İnşallah canım zazam inşallah birgün bana da nasip olur bu güzel haberi vermekCanım Zumronum inan en büyük sevinç senin güzel sonucunu alınca yaşayacam
İnan kendim kadar istiyorum senin güzle haberini
Ve inanıyorum o günü sende yaşayacaksın
İçten hiss ediyorum güzel kalplim❤
Canım senin durumun nasılasın bayrakları asıntoy kurulsun şenlik başlasın Zaza74 canına can , kanına kan olsun ,Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin nasıl sevindim dünyaya güzellik katan güzel kadın ,sağlıklı hayırlı evlatların olsun , evine huzur bereket neşe dolsun ,seni tanımadan seviyoruz , yolumuza ışık oldun Allah da senin yolunu ışıkla doldursun tüm karanlıklar bundan sonra hep aydınlık olsun, inşallah
Çookk sevindim zazam Allah tamamına erdirsin inşallah dualarım kalbim seninle rabbim hepinizin gönlüne göre versin
İnşallah tez bir zamanda ben dayanamayıp seni söyleyim burda
Abla cok sevindim ,sağlıkla ilerlesin kucağına almak nasip olsun
İnşallah tez bir zamanda ben dayanamayıp seni söyleyim burda
Şükür dün akşam evimize adım attık çok özlemişim evimi
Tanısan daha çok seversinasın bayrakları asıntoy kurulsun şenlik başlasın Zaza74 canına can , kanına kan olsun ,Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin nasıl sevindim dünyaya güzellik katan güzel kadın ,sağlıklı hayırlı evlatların olsun , evine huzur bereket neşe dolsun ,seni tanımadan seviyoruz , yolumuza ışık oldun Allah da senin yolunu ışıkla doldursun tüm karanlıklar bundan sonra hep aydınlık olsun, inşallah
Aynen katiliyorum kelimesi kelimesineasın bayrakları asıntoy kurulsun şenlik başlasın Zaza74 canına can , kanına kan olsun ,Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin nasıl sevindim dünyaya güzellik katan güzel kadın ,sağlıklı hayırlı evlatların olsun , evine huzur bereket neşe dolsun ,seni tanımadan seviyoruz , yolumuza ışık oldun Allah da senin yolunu ışıkla doldursun tüm karanlıklar bundan sonra hep aydınlık olsun, inşallah
Ahahahahaasın bayrakları asıntoy kurulsun şenlik başlasın Zaza74 canına can , kanına kan olsun ,Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin nasıl sevindim dünyaya güzellik katan güzel kadın ,sağlıklı hayırlı evlatların olsun , evine huzur bereket neşe dolsun ,seni tanımadan seviyoruz , yolumuza ışık oldun Allah da senin yolunu ışıkla doldursun tüm karanlıklar bundan sonra hep aydınlık olsun, inşallah
CanımsınÇookk sevindim zazam Allah tamamına erdirsin inşallah dualarım kalbim seninle rabbim hepinizin gönlüne göre versin
Ayyy inşallah Pandam
Çok teşekkürlerCanım senin durumun nasıl
İyisin sıkıntı yok değil mi
Amiiiiinnnn kuzumcan zazam..mutlugumu anlatmaya ne kelimeler ne de burda yazmalar yeterzaten biliyorsun en ufak bir süphem yoktu gebelik olusmayacağına dair..ayni sey kese ve kalp atışı icinde gecerli
hatta ekim ayindaki herkes icin bu düsüncem, hepiniz pzitifi göreceksiniz insallah
o yüzden ben yönümü canım tamara ma cevirdim:)) sabırlaa,heyecanla tamara ve diger canlarimi bekliyorum
aaa,o ne demek yaa..haberim olmasa kızardım asılAmiiiiinnnn kuzum
Transferin 5 gününden seni her gün testlerimle bıktırmıştım
Canımsın
Hakkını helal et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?