evet canim,yazdiktan sonra gördüm yaptirmissin.
bazen embriyonun enerjisi tutmaya da biliyor zaza nin dedigi gibi.bilinmez derin bir kuyu malesef bu iş.
ama cok sükür ki ikili paket aldın.artik hic düsünme olumsuz seyleri..ikincisinde kesinlijle olucak cani gönülden inaniyor ve diliyorum

Allah yardımcın olsun canım sende çok zor şeyler yaşamışsın inşallah sana da Rabbim emeklerinin karşılığını güzel hayırlı evlatla mükafatlandırır tedaviden önce film istemediler mi peki sonrasında sebep ne dediler benimde tüplerim alındı ve 1 negatifim var

Kızlar bu monodosk içiyorum ama çok suyla alın diyor 4 bardak içiyorum midem bulanıyor artık gerçekten bide çok su içersem etkisi gider mi
Transferden önce bende 5 gün kullandım enfeksiyon olusmasın diye ama bana o kadar suyla iç demediler

Bence rahimle ilgili değildir zazanın dediği gibi embriyo sıkıntılıdır

Ben özensiz davranmalarına inanmıyorum
Özensiz olsaydı bu kadar kız gebe kalmazdı
Lütfen içini bulandırma
Bak bende ilk denememde düşürdüm
İnsanlar ellerinden geleni yapıyorlar
Gerisi Allaha tevekkül

Ben özensiz davranmalarına inanmıyorum
Özensiz olsaydı bu kadar kız gebe kalmazdı
Lütfen içini bulandırma
Bak bende ilk denememde düşürdüm
İnsanlar ellerinden geleni yapıyorlar
Gerisi Allaha tevekkül
Aynen öyle hersey bir vesile diye düşünüyorum ben de

Yassdiginiz son hayal kirikligi olsun, ikinci transfer guzellkler versin..
Bazen sadece kader, kismet, ilahi zaman diyebiliyoruz. Ama ikinci transfer size o tatli mi tatlo dunyanin. En guzel hediyesini verecek, tum kalbimle inaniyorum

Nolur hic kotuyu akliniza dahi getirmeyin. Siz 4 taneyi saglikla doguracaksiniz..
Mevlam sizinle ve bebislerle

Canım inşallah Tadamadım anneliği, belki geç evlendiğimden. 35 yaşımda evlendiğimden beri deniyoruz ama olmuyor.
.İlk 6 ay kendimiz denedik ama olmadı.Doktora gittik olmayınca yaş gereği tüp önerdiler doğrudan.Hiç aşılama denemeyin garanti olsun dediler .Ozaman ben tüp bebek yapınca hemen olur zannediyorum Sigara falan da içiyoruz, yoğun çalışıyorum hiç beslenmeye falan dikkat etmiyoruz.İlk denemeyi yaptık embriyo oluşmadı Ben şok nasıl yani diyorum ?Döllenme olmadı diyor doktor.Sonra biraz hayatımıza dikkat ettik ama sigarayı bırakmadık.İkinciye başka merkeze gittik, tüplerinde hidrosalpenks sıvısı var almamız gerekiyor dediler , aldırmadım ve o denememiz kimyasal gebelik oldu.Bu arada sadece 2 tane embriyom oluşunca dondurulan da yoktu.Sonra iyi bir Prof buldum tüpler için.Ameliyat etti tüpleri aldı.3. Denemeyi yaptık , hala sigara içiyorduk ve yine sadece 2 tane oluştu.Bu sefer tüpler alınınca olur zannediyordum, negatif geldi sonuç.
4. Denemede ısrar üzerine başka bir kliniğe gittik.Kanım ısındı oradaki doktora, sigarayı bırakmazsanız yapmam tedavi dedi.Bıraktık. 1 yıl önceydi.Kasım 2020. 3 ay antioksidan ve eşime ( morfolojisi ve sayı iyi olmayınca ) takviye vitamin kullandırdı.3 ay sonra Havuzlama yapacağım, daha önce taze transfer edilmiş , Rahmi hazırlayıp dondurulmuş transfer edeceğim dedi. Havuzlamada 2 ay üstüste yumurta topladı.İlk ay 2 embriyom oluştu dondurdu.Hemen 2. Ay tekrar opu ve 4 embriyom oluştu hepsini dondurdu.Rahmi hazırladı, çizik attı.Takviyeler , vitaminler , serumlar şunlar bunlar derken ilk 2 embriyoyu transfer etti ve yine negatif oldu 4. Denemem. Kalanlardan çözülünce bozulan oldu ve 3 tanesini birden son denemede transfer etti.Kan değerlerim çok güzeldi.İlk kez 5. Denemede pozitifi görmüştüm ve çok güzel artmıştı. Ama mutluluğum 2 gün önce bitti.2 gündür helak oldum ağlamaktan.7+5 iken muayeneye gittiğimde kalp atışını göremedi doktor.Aslında kese çok büyümüştü ve fetüs gelişmemişti .Onu bile zor görüyorum dedi Haftaya Cumartesi kürtaj olacağım.Bu başlıktakileri okuyorum.Gücüm olursa psikolojik olarak belki kendi yumurtalarımla denerim ama bu kadar başarısızlıktan sonra görülüyorki benimde eşiminde çok kaliteli değil sanki yumurta ve spermi.Allah sabır versin hepimize Şuan zaten üzüntüden çok kıpırdayasım yok.Biraz geçsin hüznüm ne yapacağıma karar vereceğim

Çok geçmiş olsun, yaşadıklarınız hiç kolay değil Allah güç kuvvet versin . Herşeyden önce sağlık. Sağlıgınızı toparlayıp inşallah yeniden deneyecek güce morale kavuşursunuz

Belki araştırsan hepimiz senin yolundan geçtik
Aynı duygular ve hayal kırıklıkları
Bende kendi yumurtamla 11 defa denedim
Havuzlar,genetik testler,ameliyatlar
Gebelikler ve kürtajlar
Donasyona gelince rahim işlemlerden artık hırpalanmıştır
Lütfen bunada dikat edin
Kürtaj sonrası yapışıklık oluşma ihtimali çok

Yassdiginiz son hayal kirikligi olsun, ikinci transfer guzellkler versin..
Bazen sadece kader, kismet, ilahi zaman diyebiliyoruz. Ama ikinci transfer size o tatli mi tatlo dunyanin. En guzel hediyesini verecek, tum kalbimle inaniyorum
Amin canim insaallah.Alkah kimsenin emegini bosa cikarmasin .Kimsenin kucagini bos koymasin insaallah

Yaşananlar kolay değil insanın boğazına düğümleniyor herşey ama umudunu yitirme zaman herşeyi hafifletiyor kendini toparlayinca tekrar denersin inşallah bizimde kaderimiz bu zorlu yolları aşmak pes etmemek hakkinda hayırlısı olsun canım ❤

Ah canım ne zor yaşadıklarımız. Annem artık benim ağlamama dayanamayıp telefonda yeter artık bırak uğraşma dedi.Sen evlat sahibi olacağım derken ben evladımın üzülmesine dayanamıyorum dedi. Oysa 5 yıldır kendisiydi torun torun, deneyin diyen Kendisi emekli hemşire.Lisede Kadın-Doğum kitabının ilk sayfasında “her Kadın anne olamaz “ yazarmış. Ama tabii bu 1970’ler.Donasyonlar falan bu kadar yaygın değildi, bilmiyorum belki de yoktu. Canım haklısın, Rahmi de çok yıpratmamak gerekiyor. Tüp bebek doktorum iyi bir kadın, deneyimli bir Prof.İnşallah güzel yapar kürtajı.
Senin de tez zamanda yavruna kavuşman için dua ediyorum.Biraz kafamı dinleyip toparlayayım , bizdeki mevcutlarla denemezsek ben de sizi takip edeceğim.Eşimle konuştuk anlaştık. O zaten kendi Yabancı .Çocuğumuz bizim ürün olsaydı zaten sadece 23 kromozom Türk olacaktı Şimdi tamamen Yabancı olsun. Valla ben yaparsam uğraşmam en gençlerinden direkt embriyo transferi yaptırırım.Geçen gün forumda bir tartışma vardı çok girmek istemedim ama yıllarca yurtdışında yaşayıp eğitim görmüş biri olarak diyebilirim ki insan her yerde insan.Ne yabancılar var dünya iyisi.O yüzden donör Türkmüş yabancıymış diye takılmamak gerekiyor.İnsanların milletlerinden bağımsız içlerinde kötü olanı da var iyi olanı da var.Allah iyilerle karşılaştırsın.
Zazacığım yolun yorucuymuş.Eminim bu kez olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…