1001 kere maşallah Zaza’m.
Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah’ım.
Canımsın geraniy
Bir kalp duysam o zaman sevinicem
Doğursam her halde sevinçten kalp krizi geçiririm
Beni unutmamışın çok sevindim
Bebişin büyüdümü

Canımsın geraniy
Bebişin büyüdümü
Büyüdük ablası çok şükür
Doğumdan sonra kalp krizi değil bulutların üzerinde uçacaksın. inşallah o günleride gösterir sana.

Z Zaza74 canim,
Zazacan, kalbi güzel, gönlü genis yoldasim. Allahim yüzünü hep güldürsün insallah,
Bütün dualarim seninle ve ufak canlarinla. Allahim kucagina sagsalim almayi nasip etsin insallah
Morpatim tüm duaalarını sana bende iletiyorum
Bebişlerimizi beraber büyütelim inşallah

Kızlar
Bu sefer dayanamayan benim
Z Zaza74 nın testi POZİTİF !!!!
Canım zazam canım ağzımda senden haber bekliyordum ve gözyaşlarımla seni yüreğinden kucaklıyorum çok şükür . Bu gözyaşları mutluluktan çünkü en çok sen hakediyorsun. Şimdi tüm kalbimle inanıyor ve biliyorum ki o kalp atışını duyacağız seninle beraber. Yüreği gönlü kocaman kadın karnının da kocaman oluşunu hep beraber yaşayacağız

Canımsın geraniy
Bebişin büyüdümü
Artık kucağına al bebeğini Zaza’m. Bizide yorma . Her gün seni merak edip buraya girmekten yorulduk. İşimiz gücümüz var. Vallahi sen doğur bir daha buraya girmeycem.

Canım Zumronum inan en büyük sevinç senin güzel sonucunu alınca yaşayacam
İnan kendim kadar istiyorum senin güzle haberini
Ve inanıyorum o günü sende yaşayacaksın
İçten hiss ediyorum güzel kalplim

Kızlar
Bu sefer dayanamayan benim
Z Zaza74 nın testi POZİTİF !!!!
asın bayrakları asın toy kurulsun şenlik başlasın Zaza74 canına can , kanına kan olsun ,Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin nasıl sevindim dünyaya güzellik katan güzel kadın ,sağlıklı hayırlı evlatların olsun , evine huzur bereket neşe dolsun ,seni tanımadan seviyoruz , yolumuza ışık oldun Allah da senin yolunu ışıkla doldursun tüm karanlıklar bundan sonra hep aydınlık olsun, inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…