Cok tesekkür ederim. Bactikca bende olumsuz seyler okuyorum. Sanirim bir kac klinikle görüsmem gerekecek. Hepimiz icin herseyin hayirlisi.Kıbrısla ilgili çok bilgim yok açıkçası
Sadece bahsettiğiniz yerle ilgili olumsuz bişeyler duymuştum.
İyice araştırın british di galiba orayı çok övüyorlardı. Dr olarak da hit i övenler vardı.
Kişiye göre memnuniyet durumu değişiyor.
Görüşün kliniklerle içinize sinenle devam edersiniz.
Merhaba canim, cok tesekkür ederim verdigin bilgi icin. Bende baktikca pek olumlu seyler okumadim. Banada Istanbulda bir Prof. tavsiye etti, daha dogrusu irtibati o gerceklestirdi ve beni gecen hafta aradilar. Bir hemsire aradi ve prosedürden bilgi verdi. Whatspp´dan mesaj gönderecekti, tam bir hafta sonra anca gönderdi. Banada pek profesionel gelmedi bu acikcasi. Kafam cok karisti, Kibrisda baska merkezlerlemi görüseyim yada Ukraynayami yönleneyim diye. Hepimiz icin insallah herseyin en hayirlisi olur.Merhaba ben Dünya Tüp bebekte iki defa yumurta donasyonu yaptırdım burdaki doktorumun tavsiyesi ile kesinlikle tavsiye etmiyorum.Klinik lüks olabilir
Merhaba canım ben yakın zamanda Dünya tüp bebekte burdaki doktorun tavsiyesi ile iki defa yumurta donasyonu yaptırdım sonuç malesef negatif hiç önermiyorum hiç güvenilir bi clinic değil bilgi sıfır ilgide parayı alana kadar.Sadece clinic lüks ama içindeki hereşey herkes boş kesinlikle para dökme oraya
Çok tatlısınızYemin ediyorum aynı şeyi yazicaktim
Biliyorum siz de yoğunsunuz elimden geldiğince okumaya bilgi edinmeye çalışıyorum . Sağolun varolunKuzum keşke bilsen benim yoğunluğumu
Ama bir boşluk olunca su çay yerine kadınlar klübü
Siz de öyleÇok tatlısınız
Amin canım inşallah en kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz bizlerde.Ama Kesinlikle iyi araştır canım.Merhaba canim, cok tesekkür ederim verdigin bilgi icin. Bende baktikca pek olumlu seyler okumadim. Banada Istanbulda bir Prof. tavsiye etti, daha dogrusu irtibati o gerceklestirdi ve beni gecen hafta aradilar. Bir hemsire aradi ve prosedürden bilgi verdi. Whatspp´dan mesaj gönderecekti, tam bir hafta sonra anca gönderdi. Banada pek profesionel gelmedi bu acikcasi. Kafam cok karisti, Kibrisda baska merkezlerlemi görüseyim yada Ukraynayami yönleneyim diye. Hepimiz icin insallah herseyin en hayirlisi olur.
Teşekkür ederimElena Mozgovay 1,3,5 olan
Amin insallah canim. Ukraynada konusmalar ingilizcemi oluyor, bir bilgin varmi acaba? Cok tesekkür ederim simdiden.Amin canım inşallah en kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz bizlerde.Ama Kesinlikle iyi araştır canım.
Yanınızda tercüman arkadaşlar oluyor yani Sizinle başından sonuna kadar ilgilenen arkadaşlar oluyorAmin insallah canim. Ukraynada konusmalar ingilizcemi oluyor, bir bilgin varmi acaba? Cok tesekkür ederim simdiden.
Türkçe danışanlarıda var canım bende iletişim bilgilerini sağolsunlar burdaki kızlardan aldım.Amin insallah canim. Ukraynada konusmalar ingilizcemi oluyor, bir bilgin varmi acaba? Cok tesekkür ederim simdiden.
Acımak ne demek? Çok yanlış bir açıklama!!!Şimdiden çok heyecanlıyım kızlar Kıbrıs sa giden kadınlara çok acıyorum Kıbrıs da çok deneyim yaptım ama çok olumsuz negatif aldım benim gibi bir çok bayan paralarıyla rezil oldular kıbrısta herkez üç kiğatcı olmuş kesinlikle Kıbrısa gitmeyin Biotex kiev bu konuda çok profosyonel her giden kadın orda hamile kalıyor hiç negatif leri yok valla helal olsun adamlar işlerini çok düzgün yapıyorlar herkeze tavsiye ediyorum
Bugün lucrin 3,75 yapmamı söyledi.ucak biletini 1 gün öncesine alsak sorun olur mu?İnşallahadetle beraber ilaçlara başlıyoruz sanırım hemen bize haber veriyorsun demişti Andrey
Olmaz sanırım Andrey e sor istersen Otel vs ayarlanıyor ya :) hadi inşallah gönlündeki gibi olur hayırlı olsun tedaviBugün lucrin 3,75 yapmamı söyledi.ucak biletini 1 gün öncesine alsak sorun olur mu?
Andrey e sordm sorun olmaz dediOlmaz sanırım Andrey e sor istersen Otel vs ayarlanıyor ya :) hadi inşallah gönlündeki gibi olur hayırlı olsun tedavi
Kiev biotexcom kliniğin türk temsilcisi varAmin insallah canim. Ukraynada konusmalar ingilizcemi oluyor, bir bilgin varmi acaba? Cok tesekkür ederim simdiden.
Haydi bissmilleh deyin başlayınBugün lucrin 3,75 yapmamı söyledi.ucak biletini 1 gün öncesine alsak sorun olur mu?
Z Zaza74 valla canım senin sayende umudumuz olduHaydi bissmilleh deyin başlayın
Hayırlı olsun
Hiç bir sorun olmuyor
Nede olsa kiev sizi alıyor havalimanından ve otele yerleştiriyor
Yemeğinizi bile veriyor
Ekim grubundan 7 kızdan artık 6 pozitiv
Malesef bir kızımızda kimyasal gebelik yaşandı
İnşallah onunda ikinci tedavisi başarıyla biter
Kızlar lütfen paylaşın umut olsun burdakilere
Tedaviniz hayırlı olsunArkadaşlar merhaba,
Bende kiev'de karar verdim. Sizlerin yorumlarını okudum ve yönümü kiev'e çevirdim. Andrey ile de görüştüm.
11. ayda kieve gidiyoruz bizde. Umarım sizlerin de benim de sonumuz güzel olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?