- 1 Kasım 2019
- 6.603
- 26.100
- 478
- 45
Rabbim korusun canim evlatlarini bol bol dua edicem senin ve evlatlarin icinCanım dokunmazlarsa küçük bebek ölebilir ve keseyi yırtıp erken doğuma götürebilirmiş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbim korusun canim evlatlarini bol bol dua edicem senin ve evlatlarin icinCanım dokunmazlarsa küçük bebek ölebilir ve keseyi yırtıp erken doğuma götürebilirmiş
Söz
İnşallah tez bir zamanda ben dayanamayıp seni söyleyim burda
Amin inşallah CanımParti baslasin
Bebeler dogumunuzu sabirsizlikla bekliyoruz..
Ekim transferleri bereketiniz devam etsin
İnşallah canımSağlıcakla kucağına al canım zazam inşallah yiğenlerimizin fotolarına bakıp ne kadar yaramazlık yaptıklarını da burdan konuşacağız
Darısı sana canımParti baslasin
Bebeler dogumunuzu sabirsizlikla bekliyoruz..
Ekim transferleri bereketiniz devam etsin
İnnnnnşallaaaaaahhh sağlıkla büyüsünler ve o minnak kalp atışlarını göresinn Dularımız seninle güzel haberlerin daim olsunn Gözümüz kulağımız kalbimiz sendeBugünden itibaren hep yüzünü güldürsünler seninn
Amiiiinnnn Durubalımİnnnnnşallaaaaaahhh sağlıkla büyüsünler ve o minnak kalp atışlarını göresinn Dularımız seninle güzel haberlerin daim olsunn Gözümüz kulağımız kalbimiz sendeBugünden itibaren hep yüzünü güldürsünler seninn
Maşallah Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsinn inşallah ekim ekibine nazar değmesin harikasınızAmiiiinnnn Durubalım
AmiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnMaşallah Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsinn inşallah ekim ekibine nazar değmesin harikasınız
Hoşbuldum canım sen de hep duamdasın. Tedavin ertelendiyi için hiç üzülme. Her işde bir hayır vardır. Biz de hazıran ayından gitmeyi kararvermişiz ama hep bir şeyler oldu gidemedik. İnşaAllah yakında yolumuz açılır bizler de hayırlısıyla gider geliriz canımHoxgeldin G gulcicek14 canim uzun zamandir yoktun hoşgeldin ❤❤❤❤
Ohhhhh çook şükür ZazamRabbim sağ salim kucağına almayı nasib etsin canımmmAmiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn
Canımm pandam biryerde okumuştum dr araştırırken sanırım ama hatırlayamıyorum Bebek kesesi içinde ki fazla sıvı erken doğuma sebep oldupu için başarılı bir şekilde azaltılmıştı bebekte de annede de hiçbir problem olmamıştı diye ….Çok emek verdin çok mücadele ettinnmükafatını alacaksın innşş içini ferah tutDualarım seninle sana ve bebeklerine acil şifalar diliyorumCanım dokunmazlarsa küçük bebek ölebilir ve keseyi yırtıp erken doğuma götürebilirmiş
Zazaaaaaaa ayyy MASALLAHHHH Allah devamını getirsin insallahhhhb
1001 kere maşallah Zaza’m.Amiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn
Ayy kurban olurum sizeZaza nasıl sevindim. Allahım emeklerinin karşılığını versin hayırlısı en güzeli olsun. Şimdi içinde yetişen o can hep seninle olsun.