• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İyi akşamlar uzun süredir yazamadım
Hamile arkadaşlar tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Transfer olan arkadaşlar transferiniz hayırlı olsun
Zazaaaam hayırlı olsun
Cok geçmiş olsun canım, en kısa zamanda sağlığına kavuşsun eşin inşallah. Bence bir sorun olmaz sanki. Ama bu konuda tecrübeli arkadaşlar mutlaka bilgi verirler.
Allah gönlünzdeki muradı nasip etsin inşallah canım 🙏🙏🙏❤️❤️

Doktorunuz 3.gun embriyosuna genetik test yapilmasiyla ilgili ne gorus verdi acaba? Benim bildigim de genetik testlerin 5.gun embriyosuna yapildigi yonunde. 3.gune de yapiliyomus ama tavsiye edilmiyomus 3.gunde embriyonun yapisi kolay bozulabilecegi icin. Size buna dair birsey soylenmis miydi?
Emrio genetiğiyle ilgili hiç bir konuşma geçmedi aramızda kürtaj sonrası kontrolde ben açtım konuyu yeterli yumurtan çıkmadığı için yapamadık gibi bi konuşma yaptı saçma sapan 5yumurtam toplanmıştı oysaki.deseki emriolar 3.gün emriosu 5.güne ulaşamadığı için genetik önermedim dese anliycam ama yumurta sayısından bahsedince uzatmadım konuyu zaten o merkez bitti benim için

Bugün gelen Türk ekibi kadınlar kulübünden değil değil rahat rahat dedikodusunu yapabilirim. Hanım kızımıza erken menepoz teşhisi koyulur ve yumurtaları gelişmiyor ağlamalar sızlamalar derken eşi geliyor yanına ve sevgili eşim ağlama böyle bir klinik var yumurta donasyonu diye birşey var diyor. Tutup kolundan buraya getiriyor. Nasıl güzel bir eş dimi ??

Bugün gelen Türk ekibi kadınlar kulübünden değil değil rahat rahat dedikodusunu yapabilirim. Hanım kızımıza erken menepoz teşhisi koyulur ve yumurtaları gelişmiyor ağlamalar sızlamalar derken eşi geliyor yanına ve sevgili eşim ağlama böyle bir klinik var yumurta donasyonu diye birşey var diyor. Tutup kolundan buraya getiriyor. Nasıl güzel bir eş dimi ??
Ne esler var yaaa ben benimkini ikna edinceye kadar ortadan ikiye catladim

Wayyyy beeeee biz burda daha adama konuyu nasil acicaz diye düşünelim 😅😅😅

Maşallah
Bizde 4-5 sene eşimize yalvardık buraya gelsin diye😂😂😂

merhaba birşey sorabilir miyim bende toplam sayfa sayısı 5947 görünüyor sizlerde de aynı mıdır. 7000 lerden itibaren okuyordum ama kayboldu anlamadım.
Yok kuzum kaybolmadın
Dönem dönem sayfa günceleniyor ve bir sayfaya çok mesaj topluyorlar
Sen okuduğun seneyi hatırlıyorsan ordan devem

Cevap veren iyi dikeklerde bulunan herkese teşekkür ediyorum
Sanırım eşi prostat ameliyatı olan yok 😒
Mutluyasam en iyisi sen iyi uroloğa götür eşini
Kieve gitmeden speriogramını yaptır
Eğer doğal yolla çıkmasa tese ameliyatıyla çıkartır

Tamara yalnış yazdım yeşildomatez çmtresi dönücek
Bu defa Kiev ekibimiz 7 kişiden ibaret
Ben,Foster,Morpati,Mektup01,Sanem1977,Yeşildomatez ve Özlem😂
Canım Zaza transfer olmuşsun bebeğini sağlıkla kucağina alıp ma aile iyi günlerde büyütmenizi dilerim.duam seninle ve bugün transferi olan arkadaşlarla dogumlarinizda 9 ay sonra beraber olsun ins opüyorum :anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı:

Cevap veren iyi dikeklerde bulunan herkese teşekkür ediyorum
Sanırım eşi prostat ameliyatı olan yok 😒
Prostat ameliyati olmadan sperm dondurulan kisiler oluyor ama sizin durum icin onceden sperm testi yapilsa mantikli gibi. Sonuca gore kiev yonteme karar verir heralde.

Canım Zaza transfer olmuşsun bebeğini sağlıkla kucağina alıp ma aile iyi günlerde büyütmenizi dilerim.duam seninle ve bugün transferi olan arkadaşlarla dogumlarinizda 9 ay sonra beraber olsun ins opüyorum :anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı:
Sağol canım arkadaşım
Senelerdir beni unutmuyorsun😍❤️🥰

Back