- 1 Kasım 2019
- 6.603
- 26.100
- 478
- 45
❤❤❤❤❤Sende benim canımsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
❤❤❤❤❤Sende benim canımsın
Buna cok sevindim o kalp atisini duyacaksin insalllllahhhhhh❤❤❤❤❤Ben kalbi duyunca paylaşıcam kızlar
O çok önemli
Şu an çok şükür her şey yolunda
AmiiiiiiiinnnnnnnÇok şükür çok Allah'ım kimseyi o tek çizgiyi göstermesin
Gözümüz kulağımız dualarımız sendeBen kalbi duyunca paylaşıcam kızlar
O çok önemli
Amin onada yürekten kocaman aminAmiiiiiiiinnnnnnn
Hata çift çizgiyi görüp hayalleri çöp etmesin Rabbim
İnşallah kuzumBuna cok sevindim o kalp atisini duyacaksin insalllllahhhhhh❤❤❤❤❤
Harikaaaaaâaaaaaa masallahhhhhh hamilelerimiz artikca umitlerimixde artiyorrrKızoooooooşşşşlaaaaarrrrr ekim ekibi 7 kızdan hepimiz gebeyiiiiiiizzzzzz MAŞALLAH
Bir tek bir kızımız kimyasal oldu
Ama oda ikili paket almış
İnşallah ikinci donörden evladını kucağına alır
Bugün iki kızımızında testi pozitiv gösterdi
Yazdım size moral olsun
Sonra kendileride netleşince sizlerle paylaşır
Ben acele bavramdım sadece kasım ayına gidenlere moral olsun diye
Kocamannnnnnnnnn amiiiiinnnnnnnAmiiiiiiiinnnnnnn
Hata çift çizgiyi görüp hayalleri çöp etmesin Rabbim
❤❤❤❤❤❤ amiiiiiiiinnnnnİnşallah kuzum
İnşallah Amiiiiinnn
Canım umarım senin de bu sefer olacak. Cift cizgiyi gormekle kalmayacak ikizlerini de kucagina alacaksın.Çok şükür çok Allah'ım kimseyi o tek çizgiyi göstermesin
Bunları ümitleriniz artsın diye paylaştımHarikaaaaaâaaaaaa masallahhhhhh hamilelerimiz artikca umitlerimixde artiyorrr
10 senemi verdim bu yoldaToplamda iki kere kıbrısa gidip geldim, kendimi şimdiden aşırı yorgun ve yıpranmış hissediyorum. Valla buradaki kadınların azmine çabasına yeniden yeniden hayran oluyorum.
İnşallah canım benim seninde ağzından bal damlıyorCanım umarım senin de bu sefer olacak. Cift cizgiyi gormekle kalmayacak ikizlerini de kucagina alacaksın.
Azmine sabrına hayranım10 senemi verdim bu yolda
Insallah mükafatını da alacaksın bu sefer. Ağzından iyiki lafı düşmeyecek yavrunu görür görmez, iyiki sabretmisim diyeceksin. Iyiki sen benimsin, benimlesin diyeceksin. Cok inanıyorum10 senemi verdim bu yolda
Ayyy ağlatın beniInsallah mükafatını da alacaksın bu sefer. Ağzından iyiki lafı düşmeyecek yavrunu görür görmez, iyiki sabretmisim diyeceksin. Iyiki sen benimsin, benimlesin diyeceksin. Cok inanıyorum
Cok sukur boyle devam etsinBen kalbi duyunca paylaşıcam kızlar
O çok önemli
MaasallahKızoooooooşşşşlaaaaarrrrr ekim ekibi 7 kızdan hepimiz gebeyiiiiiiizzzzzz MAŞALLAH
Bir tek bir kızımız kimyasal oldu
Ama oda ikili paket almış
İnşallah ikinci donörden evladını kucağına alır
Bugün iki kızımızında testi pozitiv gösterdi
Yazdım size moral olsun
Sonra kendileride netleşince sizlerle paylaşır
Ben acele bavramdım sadece kasım ayına gidenlere moral olsun diye
Bilirim o hissi!.. Rabbim onca yılın acısını bi nefeste yavrunu kucağına aldıgın o cennet kokusunu içine çektiğin ve onca zaman o minik kalp atışını duymak için ölüp ölüp dirildigin o günlerin mükafatını elini o kalbin üzerine koydugun gün versin insallah zazam bu kez olucak taaaa içimden hissediyorum onca insanın duası var üzerinde Rabbim hayırlısıyla o geciken bayramını yaşatıcak sanaBen kalbi duyunca paylaşıcam kızlar
O çok önemli