Canım inşallah
Tadamadım anneliği, belki geç evlendiğimden. 35 yaşımda evlendiğimden beri deniyoruz ama olmuyor.
.İlk 6 ay kendimiz denedik ama olmadı.Doktora gittik olmayınca yaş gereği tüp önerdiler doğrudan.Hiç aşılama denemeyin garanti olsun dediler .Ozaman ben tüp bebek yapınca hemen olur zannediyorum
Sigara falan da içiyoruz, yoğun çalışıyorum hiç beslenmeye falan dikkat etmiyoruz.İlk denemeyi yaptık embriyo oluşmadı
Ben şok nasıl yani diyorum ?Döllenme olmadı diyor doktor.Sonra biraz hayatımıza dikkat ettik ama sigarayı bırakmadık.İkinciye başka merkeze gittik, tüplerinde hidrosalpenks sıvısı var almamız gerekiyor dediler , aldırmadım ve o denememiz kimyasal gebelik oldu.Bu arada sadece 2 tane embriyom oluşunca dondurulan da yoktu.Sonra iyi bir Prof buldum tüpler için.Ameliyat etti tüpleri aldı.3. Denemeyi yaptık , hala sigara içiyorduk ve yine sadece 2 tane oluştu.Bu sefer tüpler alınınca olur zannediyordum, negatif geldi sonuç.
4. Denemede ısrar üzerine başka bir kliniğe gittik.Kanım ısındı oradaki doktora, sigarayı bırakmazsanız yapmam tedavi dedi.Bıraktık. 1 yıl önceydi.Kasım 2020. 3 ay antioksidan ve eşime ( morfolojisi ve sayı iyi olmayınca ) takviye vitamin kullandırdı.3 ay sonra Havuzlama yapacağım, daha önce taze transfer edilmiş , Rahmi hazırlayıp dondurulmuş transfer edeceğim dedi. Havuzlamada 2 ay üstüste yumurta topladı.İlk ay 2 embriyom oluştu dondurdu.Hemen 2. Ay tekrar opu ve 4 embriyom oluştu hepsini dondurdu.Rahmi hazırladı, çizik attı.Takviyeler , vitaminler , serumlar şunlar bunlar derken ilk 2 embriyoyu transfer etti ve yine negatif oldu 4. Denemem. Kalanlardan çözülünce bozulan oldu ve 3 tanesini birden son denemede transfer etti.Kan değerlerim çok güzeldi.İlk kez 5. Denemede pozitifi görmüştüm ve çok güzel artmıştı. Ama mutluluğum 2 gün önce bitti.2 gündür helak oldum ağlamaktan.7+5 iken muayeneye gittiğimde kalp atışını göremedi doktor.Aslında kese çok büyümüştü ve fetüs gelişmemişti .Onu bile zor görüyorum dedi
Haftaya Cumartesi kürtaj olacağım.Bu başlıktakileri okuyorum.Gücüm olursa psikolojik olarak belki kendi yumurtalarımla denerim ama bu kadar başarısızlıktan sonra görülüyorki benimde eşiminde çok kaliteli değil sanki yumurta ve spermi.Allah sabır versin hepimize
Şuan zaten üzüntüden çok kıpırdayasım yok.Biraz geçsin hüznüm ne yapacağıma karar vereceğim