Dogru söylüyor murat beyin bir bildiği vardir murat bey iyi adamdir bilgili bilincli orda bir o var zaten bilincli ve ilgili bide arasirada olsada enis beyBu arada az önce hemşire aradı transfer günü için geçen rahim kalınlığı 8.2 miş şimdi 7,4 olmuş bi tane alttan estrofem koyun faydasını görürsün dedi dedim çok mu kötü hayır kötü olsa Murat bey transfer etmezdi dedi
Darisi bizlerin basina insalllahhhh anne olmayan kalmasin insallahhhh rabbim büyüktür bizlerede bir gun nasip eder bebegimizin kalp atisini cinsiyetini duymayi o kadar mutlu oluyorumki anlatamam bebis haberlerinizle ve kalp atislarini duydugunuzda. Sagol canım
Oh teşekkür ederim eftalios sorularıma bıkmadan cevap verdiğin için iyi ki varsınDogru söylüyor murat beyin bir bildiği vardir murat bey iyi adamdir bilgili bilincli orda bir o var zaten bilincli ve ilgili bide arasirada olsada enis bey
Ay çok sevindim tebrik ediyorum canım Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallahKiev ekibinden karşınız da iki erkek anası adayı duruyor
Zaza nasıl yaptınız havalimanında bizim 2 doz aşı var ama vdoma uygulaması nasıl oluyor?Demek ukrayna hattı almak lazım ve ordan yapılmalı
Havalimanında hat satılıyormu
Sıra sende, bakalım senin neyin varaaaayy cok sevindimmhayirli ugurlu olsun.
cok ozenmisimdir iki erkeğe nedense
sağlıkla dogsunlar,büyüsünler ins
Aşınız varsa vdomaya gerek yok kiZaza nasıl yaptınız havalimanında bizim 2 doz aşı var ama vdoma uygulaması nasıl oluyor?
Aynen inş hayırlısı ile size de az kaldı canımYaa gözün aydın ne güzel öğrenmişsindemek bizde bi aya öğreneceğiz
Ya gerçekten mi umarım görürsünüz yarın başlıcam ins belki transfere kadar kalınlaşır
Kafaya takmamaya calis :))Nar falan yiycem
Amin canım benim inş tez zaman da seninde mutlu haberini alırızAy çok sevindim tebrik ediyorum canım Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah
Ekim ayi kiev transferleri sizlerin de cinsiyetlerinizi duyalimAşınız varsa vdomaya gerek yok ki
Aşı kartını oluştur(pasaport no ve kimliğini kayd et),çıktısını çıkar elinde olsun
Her yerde onu göster yeter
Aşı olmayanlara vdoma zımbıltısı var
Ben de iki kızaaaaayy cok sevindimmhayirli ugurlu olsun.
cok ozenmisimdir iki erkeğe nedense
sağlıkla dogsunlar,büyüsünler ins
Canım FosterimMerhaba arkadaşlar 12. Ve 14.gun kanda pozitif sonucumuzu aldık ,iki hafta sonra insallah ultrasonda kalp atışıyla mutluluğumuz devam eder şimdilik durumlar bende böyle:)
Z Zaza74 'cım ve diğer arkadaşlarıda tebrik ediyorum çok mutlu oldum .herkese sağlıkla kucağına almak nasip olsun
B bir hayalim var canim sağlıkla gelsin oğluşlarin
Ayy çok iyi o zaman bizim aşılar varAşınız varsa vdomaya gerek yok ki
Aşı kartını oluştur(pasaport no ve kimliğini kayd et),çıktısını çıkar elinde olsun
Her yerde onu göster yeter
Aşı olmayanlara vdoma zımbıltısı var
İnşallah ablacım :) değerlerimizde çok yakın bakarsın oda olur ☺☺Canım Fosterim
El ele tutuşarak transfere girdik
İnşallah doğumada aynı zamanda gidelim
Merhaba arkadaşlar 12. Ve 14.gun kanda pozitif sonucumuzu aldık ,iki hafta sonra insallah ultrasonda kalp atışıyla mutluluğumuz devam eder şimdilik durumlar bende böyle:)
Z Zaza74 'cım ve diğer arkadaşlarıda tebrik ediyorum çok mutlu oldum .herkese sağlıkla kucağına almak nasip olsun
B bir hayalim var canim sağlıkla gelsin oğluşlarin
Canim rica ederim elimden geldigince yardimci olmaya calisirimOh teşekkür ederim eftalios sorularıma bıkmadan cevap verdiğin için iyi ki varsın
Bi kilo nar ayıkladım bakalımCanim rica ederim elimden geldigince yardimci olmaya calisirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?