun🤲🤲🤲🤲 Bizi habersiz bırakma🥰🥰

Burda yaşamamış olsaydım afro bebeğimin olmasını çok isterdim :skandal: ama burda imkansız
Aynen çok tatlı oluyorlar.Aslında Türkiye’de siyahilere karşı bir ırkçılık yok ama anne-baba beyaz çocuk afro olunca başlarlar konuşmaya, dedikoduya ve çocuk üzülür.Ben üzülmem konuşsa millet ama çocuk anlamayacağı için üzülür.

Aynen çok tatlı oluyorlar.Aslında Türkiye’de siyahilere karşı bir ırkçılık yok ama anne-baba beyaz çocuk afro olunca başlarlar konuşmaya, dedikoduya ve çocuk üzülür.Ben üzülmem konuşsa millet ama çocuk anlamayacağı için üzülür.
Aynen tüp bebekte bile anne babaya benzemeyince acaba niye diyorlar sanki burda oluyor da donasyon yaptırmak :işsiz: bende ya kocayı boşucam ya ülkeyi terkedicem artık 😂

Aynen tüp bebekte bile anne babaya benzemeyince acaba niye diyorlar sanki burda oluyor da donasyon yaptırmak :işsiz: bende ya kocayı boşucam ya ülkeyi terkedicem artık 😂
Benim boşayacak bir koca olmadığından çocuk için ulkeyi terkediyorum :halay:

Arkadaslar gunaydin kac gundur cok uzgunum😪Biotex kliniginde Ekim ayı embiryo transferi olup kimyasal gebelik yasayan benim.

Nasıl boyle bir durum yasanir cevabı tabiiki malum eger embiryo donasyonu olup benim gibi rahimde bir kisinin sorunu yoksa ve bu merkez tarafindan da evet rahimde sorununuz yok deniyorsa maalesef 3 adet koyduklari embiryomda sorunlu imis ki vucut dogal seleksiyonla reduksiyon yapti.Boyle bir durum maalesef beni buldu.
Canım üzüntünü çok iyi anlıyorum. Zazam bir kişi kimyasal oldu dediği an yaşadıklarim gözümün geçti ona kim diye bile soramadım. Öfkeni kirginliginida çok iyi anlıyorum ama daha zaman değilmiş. Niye ben diye defalarca sorgulamistim. Hepsinin oldu da benim niye olmadı diye günlerce ağladım.
İyiki ikili paket almışsın ve bir ümidin daha var. İkincisini daha önem verip daha iyi üstüne düşüp daha iyi uygularlar bence . Bende onların özensiz olacağını çok düşünmüyorum çünkü kişiye özel ilgi ve alaka yapıyorlar. Benimde herşey yolunda idi ve hiçbir sorun yoktu. Ama olmayıncada olmuyor. Bunu zamanla hazmettim. Şimdi sende üzüntünü yaşa sonuna kadar ve toparlan ayağa kalk. Gerekirse bütün herşeyi tekrarla ve başla ve bu sefer olacak bunu ben inanıyorum sende tüm kalbimle inan. Sende dualarımdasın 🤲🤲🤲

Sizin durumunuz ne?Türkiye’de mi deniyorsunuz?Eşiniz mi istemiyor donasyonu?
Bende 34 yaşında evlendim 2 yıllık evliyim ve 3. ayımda öğrendim durumumu amh 0 🙁 hiç evliliğimin tadını çıkaramadım hep bir şey oldu tüplerim alındı pandemi yasaklar falan derken Kıbrısta donasyon yaptırdık 3 ay önce ama negatif oldu dondurulmuş embriyolarim var onlarla denicez kendimizi hazırlayınca inşallah

Merhabalar canım yaşadıkların çok ağır Allah'ım sana dayanma gücü sabırlar versin diye biliyorum sadece. Bizim bir çift çizgiyi göremedim deyip karalar bağlamak seninkinin yaninda ne ki. 😔😔😔 Umarım birgün sende bu yaşananları unutup iyiki diyebileceğin bebeğine kavusursun dualarımdasın🤲🤲🤲🤲🤲🥰🥰🥰
Güzel kalpli Zumronum
Hep dikat ediyorum cevaplarına nakadar güzel kalbin var senin
Allahım senın güzel haberini duymaya nasip etsin bana❤️

Back