• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar malesef Kiev beni tedaviye almadı😞 dün meme ultrason yaptırdım ve en boyüyü 1.2 sm olan 2 tane sağda ve 1 tane solda fibroadenom çıktı😞 sonucu Andreye gönderdim. Meme doktorunun yazılı izni olursa tedaviye alabiliriz. Yoksa sorumluluğu üzerlerine alamazlarmış. Meme doktorum da net bir şey söylemedi. Hormon ilacları kullanırsam böyüyebilirler dedi. Ne yapacağımı şaşırdım. Böyle bir şey yaşayan oldumu?

Kızlar malesef Kiev beni tedaviye almadı😞 dün meme ultrason yaptırdım ve en boyüyü 1.2 sm olan 2 tane sağda ve 1 tane solda fibroadenom çıktı😞 sonucu Andreye gönderdim. Meme doktorunun yazılı izni olursa tedaviye alabiliriz. Yoksa sorumluluğu üzerlerine alamazlarmış. Meme doktorum da net bir şey söylemedi. Hormon ilacları kullanırsam böyüyebilirler dedi. Ne yapacağımı şaşırdım. Böyle bir şey yaşayan oldumu?
Valla böyle bir şey varsa ben yandım demektir. 30mm çapında kistlerim var 😢

Valla böyle bir şey varsa ben yandım demektir. 30mm çapında kistlerim var 😢
Kistler içi sıvı dolu. Onlar sorun deyil deye biliyorum. Bende her iki memede küçük kistler de saptandı. Ama doktor onların üzerinde hiç durmadı. Asl sıkıntı yaratan sert dokulu kitleler. Yine de Andreye sorun siz

Fibroadenom aslında iyi huylu
Ama tabii doltorun daha iyi bilir
Doktorun acaba tedavi ve ya ameliyat mı yapsa

Kızlar Kieve gidenler özellikle size orda genetik test yapıldı mı yoksa Tr den mi yapıp gittiniz acaba??
Karyotip her halde anladığım kadarıyla
Yumurta donasyonu yapıcaksan eğer eşinin karyotipi yeter
Tr de yaptır
Sonucu 7-10 güne çıkıyor

Bende de var aynısı korkma biyopsi yapıldı bisey çıkmadı memenin iyi huylu kitlesi

Allahtan benden istemediler benim göğsümde neler neler var
Esracım kıbrısta sağlığa önem veren kim kuzum
Meme ultrasyonu kiev biotexcom istiyor
Bizim sağlığımıza önem verdikleri için
5 sene kıbrısta denedim hiç bir merkez mamografi istemedi
Kiev eski deneme sayımı duyunca hem ultrason hem mamografi istedi
Tonlarla estrofem,progesteron Allah korusun gizlide yatan hücreyi coşturur

Biraz soruyu anlamadım
Geçtik aşı kartımız elimizde
Bizim pasaport yoktur.Kimlik ile girişte sorguya alıyorlarmış işte nekadar paranız var niye geldiniz falan diyorlarmış . Ondan sordum😅 siz nasıl Ukrayna'ya giriş yaptınız ?

Bizim pasaport yoktur.Kimlik ile girişte sorguya alıyorlarmış işte nekadar paranız var niye geldiniz falan diyorlarmış . Ondan sordum😅 siz nasıl Ukrayna'ya giriş yaptınız ?
Pasaportla girdik
Ama elinizde Andreyin gönderdiği kağıtlar tüm soruya cevaptır korkma

Esracım kıbrısta sağlığa önem veren kim kuzum
Meme ultrasyonu kiev biotexcom istiyor
Bizim sağlığımıza önem verdikleri için
5 sene kıbrısta denedim hiç bir merkez mamografi istemedi
Kiev eski deneme sayımı duyunca hem ultrason hem mamografi istedi
Tonlarla estrofem,progesteron Allah korusun gizlide yatan hücreyi coşturur
Bilmiyorum vala ablacım ins öyle bisey olmaz allah korusun

Fibroadenom aslında iyi huylu
Ama tabii doltorun daha iyi bilir
Doktorun acaba tedavi ve ya ameliyat mı yapsa
Evet Zazacım iyi huylu çok şükür. Ama estrogen etkisinden büyüyebilir ve Allah korusun çok az bir tehamül kötühuyluya gecebilirmiş. Şimdilik ameliyata gerek yox sadece 6 ayda bir kontrol önerdi. Malesef ilac tedavisi sonuc vermiyormuş. Yaş 44 oldu. Zaman kaybetmek istemiyorum. Yeniden Kıbrısımı düşünsem😞Sağlımı düşünmüyor deyilim ama bebeksiz de hayatımın anlamı yok😞 ne yapsam sizce. Bitkisel kurler küçülte bilirmi bu zıkkımı bilgisi olan varmı?

Back