Canımsın geraniy1001 kere maşallahZaza’m.
Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah’ım.
Büyüdük ablası çok şükürCanımsın geraniy
Bir kalp duysam o zaman sevinicem
Doğursam her halde sevinçten kalp krizi geçiririm
Beni unutmamışın çok sevindim
Bebişin büyüdümü
Amiiiinnn canım geraniyBüyüdük ablası çok şükür
Doğumdan sonra kalp krizi değil bulutların üzerinde uçacaksın. inşallah o günleride gösterir sana.
Canım zazam canım ağzımda senden haber bekliyordum ve gözyaşlarımla seni yüreğinden kucaklıyorum çok şükür
Öperim ablası prensesimizi. Şuan uyuyor çok koşup oynadı arkadaşlarıyla gündüz. Bugün bizi uyutmayacakAmiiiinnn canım geraniy
Oğlunu çok çok öp benimçin
Artık kucağına al bebeğini Zaza’m. Bizide yorma . Her gün seni merak edip buraya girmekten yorulduk. İşimiz gücümüz var.Canımsın geraniy
Bir kalp duysam o zaman sevinicem
Doğursam her halde sevinçten kalp krizi geçiririm
Beni unutmamışın çok sevindim
Bebişin büyüdümü
İnşallah tez bir zamanda ben dayanamayıp seni söyleyim burda
Canım Zumronum inan en büyük sevinç senin güzel sonucunu alınca yaşayacamCanım zazam canım ağzımda senden haber bekliyordum ve gözyaşlarımla seni yüreğinden kucaklıyorum çok şükür. Bu gözyaşları mutluluktan çünkü en çok sen hakediyorsun. Şimdi tüm kalbimle inanıyor ve biliyorum ki o kalp atışını duyacağız seninle beraber. Yüreği gönlü kocaman kadın karnının da kocaman oluşunu hep beraber yaşayacağız
Ayyyy bak unutmuş teyzesi yaşlılıktanÖperim ablası prensesimizi. Şuan uyuyor çok koşup oynadı arkadaşlarıyla gündüz. Bugün bizi uyutmayacak
Mavisufimde aynısını diyorArtık kucağına al bebeğini Zaza’m. Bizide yorma . Her gün seni merak edip buraya girmekten yorulduk. İşimiz gücümüz var.Vallahi sen doğur bir daha buraya girmeycem.
Allah seni ve bebeklerini korusun canım dualarımız seninleCanım dokunmazlarsa küçük bebek ölebilir ve keseyi yırtıp erken doğuma götürebilirmiş
Cok şükür bundan sonrası da böyle güzel gelecek Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallahİnşallah canım
Tamaram ard arda doğuralım nolursunCok şükür bundan sonrası da böyle güzel gelecek Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah
asın bayrakları asın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?