İnşallah canım zazam inşallah birgün bana da nasip olur bu güzel haberi vermek Ama o güne kadar mutluluk bu mutluluğu yaşayanların sevincini paylaşmak inanın test günümü bekler gibi her gün sizin haberlerinizi bekliyorum. Hadi gelsin inşallah sıradaki

Canım senin durumun nasıl
İyisin sıkıntı yok değil mi

Y YesilDomates canım döndün mu? Nasılsın? Transferin hayırlı olsun güzel haberlerini bekliyorum
Şükür dün akşam evimize adım attık çok özlemişim evimi
Tamara sen ne tatli kadınsın herkesi tek tek hatırlıyor soruyorsun. İnsallah seninde güzel haberlerini konuşalım en kısa zamanda

Tanısan daha çok seversin hatuna abla diyesim var o kadar tatlı geliyor ama benden genç gösteriyor çıtır çıtır diyemiyorum
Sukur kucağına alacağını gunleride göreceğiz inşallah

Aynen katiliyorum kelimesi kelimesine❤❤❤❤❤❤

Ahahahaha
Canımsın yaaa
Bu kadar şımartmayın beni

Canım senin durumun nasıl
İyisin sıkıntı yok değil mi
Çok teşekkürler Benim ara ara kanamam tekrarladı iğnelerden 1 tane kaldı bu sabah da vardı ama genel olarak iyiyim şükür , dr um cumadan önce gelme alttan bakmıcam (kanamadan dolayı) ve karnımdan da görünmedi geçen salı , yani 29 ekim bize çifte bayram olacak inşallah bakalım kaç kese var ,kalp atışı var mı , herşey yolunda mı , bizde merakla bekliyoruz

can zazam..mutlugumu anlatmaya ne kelimeler ne de burda yazmalar yeter zaten biliyorsun en ufak bir süphem yoktu gebelik olusmayacağına dair..ayni sey kese ve kalp atışı icinde gecerli
hatta ekim ayindaki herkes icin bu düsüncem, hepiniz pzitifi göreceksiniz insallah
o yüzden ben yönümü canım tamara ma cevirdim:)) sabırlaa,heyecanla tamara ve diger canlarimi bekliyorum

Amiiiiinnnn kuzum
Transferin 5 gününden seni her gün testlerimle bıktırmıştım
Canımsın
Hakkını helal et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…