- 20 Temmuz 2020
- 359
- 1.715
- 43
İnşallahKasimda bereketiyle devam etsin..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallahKasimda bereketiyle devam etsin..
Emin ol baskalarinin da cekti.Allah gönlüne göre versin cnm . Kibris kiew hic farketmez . Her iki tarafdada pozitif alan arkadaslar var. Bunlari kafayi takma Allahin izniyle sende kavusacaksin yavruna
Bu arada esra uzun zamandir dikkatimi cekiyor. Yanlis anlama sakin. Hep soru sorup cikiyosun .Onca pozitif alan arkadaslar negatif alan arkadaslarlmiz oldu kimseye yazmadin. Dikkatimi cekti sadece. Burda hepimiz ayniyiz birbirimize destek olalim lütfen hep bana hep bana dogru degil
Süper haber,Merhaba arkadaşlar 12. Ve 14.gun kanda pozitif sonucumuzu aldık ,iki hafta sonra insallah ultrasonda kalp atışıyla mutluluğumuz devam eder şimdilik durumlar bende böyle:)
Z Zaza74 'cım ve diğer arkadaşlarıda tebrik ediyorum çok mutlu oldum .herkese sağlıkla kucağına almak nasip olsun
B bir hayalim var canim sağlıkla gelsin oğluşlarin
bizim pasaport yok,sadece kimlik ve aşı kartıyla da kieve girilebiliyor değil mi?Aşınız varsa vdomaya gerek yok ki
Aşı kartını oluştur(pasaport no ve kimliğini kayd et),çıktısını çıkar elinde olsun
Her yerde onu göster yeter
Aşı olmayanlara vdoma zımbıltısı var
Hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallahKiev ekibinden karşınız da iki erkek anası adayı duruyor
Gözün aydın olsun canım sağlıkla ilerlesin önce kalp atışını duymak sonrada kucağına almak nasip olsun.Merhaba arkadaşlar 12. Ve 14.gun kanda pozitif sonucumuzu aldık ,iki hafta sonra insallah ultrasonda kalp atışıyla mutluluğumuz devam eder şimdilik durumlar bende böyle:)
Z Zaza74 'cım ve diğer arkadaşlarıda tebrik ediyorum çok mutlu oldum .herkese sağlıkla kucağına almak nasip olsun
Amin canım aminnnnnİnşallah birgün o bayramı yaptırabilmek bana nasip olur. O güne kadar sizlerden gelen bütün güzel haberler benim bayramimtemiz kalpli güzel arkadaşım inş rabbim hiç bir kadının kucağını boş bırakmasın tez zamanda da senden gelen güzel haberle biz bayram edelim
Ben de kasım listeyi güncelleseler de ekimin pozitiflerini de görüp morallensekBende Kasım
Hayırlı olsun Allah sağlıkla önce kalp atışlarını duymayı sonra da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahMerhaba arkadaşlar 12. Ve 14.gun kanda pozitif sonucumuzu aldık ,iki hafta sonra insallah ultrasonda kalp atışıyla mutluluğumuz devam eder şimdilik durumlar bende böyle:)
Evetbizim pasaport yok,sadece kimlik ve aşı kartıyla da kieve girilebiliyor değil mi?
Kasim bu durumda 3 kisiBen de kasım listeyi güncelleseler de ekimin pozitiflerini de görüp morallensek
Kucak dolusu yürek dolusu aminnnnnnnnnnSenin bu mesajını okurken içimden otomatik O LA CAKK dedimm Ben inanıyorumm valla Çifte bayram olacakkAmin canım aminnnnnİnşallah birgün o bayramı yaptırabilmek bana nasip olur. O güne kadar sizlerden gelen bütün güzel haberler benim bayramim
Ben de Kasım sonu transefere gideceğim inşallah ben de varımBen de kasım listeyi güncelleseler de ekimin pozitiflerini de görüp morallensek
Ben su kist tedavim belli olsun 10 gun sonra gel demisti burdaki doktor sonra andreyle konusup bir yol bulucaz bir kesinlessin hersey diye beklemedeyim kieve haber verip ona gore prososur uyguluyacaklar benden haber bekliyorlarKasimda kimler var ?
Sen gidebiliyormusun?
Maşallah hayırlı olsun Allah sağlıkla büyütsün kucağınızda görmeyi nasip etsin inşallahMerhaba arkadaşlar 12. Ve 14.gun kanda pozitif sonucumuzu aldık ,iki hafta sonra insallah ultrasonda kalp atışıyla mutluluğumuz devam eder şimdilik durumlar bende böyle:)
canım benim bende çok mutlu oldum inş bu güzel haberler bu sayfadan hiç eksik olmaz o gümbür gümbür kalp atışını da duyar sağlıkla kucağına alırsın inşMerhaba arkadaşlar 12. Ve 14.gun kanda pozitif sonucumuzu aldık ,iki hafta sonra insallah ultrasonda kalp atışıyla mutluluğumuz devam eder şimdilik durumlar bende böyle:)
Sagolasın canım rabbim herkesin yüzünü güldürsün inşHayırlı uğurlu olsun Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah
Kolaylikla cozulsunBen su kist tedavim belli olsun 10 gun sonra gel demisti burdaki doktor sonra andreyle konusup bir yol bulucaz bir kesinlessin hersey diye beklemedeyim kieve haber verip ona gore prososur uyguluyacaklar benden haber bekliyorlar
Aminnn canim benim gercekten kievden memnunum bana guven veriyolar kafam rahat o yüzdenKolaylikla cozulsun
Kiev tedavi planlamalari guzel, guven veriyor..