• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zaza ayrıca sana cok teşekkür ederim.cunku yumurta rezervim azdı eğer bu son embriyo olmazsa ne yaparım dediğim noktada Kiev i öğrenmeme sebep oldun.bana çok büyük umut ve moral oldu bu.simdi bu umutla ayakta duruyorum, artık bu sayede yumurta çıkmazsa napicam diye düşünmüyorum ilk defa.
O yüzden Allah yolunu açık etsin her zaman.
Canım benim yazdığın herşeyi okudum.Rabbim sana bu sabrının mükafatını kat kat versin.Benim ikizlerimden de küçük olan muhtemelen kalbi durdurulacak.Büyük olanın sürekli suyunu arttırıyor.2 kez su alındı karnımdan ama yine yükseliyor.Cihat Şen ‘e gidebilecek kadar dirençli değilim uzun yolculuklar yasak oraya ulaşana kadar başıma daha büyük işler gelebilir. Pazartesi günü herşey belli olacak.Rabbim bu yolculukta hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın.

Canım benim yazdığın herşeyi okudum.Rabbim sana bu sabrının mükafatını kat kat versin.Benim ikizlerimden de küçük olan muhtemelen kalbi durdurulacak.Büyük olanın sürekli suyunu arttırıyor.2 kez su alındı karnımdan ama yine yükseliyor.Cihat Şen ‘e gidebilecek kadar dirençli değilim uzun yolculuklar yasak oraya ulaşana kadar başıma daha büyük işler gelebilir. Pazartesi günü herşey belli olacak.Rabbim bu yolculukta hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın.
Canım allah yardımcın olsun inşallah sağ sağlim kucağına alırsın dualarım seninle moralini yüksek tut iyi düşün iyi olsun bol dua et inşallah seninle kalır iki bebeğinde 🤲🏻🙏🏻

Amin pandacım tekrar bir mucize olurda inşallah böyle bişeye gerek kalmaz Rabbim şifa versin herşey sağlıkla ilerler evlatlarının hepsini sağ salim kucağına alırsın inşallah dualarımız sizinle 🙏🙏

Evet Zazacım iyi huylu çok şükür. Ama estrogen etkisinden büyüyebilir ve Allah korusun çok az bir tehamül kötühuyluya gecebilirmiş. Şimdilik ameliyata gerek yox sadece 6 ayda bir kontrol önerdi. Malesef ilac tedavisi sonuc vermiyormuş. Yaş 44 oldu. Zaman kaybetmek istemiyorum. Yeniden Kıbrısımı düşünsem😞Sağlımı düşünmüyor deyilim ama bebeksiz de hayatımın anlamı yok😞 ne yapsam sizce. Bitkisel kurler küçülte bilirmi bu zıkkımı bilgisi olan varmı?
Doktordan izin raporu alsan bir denemeliğine
Kendirızanıda belirt ve imzala

Zararlı degil demişti bana her üreme çağındaki kadınlarda olur demişti operasyon olsa bile çıkar memenin yapısı yoğun dedi bana
Seninki zararsız ola bilir kuzum
Ama her kesin kisti aynı değil
Birde yaşta etken,üstünede hormon

Azimli pandam Rabbim senin yanında olsun
Melekler yavrularını korusun
Kaç hafta oldun
Aslında 28 ala bilirler hepsini
28 haftalık doğurdu tanıdığımız üçüzlerini
Şimdi 8 yaşlarında maşallah❤️

Azimli pandam Rabbim senin yanında olsun
Melekler yavrularını korusun
Kaç hafta oldun
Aslında 28 ala bilirler hepsini
28 haftalık doğurdu tanıdığımız üçüzlerini
Şimdi 8 yaşlarında maşallah❤️
Canım zaza bu suyun yüksekliği çok arttığı için doktorum 28’e kadar dayanamam diye mecbur kalıyor 🥺 keşke 28’e gelebilsem doktorum zaten bunu istiyor ama bebiş izin vermiyor diğer sağlıklı bebeklerimi de kısıtlamaya başladı 🥺

Canim P pandaaa cim rabbim bebeklerine insallah sifa versin insallah hicbiseye gerek kalmaz bol bol dua ediyorum senin ve bebeklerin icin.hersey yoluna girecek güçlü anne. Sağ salim sağlicakla kucagina almayi nasip etsin rabbim🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻❤❤❤❤
Canım benim teşekkür ederim en çok buna ihtiyacım var♥️

Arkadaslar gunaydin kac gundur cok uzgunum😪Biotex kliniginde Ekim ayı embiryo transferi olup kimyasal gebelik yasayan benim.

Nasıl boyle bir durum yasanir cevabı tabiiki malum eger embiryo donasyonu olup benim gibi rahimde bir kisinin sorunu yoksa ve bu merkez tarafindan da evet rahimde sorununuz yok deniyorsa maalesef 3 adet koyduklari embiryomda sorunlu imis ki vucut dogal seleksiyonla reduksiyon yapti.Boyle bir durum maalesef beni buldu.

Amin pandacım tekrar bir mucize olurda inşallah böyle bişeye gerek kalmaz Rabbim şifa versin herşey sağlıkla ilerler evlatlarının hepsini sağ salim kucağına alırsın inşallah dualarımız sizinle 🙏🙏
Allah razı olsun canım ♥️

Arkadaslar gunaydin kac gundur cok uzgunum😪Biotex kliniginde Ekim ayı embiryo transferi olup kimyasal gebelik yasayan benim.

Nasıl boyle bir durum yasanir cevabı tabiiki malum eger embiryo donasyonu olup benim gibi rahimde bir kisinin sorunu yoksa ve bu merkez tarafindan da evet rahimde sorununuz yok deniyorsa maalesef 3 adet koyduklari embiryomda sorunlu imis ki vucut dogal seleksiyonla reduksiyon yapti.Boyle bir durum maalesef beni buldu.
Çok üzüldüm , çok geçmiş olsun , bir açıklamaları vardır umarım 🙏

Canım ya çok üzüldüm embriyo donasyonun da kimyasal gebelik nasıl oluyor anlayamadım kimyasal gebelik ya sperm ya da yumurtada sıkıntı olmasından kaynaklanıyor benim bildiğim çok üzücü olmuş allahtan ikili paket almıştın inş ikinci denemen de böyle kötü şanssız bir durumla karşılaşmazsın klinik de elinden geleni yapar da senin anne olmanı sağlarlar inş dualarım seninle yaşadığın zorlu sınavların sonuncusu bu olur herşeyi unutursun 🙏🏻🙏🏻😘

Back