• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu arada az önce hemşire aradı transfer günü için geçen rahim kalınlığı 8.2 miş şimdi 7,4 olmuş bi tane alttan estrofem koyun faydasını görürsün dedi dedim çok mu kötü hayır kötü olsa Murat bey transfer etmezdi dedi
Endise etmeyin 7,4mm guzel bir deger.. progesteron baslandi mi?
Ben 7,4mm gorsem kimse tutamaz 😁

Yok dün yedi yemini hasta olmasına rağmen. Bu sabah yemedi, hemen vete götürdüm, yaşamaz falan diyince besleme aparatı aldım ama beceremedim. Kardesim götürdü zaten sonra
Iyi yapmissiniz canim.
Insallah iyilesir 🙏

Hemşire doktor başka açıdan da ölçmüş olabilir dedi içiniz rahat olsun dedi bilmiyorum zor ikna oluyorum galiba
Esra ben bu ise basladığımdan beri doktorlar neler neler demedi ki. Rahmin ters dediler. Yumurtalıkların küçülmüs dediler. Amh'ın degismez dediler 6 ay dolmadan yarıya düstü testlerde. Rahmin aşırı kalın dedi biri, ben günlerce kendime gelemedim sonra baska bi doktor giriste polip gibi bir sey var ondan anormal kalın görünıyor dedi. Yani açıkçası insan vucudu kafaya neyi cok takıyorsan oradan patlak veriyor. Kötü enerjiyi çekiyorsun oraya, çekme.

Esra ben bu ise basladığımdan beri doktorlar neler neler demedi ki. Rahmin ters dediler. Yumurtalıkların küçülmüs dediler. Amh'ın degismez dediler 6 ay dolmadan yarıya düstü testlerde. Rahmin aşırı kalın dedi biri, ben günlerce kendime gelemedim sonra baska bi doktor giriste polip gibi bir sey var ondan anormal kalın görünıyor dedi. Yani açıkçası insan vucudu kafaya neyi cok takıyorsan oradan patlak veriyor. Kötü enerjiyi çekiyorsun oraya, çekme.
Ay bilmiyorum vala bi Arada fsh takmıştım 😅

Canımın içi çok sevindim sağlıkla büyüyüp doğsunlar inşallah 🥰🥰🥰🥰Allah'ım inşallah isteyen herkese de nasip etsin.Bizi hiç habersiz bırakma☺️☺️☺️
temiz kalpli güzel arkadaşım inş rabbim hiç bir kadının kucağını boş bırakmasın tez zamanda da senden gelen güzel haberle biz bayram edelim 🙏🏻🥰😘😘😘

Back