İnşallah tez bir zamanda ben dayanamayıp seni söyleyim burda
İnnnnnşallaaaaaahhh sağlıkla büyüsünler ve o minnak kalp atışlarını göresinn Dularımız seninle güzel haberlerin daim olsunn Gözümüz kulağımız kalbimiz sendeBugünden itibaren hep yüzünü güldürsünler seninn

Amiiiinnnn Durubalım

Hoxgeldin G gulcicek14 canim uzun zamandir yoktun hoşgeldin ❤❤❤❤
Hoşbuldum canım sen de hep duamdasın. Tedavin ertelendiyi için hiç üzülme. Her işde bir hayır vardır. Biz de hazıran ayından gitmeyi kararvermişiz ama hep bir şeyler oldu gidemedik. İnşaAllah yakında yolumuz açılır bizler de hayırlısıyla gider geliriz canım

Canım dokunmazlarsa küçük bebek ölebilir ve keseyi yırtıp erken doğuma götürebilirmiş
Canımm pandam biryerde okumuştum dr araştırırken sanırım ama hatırlayamıyorum Bebek kesesi içinde ki fazla sıvı erken doğuma sebep oldupu için başarılı bir şekilde azaltılmıştı bebekte de annede de hiçbir problem olmamıştı diye ….Çok emek verdin çok mücadele ettinnmükafatını alacaksın innşş içini ferah tutDualarım seninle sana ve bebeklerine acil şifalar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…