Amin amin ablacım bu çocuk yolunda herseyi göze aldım gerçektenAmin canım Allah korusun İnşaAllah her şey iyi olur senin için de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin amin ablacım bu çocuk yolunda herseyi göze aldım gerçektenAmin canım Allah korusun İnşaAllah her şey iyi olur senin için de
Sendekinin boyutları kaç sm canım? Hormon kullandınmı ondan sonra?Bana ameliyat dedi 3 sene önce gebe kaldım kendiliğinden o yüzden olmadım doktora dedim olmalımıyım ol ama gene çıkar dedi sadece memenin yapısını bozar dedi
Vala benim ki 3 falan dı galiba kullanıyorum işte estrofem ve progestron ins ins bi sıkıntı olmaz ouf bi de bu çıktı aklıma kurt düştüSendekinin boyutları kaç sm canım? Hormon kullandınmı ondan sonra?
Davetiye veriyor Andrey, evraklarımız tam polis kieve hoşgeldiniz dedi 2 dk sürmedi merak etme onlarıBizim pasaport yoktur.Kimlik ile girişte sorguya alıyorlarmış işte nekadar paranız var niye geldiniz falan diyorlarmış . Ondan sordum siz nasıl Ukrayna'ya giriş yaptınız ?
Siz hiç hormon almadınız mı ilk deneme mi acabaSendekinin boyutları kaç sm canım? Hormon kullandınmı ondan sonra?
İnsAllah olmazDoktor bana önemli olan beyin iyi düşüneceksin ki iyi olsun dedi. Tedavine başlamışsın artık kötüyü düşünme. Allah yardımcımız olsun tüm burdakı kadınların hem malımızdan hem canımızdan oluyoruz bu yoldaVala benim ki 3 falan dı galiba kullanıyorum işte estrofem ve progestron ins ins bi sıkıntı olmaz ouf bi de bu çıktı aklıma kurt düştü
Aynen öyle bu yola çıktık bakalım sizde Kıbrıs ta deneyin bir bakayım ne olacakİnsAllah olmazDoktor bana önemli olan beyin iyi düşüneceksin ki iyi olsun dedi. Tedavine başlamışsın artık kötüyü düşünme. Allah yardımcımız olsun tüm burdakı kadınların hem malımızdan hem canımızdan oluyoruz bu yolda
10 denenem kendi yumurtamla, 1 denemem Kıbrısda kendi yumurtam donor spermle. Kieve embryo donasyonuna karar vermişdik. Zaten fibroadenomlar kullandığım hormonların eseri söyledi doktor ama hiç meme ultrasonu yaptırmadım önceki tüpbebek denemelerimdeSiz hiç hormon almadınız mı ilk deneme mi acaba
Teşekkür ederim içim rahatladıDavetiye veriyor Andrey, evraklarımız tam polis kieve hoşgeldiniz dedi 2 dk sürmedi merak etme onları
Evet ama benim durumum çok farklı buradakilerden. O yüzden olumlu veya olumsuz bir yorumda bulunamam kıbrıs içinTedavi gördünüz mü Kıbrısta?
Amin canım cümlemizinAy allah yardım etsin ablacım o kadar deneme o kadar ilaç hormon ben bunları kullanmadan öncede vardı zaten doktor dedi büyür ins kötü bişey olmaz allah şeninde bu yolda yüzünü güldürsün elini boş bırakmasın
Operasyonla alınıyorsa, bi doktorla görüşseniz. Belki durmaları bile zararlıdır.İnsAllah olmazDoktor bana önemli olan beyin iyi düşüneceksin ki iyi olsun dedi. Tedavine başlamışsın artık kötüyü düşünme. Allah yardımcımız olsun tüm burdakı kadınların hem malımızdan hem canımızdan oluyoruz bu yolda
Zararlı degil demişti bana her üreme çağındaki kadınlarda olur demişti operasyon olsa bile çıkar memenin yapısı yoğun dedi banaOperasyonla alınıyorsa, bi doktorla görüşseniz. Belki durmaları bile zararlıdır.
Görüşdüm meme uzmanıyla. Operasyon için küçüklermiş gerek yok dedi. 6 ayda bir kontrol önerdi sadece. Tek sıkıntı hormon ilacları. Onlarsız da donasyon tedavisi olmuyor malesefOperasyonla alınıyorsa, bi doktorla görüşseniz. Belki durmaları bile zararlıdır.
Kiev mi istemedi sizdenAllahtan benden istemediler benim göğsümde neler neler var
Kıbrıs canım benimKiev mi istemedi sizden
Ay bi de bunla uğraşmayalım
O zaman kafaya takma bu yola girdin artık. Ve iyiki embriyo transferi yapıyorsun o daha garanti bari defalarca deneyip daha da kötü hale gelmis olmayacakZararlı degil demişti bana her üreme çağındaki kadınlarda olur demişti operasyon olsa bile çıkar memenin yapısı yoğun dedi bana
Zararlı değilse o zaman kıbrısa gidersiniz tekrar. Embriyo transferi daha garanti nasıl olsaGörüşdüm meme uzmanıyla. Operasyon için küçüklermiş gerek yok dedi. 6 ayda bir kontrol önerdi sadece. Tek sıkıntı hormon ilacları. Onlarsız da donasyon tedavisi olmuyor malesef