• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bizim pasaport yoktur.Kimlik ile girişte sorguya alıyorlarmış işte nekadar paranız var niye geldiniz falan diyorlarmış . Ondan sordum😅 siz nasıl Ukrayna'ya giriş yaptınız ?
Davetiye veriyor Andrey, evraklarımız tam polis kieve hoşgeldiniz dedi 😁 2 dk sürmedi merak etme onları

Vala benim ki 3 falan dı galiba kullanıyorum işte estrofem ve progestron ins ins bi sıkıntı olmaz ouf bi de bu çıktı aklıma kurt düştü
İnsAllah olmaz🙏Doktor bana önemli olan beyin iyi düşüneceksin ki iyi olsun dedi. Tedavine başlamışsın artık kötüyü düşünme. Allah yardımcımız olsun tüm burdakı kadınların hem malımızdan hem canımızdan oluyoruz bu yolda

İnsAllah olmaz🙏Doktor bana önemli olan beyin iyi düşüneceksin ki iyi olsun dedi. Tedavine başlamışsın artık kötüyü düşünme. Allah yardımcımız olsun tüm burdakı kadınların hem malımızdan hem canımızdan oluyoruz bu yolda
Aynen öyle bu yola çıktık bakalım sizde Kıbrıs ta deneyin bir bakayım ne olacak

Siz hiç hormon almadınız mı ilk deneme mi acaba
10 denenem kendi yumurtamla, 1 denemem Kıbrısda kendi yumurtam donor spermle. Kieve embryo donasyonuna karar vermişdik. Zaten fibroadenomlar kullandığım hormonların eseri söyledi doktor😞 ama hiç meme ultrasonu yaptırmadım önceki tüpbebek denemelerimde

Operasyonla alınıyorsa, bi doktorla görüşseniz. Belki durmaları bile zararlıdır.

Operasyonla alınıyorsa, bi doktorla görüşseniz. Belki durmaları bile zararlıdır.
Görüşdüm meme uzmanıyla. Operasyon için küçüklermiş gerek yok dedi. 6 ayda bir kontrol önerdi sadece. Tek sıkıntı hormon ilacları. Onlarsız da donasyon tedavisi olmuyor malesef😞

Zararlı degil demişti bana her üreme çağındaki kadınlarda olur demişti operasyon olsa bile çıkar memenin yapısı yoğun dedi bana
O zaman kafaya takma bu yola girdin artık. Ve iyiki embriyo transferi yapıyorsun o daha garanti bari defalarca deneyip daha da kötü hale gelmis olmayacak

Görüşdüm meme uzmanıyla. Operasyon için küçüklermiş gerek yok dedi. 6 ayda bir kontrol önerdi sadece. Tek sıkıntı hormon ilacları. Onlarsız da donasyon tedavisi olmuyor malesef😞
Zararlı değilse o zaman kıbrısa gidersiniz tekrar. Embriyo transferi daha garanti nasıl olsa

Back