Kızlar ben bi hastaneye dedim kalacak yer listesi attılar 760 1000 dedim daha uzaca yok mu bi yer önerdi dedi 550 sonra ben o yeri aradım bana 500 dediler bu araç işi de 600 diyorlar ne yapayım

İnşallah birgün o bayramı yapacağız
Zumrom guzel kalpli zumrom seninde en yakinda insallllllah bebisin olmasini diliyorum rabbimden sende herzaman dualarimdasin butun canlara sana,bana herkese dua ediyorum rabbim büyüktür bir gun nasip eder hepimize . insallah acilarini sıkıntılarını unuttursun rabbbim❤❤❤❤❤❤

⁷kesinlikle kiev tercih edin arkadaşlar andre bu konuda çok yardımcı oluyor

Derya progesteronu azalt ama kesme
İkiz taşıyan arkadaşlar doğuma kadar kullandı
Sen onu iyice araştır
Canım bende öyle düşünüyorum doktorumda 12. Haftaya kadar aynen devam et dozlarına sonrasında durumuna göre karar veririz dedi

Kızlar ben bi hastaneye dedim kalacak yer listesi attılar 760 1000 dedim daha uzaca yok mu bi yer önerdi dedi 550 sonra ben o yeri aradım bana 500 dediler bu araç işi de 600 diyorlar ne yapayım
Bende dahil etmişlerdi ulaşımı fiyat içerisine ama etmeyen arkadaşlardan 1000 istemişlerdi daha önce görmüştüm , apartlar daha uygun oluyor siz araştırıp arayarak sorun hastane bi tık daha pahalı alıyor olabilir

Konaklama ve ulasimi kendiniz ayarlama olmuyor mu?
Karantinaya girilmeyecekse kibris icin alandan taksi ile otele ya da merkeze gecilemez mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…