- 6 Ağustos 2016
- 8.965
- 35.052
- 548
- 50
Sizinde yolunuz açık,şansınız bol olsun11-20 kasım sanırım bizim tarihler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizinde yolunuz açık,şansınız bol olsun11-20 kasım sanırım bizim tarihler
İnşallah birgün o bayramı yapacağızAmiiinnnn Zumronum
Bizde bayram edicez inşallah
Zazam senin bayramini heyecanla bekliyoruzAmiiinnnn Zumronum
Bizde bayram edicez inşallah
Çok teşekkür ederimYolun açık olsun
Şans yanında seni takip etsin
Hayirli ugurlu olsun insallah tedavinBende bugun alıcam şimdi Andrey den haber bekliyoruz doktorla görüsüp tarih kesinlestircez
Harikaaaa insallahhhh guzel haberlerle donersiniz canim rabbim yar ve yardimciniz olsun herdaim11-20 kasım sanırım bizim tarihler
Zumrom guzel kalpli zumrom seninde en yakinda insallllllah bebisin olmasini diliyorum rabbimden sende herzaman dualarimdasin butun canlara sana,bana herkese dua ediyorum rabbim büyüktür bir gun nasip eder hepimize . insallah acilarini sıkıntılarını unuttursun rabbbim❤❤❤❤❤❤İnşallah birgün o bayramı yapacağız
Amin çok teşekkürler senin de inşallahHayirli ugurlu olsun insallah tedavin
⁷kesinlikle kiev tercih edin arkadaşlar andre bu konuda çok yardımcı oluyorArkadaşlar merhaba beni lütfen yanlış anlamayın niyetim kimseyi üzmek değil ben kendimde defalarca negatif aldığım için otaya giden emeğe ve paraya açıyorum bende buna dahilim birilerini üzdüysen çok özür dilerim allah hepimize hayırlı sonuçlar nasip etsin canlar
Aminn inşallah hepberaber rabbim nasip etsin isteyen herkeseHayırlı olsun Allah sağlıkla büyütsün kucağınıza almayı nasip etsin , hep güzel haberler alalım artık inşallah
Sağol zazam amin inşallahDeryacım Rabbim bebeklerini korusun
Yat dinlen kuzum
AmiiiiiinnnnAmin çok teşekkürler senin de inşallah
Canım bende öyle düşünüyorum doktorumda 12. Haftaya kadar aynen devam et dozlarına sonrasında durumuna göre karar veririz dediDerya progesteronu azalt ama kesme
İkiz taşıyan arkadaşlar doğuma kadar kullandı
Sen onu iyice araştır
Bende dahil etmişlerdi ulaşımı fiyat içerisine ama etmeyen arkadaşlardan 1000 istemişlerdi daha önce görmüştüm , apartlar daha uygun oluyor siz araştırıp arayarak sorun hastane bi tık daha pahalı alıyor olabilirKızlar ben bi hastaneye dedim kalacak yer listesi attılar 760 1000 dedim daha uzaca yok mu bi yer önerdi dedi 550 sonra ben o yeri aradım bana 500 dediler bu araç işi de 600 diyorlar ne yapayım
Konaklama ve ulasimi kendiniz ayarlama olmuyor mu?Bende dahil etmişlerdi ulaşımı fiyat içerisine ama etmeyen arkadaşlardan 1000 istemişlerdi daha önce görmüştüm , apartlar daha uygun oluyor siz araştırıp arayarak sorun hastane bi tık daha pahalı alıyor olabilir
Allah yüzünü güldürsünayy çok sevindimmm canımmHerşey gönlünce olsunnn inşş sağlıkla büyüsünler sağlıkla kucağına almak nasip olsunn Güzel haberlerin daim olsunnnn
Geçilir galiba 60o de tutmaz heraldeKonaklama ve ulasimi kendiniz ayarlama olmuyor mu?
Karantinaya girilmeyecekse kibris icin alandan taksi ile otele ya da merkeze gecilemez mi?
Bence de tutmaz, lefkosa gunes otel ,sky roof otel bunlar daha makul fiyatli oteller.Geçilir galiba 60o de tutmaz heralde