• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkesin kandili mubarek olsun canlar. Rabbim dualarimizi kabul eylesin insallah🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 hepiniz duamdasiniz herkesin duasi kabul olsun. Hamile arkadaslarimiz saglicakla kucaginiza alin bebislerinizi,transfer olan can kardeslerimiz elimiz kalbimizde dualarla guzel haberlerinizi bekliyoruz, transfere gidecek olan can kardeslerim hersey istediginiz gibi olur insallah, bekleyen can kardeslerim hepiniz en yakin zamanda gidersiniz ve hersey mukemmel olur insallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻❤❤❤❤❤❤ hepinizi seviyorum❤❤❤❤❤❤❤

Herkesin kandili mubarek olsun canlar. Rabbim dualarimizi kabul eylesin insallah🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 hepiniz duamdasiniz herkesin duasi kabul olsun. Hamile arkadaslarimiz saglicakla kucaginiza alin bebislerinizi,transfer olan can kardeslerimiz elimiz kalbimizde dualarla guzel haberlerinizi bekliyoruz, transfere gidecek olan can kardeslerim hersey istediginiz gibi olur insallah, bekleyen can kardeslerim hepiniz en yakin zamanda gidersiniz ve hersey mukemmel olur insallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻❤❤❤❤❤❤ hepinizi seviyorum❤❤❤❤❤❤❤
Güzel kapli Eftalios 'um :KK200: Allah sesini duysun :dua: inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız

Canım Pandam en çok senin duana muhtacız
Canım arkadaşım 4 bebeğinle zorluklara katlanarak taşımaya razı oldun
Annelerin Annesi
Anne kraliçam benim😍❤️💋💋💋💋💋
Ah canım♥️ İnşallah Rabbim kolaylaştırsın🌹 sizi de güzel günlerde göreyim♥️

Bütün can kardeşlerim kandiliniz mübarek olsun. Bu güzel günde gönlünüzden geçeni Allah'ım ömrümüze nasip etsin. Doğum yapanlar sağlıkla mutlulukla evlatlarını büyütsün. Hamile olanlar sağ salim doğum yapıp evlatlarına kavuşsun. Yeni transfer olanlar başta zazam olmak üzere pozitif olup evlatlarına kavuşsun. Gitmeyi düşünen hayal eden herkese de Allah'ım hayırlı kapılar açıp evlat sahibi olmak nasip eylesin. Hepiniz dualarimdasiniz.❤️❤️❤️❤️

He bu arada bana geçici menapoz iğnesi vurdum bu ay progestron 0 çıktı iyi yani ilaca başladım esrofem salı rahim kalınlığı ölçülecek allahım nolur artık olsun ya
Iñsallah Allah gönlünüze göre versin. Lucrin mi vurdun

He bu arada bana geçici menapoz iğnesi vurdum bu ay progestron 0 çıktı iyi yani ilaca başladım esrofem salı rahim kalınlığı ölçülecek allahım nolur artık olsun ya
Allah gönlündekini nasip etsin inşallah :dua:

Herkese merhaba,
Epey uzun bir süre önce üye olmuş kısa bir süre aktif kalabilmiş sonra buralardan uzaklaşmak durumunda kalmıştım. Çünkü daha araştırma aşamasındaydık ve ilerleme imkanımız yoktu. Öncelikle bu süreçte transferi olup olumlu sonuçlar alanlara hayırlı olsun, dilerim kolaylıkla gebeliklerini geçirip evlatlarını sağlıkla kucaklarına alırlar. Transferi olmuş sonuç bekleyenlerden de hayırlı haberler almayı diliyorum umarım emeklerimizin karşılığını alırsınız ♥️
Biz sperm donasyonu yaptıracağız mecburiyet nedeniyle. Eşim ilk başlarda bakarız olabilir diyordu bu geçen süreçte o da bunu kabul etti 😊 burayı devamlı okumaya devam ediyorum. Ve kesinlikle kievde karar kıldık. Ama orada sperm donasyonu yaptıran var mı hiç denk gelmedim. Kıbrıs önceden sıcak bakardık ama artık asla istemiyoruz. Şuan maddiyat olarak birikim yapma aşamasındayız belki biraz uzun sürecek ama en azından hedefimiz belli 😊dün akşam kandilde oturup dualar ettim inşallah Allah kabul eder hepimiz evlatlarımıza kavuşuruz.♥️ heyecanlı,sabırsız ve çok mutluyum henüz bu aşamadayken bile paylaşmak istedim 😊😊😊

Kızlar,
Yeni çıkyık havalimanindan çok şükür. Mesajlari okuyamiyorum hemen haber vereyim dedim.
Bahtsız bedevi gibiyiz. Kiev havalimaninda yaşadıklarımız yetmedi. Burda yani istanbulda çıkışta problem yaşadık. Nerde bu ilaçların reçeteleri diyor. Elimdeki kağıdı gösteriyorum yok bu reçete değil. Anlattim tedavi oldum transfer oldum bize ilaçlari vrrdiler neyin reçetesi satin almaya agiz ki falan filan.. Gitti bir bayanı getirdi ona da anlattım tek tek ilaçlara baktı. Bütün tedavi kağıtlari bendeydi dosya hazıtlamıştım. Tum ultrasonlar önceki yazışmalar davetiyeler biotexcom sözleşmesi falan onları gösterdim. Kadın gümrük görevlisine dedi ben ikna oldum. Ama birdahakine reçete ile giriş yapın dedi.
stres tavan geçtik.
Diyorum işte bendeki şans. Gidiyor en kılına rastlıyorum.
Durumu bildireyim dedim.

Back