• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canım Zumronum inan en büyük sevinç senin güzel sonucunu alınca yaşayacam
İnan kendim kadar istiyorum senin güzle haberini
Ve inanıyorum o günü sende yaşayacaksın
İçten hiss ediyorum güzel kalplim🥰🥰🥰❤️🤲🤲🤲🤲
İnşallah canım zazam inşallah birgün bana da nasip olur bu güzel haberi vermek 🙏🙏🙏🙏🙏 Ama o güne kadar mutluluk bu mutluluğu yaşayanların sevincini paylaşmak inanın test günümü bekler gibi her gün sizin haberlerinizi bekliyorum. Hadi gelsin inşallah sıradaki 😉😉😉😉

asın bayrakları asın 🇹🇷🇹🇷🇹🇷toy kurulsun şenlik başlasın 🎈💃🏻💃🏻💃🏻 Zaza74 canına can , kanına kan olsun 💕,Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🎈nasıl sevindim 🎈dünyaya güzellik katan güzel kadın ,sağlıklı hayırlı evlatların olsun , evine huzur bereket neşe dolsun ,seni tanımadan seviyoruz , yolumuza ışık oldun Allah da senin yolunu ışıkla doldursun tüm karanlıklar bundan sonra hep aydınlık olsun, inşallah 🙏🙏🙏
Canım senin durumun nasıl
İyisin sıkıntı yok değil mi

Y YesilDomates canım döndün mu? Nasılsın? Transferin hayırlı olsun güzel haberlerini bekliyorum 🙏🙏❤️❤️❤️
Şükür dün akşam evimize adım attık çok özlemişim evimi 🥳🥳🥳
Tamara sen ne tatli kadınsın herkesi tek tek hatırlıyor soruyorsun. İnsallah seninde güzel haberlerini konuşalım en kısa zamanda 🙏🙏
🙏

asın bayrakları asın 🇹🇷🇹🇷🇹🇷toy kurulsun şenlik başlasın 🎈💃🏻💃🏻💃🏻 Zaza74 canına can , kanına kan olsun 💕,Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🎈nasıl sevindim 🎈dünyaya güzellik katan güzel kadın ,sağlıklı hayırlı evlatların olsun , evine huzur bereket neşe dolsun ,seni tanımadan seviyoruz , yolumuza ışık oldun Allah da senin yolunu ışıkla doldursun tüm karanlıklar bundan sonra hep aydınlık olsun, inşallah 🙏🙏🙏
Tanısan daha çok seversin 🥰 hatuna abla diyesim var o kadar tatlı geliyor ama benden genç gösteriyor çıtır çıtır diyemiyorum 🥳🥳🥳🥳
Sukur kucağına alacağını gunleride göreceğiz inşallah 🙏🙏🙏🙏

Aynen katiliyorum kelimesi kelimesine🧿🧿🧿❤❤❤❤❤❤🥰🥰🥰🥰🥰

Ahahahaha🤣🤣🤣
Canımsın yaaa
Bu kadar şımartmayın beni🙈🥰🥰🥰

Canım senin durumun nasıl
İyisin sıkıntı yok değil mi
Çok teşekkürler 😍 Benim ara ara kanamam tekrarladı iğnelerden 1 tane kaldı bu sabah da vardı ama genel olarak iyiyim şükür , dr um cumadan önce gelme alttan bakmıcam (kanamadan dolayı) ve karnımdan da görünmedi geçen salı , yani 29 ekim bize çifte bayram olacak inşallah 🙏 bakalım kaç kese var ,kalp atışı var mı , herşey yolunda mı , bizde merakla bekliyoruz 🙏👼🤰🏻👼🤰🏻👼🤰🏻💕

can zazam..mutlugumu anlatmaya ne kelimeler ne de burda yazmalar yeter❤️ zaten biliyorsun en ufak bir süphem yoktu gebelik olusmayacağına dair..ayni sey kese ve kalp atışı icinde gecerli🧿
hatta ekim ayindaki herkes icin bu düsüncem, hepiniz pzitifi göreceksiniz insallah🤲
o yüzden ben yönümü canım tamara ma cevirdim:)) sabırlaa,heyecanla tamara ve diger canlarimi bekliyorum❤️

can zazam..mutlugumu anlatmaya ne kelimeler ne de burda yazmalar yeter❤️ zaten biliyorsun en ufak bir süphem yoktu gebelik olusmayacağına dair..ayni sey kese ve kalp atışı icinde gecerli🧿
hatta ekim ayindaki herkes icin bu düsüncem, hepiniz pzitifi göreceksiniz insallah🤲
o yüzden ben yönümü canım tamara ma cevirdim:)) sabırlaa,heyecanla tamara ve diger canlarimi bekliyorum❤️
Amiiiiinnnn kuzum
Transferin 5 gününden seni her gün testlerimle bıktırmıştım🙈
Canımsın
Hakkını helal et❤️

Back