Ben de onu önerecektim size, eşiniz kabul ediyorsa direkt embrio donasyonuna gidin çünkü ben spermin de çok önemli olduğunu düsünüyorum açıkçası. Iki donorün de yasının 27den büyük olmamasına dikkat edin.

Kardeşler bile birbirinden çok farklı oluyor ☺

Aynen bence hiç gerek yok.Çünkü benim yumurtam var ama kaliteli birşey çıkmıyor ortaya yıllardır.Onun da sperm sayı ve morfolojisinde sıkıntı var.Kasmaya gerek yok.Psikolojik gücüm olursa belki bir yıl daha kendimiz deneriz.Yoksa donör olduktan sonra direkt embriyo donörü daha mantıklı.

Rabbim Hz Meryeme beşer eli dokunmadan Ol emriyle verdi
Allah isterse bu iş oluyor
Birine tek verir,birine çifter verir,birinede vermez
Rabbim ne eylerse güzel eyler

Benim şimdiki donör 29 yaşında
25-30 kadının en verimli yaşıdır
Kıbrısta denediklerim hep 18-20 yaşındaydılar

29da çok iyi zazacım. Ama haklısın yaşı 18 diye yumurtası kaliteli diye bir şey yok. Aynı yaş içinde aydan aya bile farkı oluyormuş. Benim iki seferin arasında 3 ay var ama sanki o 3 ayda bütün rezervim tükenmiş sanki. Sonuc arasindaki fark beni o kadar üzdü ki. Moralimi bozmamaya calisiyorum artik. Kadere evrene enerjiye artık ne denilirse güvenmeye calisiyorum

Evet canim aynen dedigin gibi boyke bir durum beni buldu maalesef
Canım biliyorum büyük bir şok ve üzüntü.Ama toparlanman gerekiyor.Çünkü göreceksin ikinci sonucu burada sevinç çığlıkları ile paylaşacaksın.Bazen hep diyoruz neden bizim başımıza geliyor diye ama maalesef geliyor Hakkın tabi üzülüp isyan etmek ama ikinci için de moralini yüksek tutmalısın.Panlamalara başla. Hadi dualarımız seninle

Burda yaşamamış olsaydım afro bebeğimin olmasını çok isterdim ama burda imkansız

Merhabalar canım yaşadıkların çok ağır Allah'ım sana dayanma gücü sabırlar versin diye biliyorum sadece. Bizim bir çift çizgiyi göremedim deyip karalar bağlamak seninkinin yaninda ne ki. Umarım birgün sende bu yaşananları unutup iyiki diyebileceğin bebeğine kavusursun dualarımdasın

Canım pandamm sen çok güçlü bir kadınsın en başından beri azminle herşeyin üstesinden geliyorsun. Bunun da üstesinden geleceksin. Herşeyde bir hayır var deyip Allah'ıma tevekkül edip bekleyeceğiz belki de hiçbir şeye gerek kalmayacaktır. Bizim elimizden gelen sadece dua etmek her namazdan sonra sağ salim kucağına al diye dua ediyorum. Senin ve bebisler için en hayırlısı nasip olsun Bizi habersiz bırakma

Burda yaşamamış olsaydım afro bebeğimin olmasını çok isterdim ama burda imkansız
Aynen çok tatlı oluyorlar.Aslında Türkiye’de siyahilere karşı bir ırkçılık yok ama anne-baba beyaz çocuk afro olunca başlarlar konuşmaya, dedikoduya ve çocuk üzülür.Ben üzülmem konuşsa millet ama çocuk anlamayacağı için üzülür.

Aynen tüp bebekte bile anne babaya benzemeyince acaba niye diyorlar sanki burda oluyor da donasyon yaptırmak bende ya kocayı boşucam ya ülkeyi terkedicem artık

Aynen tüp bebekte bile anne babaya benzemeyince acaba niye diyorlar sanki burda oluyor da donasyon yaptırmak bende ya kocayı boşucam ya ülkeyi terkedicem artık
Benim boşayacak bir koca olmadığından çocuk için ulkeyi terkediyorum

Canım üzüntünü çok iyi anlıyorum. Zazam bir kişi kimyasal oldu dediği an yaşadıklarim gözümün geçti ona kim diye bile soramadım. Öfkeni kirginliginida çok iyi anlıyorum ama daha zaman değilmiş. Niye ben diye defalarca sorgulamistim. Hepsinin oldu da benim niye olmadı diye günlerce ağladım.
İyiki ikili paket almışsın ve bir ümidin daha var. İkincisini daha önem verip daha iyi üstüne düşüp daha iyi uygularlar bence . Bende onların özensiz olacağını çok düşünmüyorum çünkü kişiye özel ilgi ve alaka yapıyorlar. Benimde herşey yolunda idi ve hiçbir sorun yoktu. Ama olmayıncada olmuyor. Bunu zamanla hazmettim. Şimdi sende üzüntünü yaşa sonuna kadar ve toparlan ayağa kalk. Gerekirse bütün herşeyi tekrarla ve başla ve bu sefer olacak bunu ben inanıyorum sende tüm kalbimle inan. Sende dualarımdasın

Sizin durumunuz ne?Türkiye’de mi deniyorsunuz?Eşiniz mi istemiyor donasyonu?
Bende 34 yaşında evlendim 2 yıllık evliyim ve 3. ayımda öğrendim durumumu amh 0 hiç evliliğimin tadını çıkaramadım hep bir şey oldu tüplerim alındı pandemi yasaklar falan derken Kıbrısta donasyon yaptırdık 3 ay önce ama negatif oldu dondurulmuş embriyolarim var onlarla denicez kendimizi hazırlayınca inşallah

Güzel kalpli Zumronum
Hep dikat ediyorum cevaplarına nakadar güzel kalbin var senin
Allahım senın güzel haberini duymaya nasip etsin bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…