Endise etmeyin 7,4mm guzel bir deger.. progesteron baslandi mi?
Ben 7,4mm gorsem kimse tutamaz

Yok dün yedi yemini hasta olmasına rağmen. Bu sabah yemedi, hemen vete götürdüm, yaşamaz falan diyince besleme aparatı aldım ama beceremedim. Kardesim götürdü zaten sonra
Iyi yapmissiniz canim.
Insallah iyilesir

Hemşire doktor başka açıdan da ölçmüş olabilir dedi içiniz rahat olsun dedi bilmiyorum zor ikna oluyorum galiba
Esra ben bu ise basladığımdan beri doktorlar neler neler demedi ki. Rahmin ters dediler. Yumurtalıkların küçülmüs dediler. Amh'ın degismez dediler 6 ay dolmadan yarıya düstü testlerde. Rahmin aşırı kalın dedi biri, ben günlerce kendime gelemedim sonra baska bi doktor giriste polip gibi bir sey var ondan anormal kalın görünıyor dedi. Yani açıkçası insan vucudu kafaya neyi cok takıyorsan oradan patlak veriyor. Kötü enerjiyi çekiyorsun oraya, çekme.

Ay bilmiyorum vala bi Arada fsh takmıştım

Canımın içi çok sevindim sağlıkla büyüyüp doğsunlar inşallah Allah'ım inşallah isteyen herkese de nasip etsin.Bizi hiç habersiz bırakma
temiz kalpli güzel arkadaşım inş rabbim hiç bir kadının kucağını boş bırakmasın tez zamanda da senden gelen güzel haberle biz bayram edelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…