- 6 Ağustos 2016
- 8.965
- 35.052
- 548
- 50
AynenZazam senin bayramini heyecanla bekliyoruz
Burdaki kadinlar seni takipteyiz, kalp atislarini duyduk dedigin gun bayramimiz
Rabbim o günü bana yaşatsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AynenZazam senin bayramini heyecanla bekliyoruz
Burdaki kadinlar seni takipteyiz, kalp atislarini duyduk dedigin gun bayramimiz
Yasayacaksin, kutlama yapacagzAynen
Rabbim o günü bana yaşatsın
Canimmmm Allah işlerini su gibi akitsin inşallah en kısa zamandaAminnn canim benim gercekten kievden memnunum bana guven veriyolar kafam rahat o yüzden
Allah Sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah, çok güzel bir haber kanamayı çok dert etme sırt üstü yatıp bol bol dinlen.Kızllaar eylül ekim çok güzel geçti kasımdakilerin Allah yardımcısı olsun Allah bütün transferi olanlara yardım etsin inşallah hepiniz pozitif ile dönersiniz
Benim biraz kese çevresinde kanamam olduğu için moral olarak bi kaç gündür düşükteyim çok aktifleşemedim dualarınızı bekliyorum
Listeye benide ekler misiniz nasıl ekleniyor bilmiyorum eylül ayı ikizlere gebeyim
Kaç gün kalacaksınız orda bu tl mi € muKızlar ben bi hastaneye dedim kalacak yer listesi attılar 760 1000 dedim daha uzaca yok mu bi yer önerdi dedi 550 sonra ben o yeri aradım bana 500 dediler bu araç işi de 600 diyorlar ne yapayım
İnşallah Rabbim bu yolda malıyla canıyla hırpalanları görsünZazaca’m sen çok mutlu ol bu kadar insana destek oldun ya allah şeninde kucağını çok bırakmasın
Tabi olur ben uğraşmak istemediğim için fiyat içinde anlaşmıştık kıbrıs ile araştırırsanız daha ucuzada gelebilirKonaklama ve ulasimi kendiniz ayarlama olmuyor mu?
Karantinaya girilmeyecekse kibris icin alandan taksi ile otele ya da merkeze gecilemez mi?
Aminn canım inşallah Öyle yapıyorum bendeAllah Sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah, çok güzel bir haber kanamayı çok dert etme sırt üstü yatıp bol bol dinlen.
Karantina doneminde ulasim pahali olmasi normal ama normal zamanda 600 lira demisler esraya o anormal bir rakam olmus. Bakalim en yakin o gidecek guncel durumu ogreniriz .Tabi olur ben uğraşmak istemediğim için fiyat içinde anlaşmıştık kıbrıs ile araştırırsanız daha ucuzada gelebili
İnşallah canım Eftaliosum inşallah hepimizin bebişleri olsun .sende benim dualarımdasın . Sana da canı yürekten inanıyorum bu sefer olacak ve senin içinde burada bayram yapacağız yürekten yüreğe Bir gün buradaki tüm kadınlar bu yaşadıkları yokluklari unutsunZumrom guzel kalpli zumrom seninde en yakinda insallllllah bebisin olmasini diliyorum rabbimden sende herzaman dualarimdasin butun canlara sana,bana herkese dua ediyorum rabbim büyüktür bir gun nasip eder hepimize . insallah acilarini sıkıntılarını unuttursun rabbbim❤❤❤❤❤❤
Canimsin❤❤❤❤❤❤ insallahhhh canim benimİnşallah canım Eftaliosum inşallah hepimizin bebişleri olsun .sende benim dualarımdasın . Sana da canı yürekten inanıyorum bu sefer olacak ve senin içinde burada bayram yapacağız yürekten yüreğe Bir gün buradaki tüm kadınlar bu yaşadıkları yokluklari unutsun
Ohhh ne güzel haberler, hepinizi tebrik ederim sağlıkla gelsinler darısı başımıza inşallahKızoooooooşşşşlaaaaarrrrr ekim ekibi 7 kızdan hepimiz gebeyiiiiiiizzzzzz MAŞALLAH
Bir tek bir kızımız kimyasal oldu
Ama oda ikili paket almış
İnşallah ikinci donörden evladını kucağına alır
Bugün iki kızımızında testi pozitiv gösterdi
Yazdım size moral olsun
Sonra kendileride netleşince sizlerle paylaşır
Ben acele bavramdım sadece kasım ayına gidenlere moral olsun diye
Super haberKasim transferlerinden de mutlu haberler gelsinKızoooooooşşşşlaaaaarrrrr ekim ekibi 7 kızdan hepimiz gebeyiiiiiiizzzzzz MAŞALLAH
Yazdım size moral olsun
Herkese hayırlı olsun güzel anne adayları rahat sağlıklı sorunsuz gebelikler geçirirsiniz inşallahKızoooooooşşşşlaaaaarrrrr ekim ekibi 7 kızdan hepimiz gebeyiiiiiiizzzzzz MAŞALLAH
Yazdım size moral olsun
Sende benim canımsınCanimsin❤❤❤❤❤❤ insallahhhh canim benim
Ben kalbi duyunca paylaşıcam kızlarSuper haberKasim transferlerinden de mutlu haberler gelsin
Ekim transferleri ilk kese ne zaman gormeye gidersiniz?
Çok şükür çok Allah'ım kimseyi o tek çizgiyi göstermesinKızoooooooşşşşlaaaaarrrrr ekim ekibi 7 kızdan hepimiz gebeyiiiiiiizzzzzz MAŞALLAH
Yazdım size moral olsun