- 1 Kasım 2019
- 6.603
- 26.100
- 478
- 45
Rabbim korusun canim evlatlarini bol bol dua edicem senin ve evlatlarin icinCanım dokunmazlarsa küçük bebek ölebilir ve keseyi yırtıp erken doğuma götürebilirmiş![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbim korusun canim evlatlarini bol bol dua edicem senin ve evlatlarin icinCanım dokunmazlarsa küçük bebek ölebilir ve keseyi yırtıp erken doğuma götürebilirmiş![]()
Söz
İnşallah tez bir zamanda ben dayanamayıp seni söyleyim burda![]()
Amin inşallah CanımParti baslasin
Bebeler dogumunuzu sabirsizlikla bekliyoruz..
Ekim transferleri bereketiniz devam etsin![]()
İnşallah canımSağlıcakla kucağına al canım zazaminşallah yiğenlerimizin fotolarına bakıp ne kadar yaramazlık yaptıklarını da burdan konuşacağız
![]()
Darısı sana canımParti baslasin
Bebeler dogumunuzu sabirsizlikla bekliyoruz..
Ekim transferleri bereketiniz devam etsin![]()
İnnnnnşallaaaaaahhh sağlıkla büyüsünler ve o minnak kalp atışlarını göresinn
Amiiiinnnn Durubalımİnnnnnşallaaaaaahhh sağlıkla büyüsünler ve o minnak kalp atışlarını göresinnDularımız seninle güzel haberlerin daim olsunn
Gözümüz kulağımız kalbimiz sende
Bugünden itibaren hep yüzünü güldürsünler seninn
![]()
MaşallahAmiiiinnnn Durubalım![]()
AmiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnMaşallahRabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsinn inşallah
ekim ekibine nazar değmesin harikasınız
Hoşbuldum canım
Ohhhhh çook şükür ZazamAmiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn![]()
Canımm pandam biryerde okumuştum dr araştırırken sanırım ama hatırlayamıyorumCanım dokunmazlarsa küçük bebek ölebilir ve keseyi yırtıp erken doğuma götürebilirmiş![]()
Zazaaaaaaa ayyy MASALLAHHHH Allah devamını getirsin insallahhhhb
1001 kere maşallahAmiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn![]()
Ayy kurban olurum sizeZaza nasıl sevindim. Allahım emeklerinin karşılığını versin hayırlısı en güzeli olsun. Şimdi içinde yetişen o can hep seninle olsun.
![]()