Ah canım ne zor yaşadıklarımız. Annem artık benim ağlamama dayanamayıp telefonda yeter artık bırak uğraşma dedi.Sen evlat sahibi olacağım derken ben evladımın üzülmesine dayanamıyorum dedi. Oysa 5 yıldır kendisiydi torun torun, deneyin diyen
Kendisi emekli hemşire.Lisede Kadın-Doğum kitabının ilk sayfasında “her Kadın anne olamaz “ yazarmış. Ama tabii bu 1970’ler.Donasyonlar falan bu kadar yaygın değildi, bilmiyorum belki de yoktu. Canım haklısın, Rahmi de çok yıpratmamak gerekiyor.
Tüp bebek doktorum iyi bir kadın, deneyimli bir Prof.İnşallah güzel yapar kürtajı.
Senin de tez zamanda yavruna kavuşman için dua ediyorum.Biraz kafamı dinleyip toparlayayım , bizdeki mevcutlarla denemezsek ben de sizi takip edeceğim.Eşimle konuştuk anlaştık. O zaten kendi Yabancı .Çocuğumuz bizim ürün olsaydı zaten sadece 23 kromozom Türk olacaktı
Şimdi tamamen Yabancı olsun. Valla ben yaparsam uğraşmam en gençlerinden direkt embriyo transferi yaptırırım.Geçen gün forumda bir tartışma vardı çok girmek istemedim ama yıllarca yurtdışında yaşayıp eğitim görmüş biri olarak diyebilirim ki insan her yerde insan.Ne yabancılar var dünya iyisi.O yüzden donör Türkmüş yabancıymış diye takılmamak gerekiyor.İnsanların milletlerinden bağımsız içlerinde kötü olanı da var iyi olanı da var.Allah iyilerle karşılaştırsın.
Zazacığım yolun yorucuymuş.Eminim bu kez olacak