Türkçe danışanlarıda var canım bende iletişim bilgilerini sağolsunlar burdaki kızlardan aldım.
Banada iletisim bilgilerini göndere bilirmisin rica etsem? Cok sagol simdiden. Ukraynada donasyon kibrisdaki gibi anonym´mi oluyor?

Masallah kiev ekibibeguzel haberlerin devami gelsin..
Kiev ve kibris acisindan maddi fark onemli bir unsur.bu durumda kiev daha avantajli.kibris ya da kiev hangisi olcaksa olsun yeter ki bebeyi versinler

Kıyamam
Onlar bizim canimiz.
Veterinerler kedi köpek harici fazla bilgili degil bence. Kuslarla ilgilenen kisi eminim iyileştirecektir bebeginizi.
Dualarim sizinle

Kıyamam
Onlar bizim canimiz.
Veterinerler kedi köpek harici fazla bilgili degil bence. Kuslarla ilgilenen kisi eminim iyileştirecektir bebeginizi.
Dualarim sizinle
Teşekkür ederim. 2 günde o kadar çöktü ki anlatamam. Zaten 30 gramlık can, geriye hicbir sey kalmadı şimdi. Beslememiz gerekiyordu aparatla ben yapamadım, orada ölür adam tutar atar diye cok korkuyorum.

İkili paket.
Hic korkmayin

Ya duymuştum Sibirya erkek diye o baya da büyümüştü bana da bir umut var demek ki birisi kesin acayip poz verdi görmemek mümkün degil de diğeri arkası sönüktü ona bir umut var
Kendini göstermeyince kız derler hayırlısı olsun sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar olsun

Teşekkür ederim. 2 günde o kadar çöktü ki anlatamam. Zaten 30 gramlık can, geriye hicbir sey kalmadı şimdi. Beslememiz gerekiyordu aparatla ben yapamadım, orada ölür adam tutar atar diye cok korkuyorum.
2 gün beslemeden cok uzun süre.
Kuslarla ilgilenen neden atsin ki. Söylersiniz problem olunca sizi arasin.
Bekletmeyin

2 gün beslemeden cok uzun süre.
Kuslarla ilgilenen neden atsin ki. Söylersiniz problem olunca sizi arasin.
Bekletmeyin
Yok dün yedi yemini hasta olmasına rağmen. Bu sabah yemedi, hemen vete götürdüm, yaşamaz falan diyince besleme aparatı aldım ama beceremedim. Kardesim götürdü zaten sonra