• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah gönlüne göre versin cnm . Kibris kiew hic farketmez . Her iki tarafdada pozitif alan arkadaslar var. Bunlari kafayi takma Allahin izniyle sende kavusacaksin yavruna🥰
Bu arada esra uzun zamandir dikkatimi cekiyor. Yanlis anlama sakin. Hep soru sorup cikiyosun .Onca pozitif alan arkadaslar negatif alan arkadaslarlmiz oldu kimseye yazmadin. Dikkatimi cekti sadece. Burda hepimiz ayniyiz birbirimize destek olalim lütfen hep bana hep bana dogru degil🥰
Emin ol baskalarinin da cekti. 🙈

Merhaba arkadaşlar 12. Ve 14.gun kanda pozitif sonucumuzu aldık ,iki hafta sonra insallah ultrasonda kalp atışıyla mutluluğumuz devam eder şimdilik durumlar bende böyle:)
Z Zaza74 'cım ve diğer arkadaşlarıda tebrik ediyorum çok mutlu oldum .herkese sağlıkla kucağına almak nasip olsun
B bir hayalim var canim sağlıkla gelsin oğluşlarin
Süper haber,
Allah kucagina almayi nasip etsin insallah 🙏

Aşınız varsa vdomaya gerek yok ki
Aşı kartını oluştur(pasaport no ve kimliğini kayd et),çıktısını çıkar elinde olsun
Her yerde onu göster yeter
Aşı olmayanlara vdoma zımbıltısı var😂
bizim pasaport yok,sadece kimlik ve aşı kartıyla da kieve girilebiliyor değil mi?

Merhaba arkadaşlar 12. Ve 14.gun kanda pozitif sonucumuzu aldık ,iki hafta sonra insallah ultrasonda kalp atışıyla mutluluğumuz devam eder şimdilik durumlar bende böyle:)
Z Zaza74 'cım ve diğer arkadaşlarıda tebrik ediyorum çok mutlu oldum .herkese sağlıkla kucağına almak nasip olsun
Gözün aydın olsun canım sağlıkla ilerlesin önce kalp atışını duymak sonrada kucağına almak nasip olsun.

temiz kalpli güzel arkadaşım inş rabbim hiç bir kadının kucağını boş bırakmasın tez zamanda da senden gelen güzel haberle biz bayram edelim 🙏🏻🥰😘😘😘
Amin canım aminnnnn🤲🤲🤲İnşallah birgün o bayramı yaptırabilmek bana nasip olur. O güne kadar sizlerden gelen bütün güzel haberler benim bayramim❤️❤️❤️❤️

Hayırlı olsun Allah sağlıkla önce kalp atışlarını duymayı sonra da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ♥️😊

Amin canım aminnnnn🤲🤲🤲İnşallah birgün o bayramı yaptırabilmek bana nasip olur. O güne kadar sizlerden gelen bütün güzel haberler benim bayramim❤️❤️❤️❤️
Kucak dolusu yürek dolusu aminnnnnnnnnn🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲Senin bu mesajını okurken içimden otomatik O LA CAKK dedimm 🙏🙏Ben inanıyorumm valla 🥰🥰🥰Çifte bayram olacakk❤️❤️🙏🙏😘

Kasimda kimler var ?
Sen gidebiliyormusun?
Ben su kist tedavim belli olsun 10 gun sonra gel demisti burdaki doktor sonra andreyle konusup bir yol bulucaz bir kesinlessin hersey diye beklemedeyim kieve haber verip ona gore prososur uyguluyacaklar benden haber bekliyorlar

Maşallah 🧿 hayırlı olsun Allah sağlıkla büyütsün kucağınızda görmeyi nasip etsin inşallah 🙏

canım benim bende çok mutlu oldum inş bu güzel haberler bu sayfadan hiç eksik olmaz o gümbür gümbür kalp atışını da duyar sağlıkla kucağına alırsın inş 😘😘

Ben su kist tedavim belli olsun 10 gun sonra gel demisti burdaki doktor sonra andreyle konusup bir yol bulucaz bir kesinlessin hersey diye beklemedeyim kieve haber verip ona gore prososur uyguluyacaklar benden haber bekliyorlar
Kolaylikla cozulsun 🙏
Kiev tedavi planlamalari guzel, guven veriyor..

Kızllaar eylül ekim çok güzel geçti 😍 kasımdakilerin Allah yardımcısı olsun ♥️ Allah bütün transferi olanlara yardım etsin inşallah hepiniz pozitif ile dönersiniz ♥️
Benim biraz kese çevresinde kanamam olduğu için moral olarak bi kaç gündür düşükteyim çok aktifleşemedim dualarınızı bekliyorum ♥️

Listeye benide ekler misiniz nasıl ekleniyor bilmiyorum eylül ayı ikizlere gebeyim 😅

Back