• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu arada az önce hemşire aradı transfer günü için geçen rahim kalınlığı 8.2 miş şimdi 7,4 olmuş bi tane alttan estrofem koyun faydasını görürsün dedi dedim çok mu kötü hayır kötü olsa Murat bey transfer etmezdi dedi
Benim 6.5 civarıydı transfer olduğumda moralinizi yüksek tutun esra hanım inşallah herşey istediğiniz gibi ilerler🙏🏻

Kızllaar eylül ekim çok güzel geçti 😍 kasımdakilerin Allah yardımcısı olsun ♥️ Allah bütün transferi olanlara yardım etsin inşallah hepiniz pozitif ile dönersiniz ♥️
Benim biraz kese çevresinde kanamam olduğu için moral olarak bi kaç gündür düşükteyim çok aktifleşemedim dualarınızı bekliyorum ♥️

Listeye benide ekler misiniz nasıl ekleniyor bilmiyorum eylül ayı ikizlere gebeyim 😅
Çoğu kişide oluyor zaten kanama alanı hiç bozmayın moralinizi.
Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah biri kız biri erkektir :KK200:

Çoğu kişide oluyor zaten kanama alanı hiç bozmayın moralinizi.
Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah biri kız biri erkektir :KK200:
İnşallah canım sağlıkla kucağıma alayımda cinsiyet hiç önemli değil tabii ama insanın gönlünden bi kız bi erkek geçiyor tabii🥲
Allah herkesin kucağını doldursun insalah

Kızllaar eylül ekim çok güzel geçti 😍 kasımdakilerin Allah yardımcısı olsun ♥️ Allah bütün transferi olanlara yardım etsin inşallah hepiniz pozitif ile dönersiniz ♥️
Benim biraz kese çevresinde kanamam olduğu için moral olarak bi kaç gündür düşükteyim çok aktifleşemedim dualarınızı bekliyorum ♥️

Listeye benide ekler misiniz nasıl ekleniyor bilmiyorum eylül ayı ikizlere gebeyim 😅
Morali bozmayin, bebeler Allahin izniyle saglikla dogacaklar..
Bu tur durumlarda bol yatar pozisyon mu gerekir?
En onemlisi sizinleler ve sizinle kalacaklar. İnanin onlara🧿

Morali bozmayin, bebeler Allahin izniyle saglikla dogacaklar..
Bu tur durumlarda bol yatar pozisyon mu gerekir?
En onemlisi sizinleler ve sizinle kalacaklar. İnanin onlara🧿
Doktorum sürekli uzan demedi ama dinlen bolca dedi bende işten falan ayrılmıştım zaten bolca dinleniyorum progestana devam ediyorum normalde kesecektik devam edelim 12. Haftaya kadar dediler , amin insallah 🙏🏻🤲🏻

Doktorum sürekli uzan demedi ama dinlen bolca dedi bende işten falan ayrılmıştım zaten bolca dinleniyorum progestana devam ediyorum normalde kesecektik devam edelim 12. Haftaya kadar dediler , amin insallah 🙏🏻🤲🏻
Evde oldugunuz doneme denk gelmis hem is stresi de olmadan evlatlar icerdeyken bol bol dinlenin:))
Dunyaya firlatildiklarinda bol bol kosarsiniz peslerinden😁

Kucak dolusu yürek dolusu aminnnnnnnnnn🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲Senin bu mesajını okurken içimden otomatik O LA CAKK dedimm 🙏🙏Ben inanıyorumm valla 🥰🥰🥰Çifte bayram olacakk❤️❤️🙏🙏😘
İnşallah duruballımmm inşallah 🙏🙏🙏🙏 Ağzından bal damlıyor ❤️❤️❤️❤️🥰🥰 Allah'ım hiçbir kadının kucağını boş bırakmasın 🤲🤲🤲🤲

Hayırlı olsun 🙏 Allah sağlıkla büyütsün kucağınıza almayı nasip etsin , hep güzel haberler alalım artık inşallah 🙏

Deryacım Rabbim bebeklerini korusun
Yat dinlen kuzum❤️🌹

Derya progesteronu azalt ama kesme
İkiz taşıyan arkadaşlar doğuma kadar kullandı
Sen onu iyice araştır

Back