• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnşallah tekrar toparlanıp gidebiliriz.Merkezleri araştırıyorum Kıbrıs mı Kiev mi kararsız kaldım.kıbrıs olursa Hit le görüşmeyi düşünüyorum
Nereyi secersen sec rabbim en kisa zamanda evlat nasip eder insallah acilarini sıkıntılarını unuttursun rabbim🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Eğer kararınız Kiev olursa dersiniz ki daha önce niye gelmedim. Ben bunları hiç Kıbrıs'a gitmediğim halde soyleyebiliyorum. Çünkü tr de bile okadar denemem oldu böyle ilgi düzen alaka görmedim. Herşey saatinde bekletme yok . Herşey sana özel. Bu arada ben Kiev de negatif olduğum halde böyle soyleyebiliyorum. Başarı oranları çok yüksek benden sonra çok şükür negatif gören olmadı ve hiç olmasında. Umarım birgün tekrar paramı toplayabilirsem tercihim tereddütsüz Kiev. Sizinle kendi duygularımi paylaşmak istedim aynı yollardan geçmiş biri olarak tercih sizin ama hiç değilse bir kere olsun Andrey le görüşün 🙏🙏🙏
Sağol canım inşallah en kısa zamanda gidebiliriz 🙏Peki siz yumurta donasyonu mu yaptırdınız

Bu sayfayı 3 binden okusan benim 6 senedir bu yolda nerelere gidip ve ne durumlarla karşılaştığımı görürdün
Ve inan her şeyi içten anlatanlardanım
Şuan Kiev Biotexcomda tedavi görüyorum
Kesinlikle comertce o kadar guzel paylastin ki herkesle tum bilgini❣️
Bugun artik son transferin olsun. Yeni bir hayat bedeninde baslasin🙏Yeni can(lar) seninle olsun…
Bugun transfer olacak tum guzel kadinlar 9 ay sonra anne olun…🌟

Eğer kararınız Kiev olursa dersiniz ki daha önce niye gelmedim. Ben bunları hiç Kıbrıs'a gitmediğim halde soyleyebiliyorum. Çünkü tr de bile okadar denemem oldu böyle ilgi düzen alaka görmedim. Herşey saatinde bekletme yok . Herşey sana özel. Bu arada ben Kiev de negatif olduğum halde böyle soyleyebiliyorum. Başarı oranları çok yüksek benden sonra çok şükür negatif gören olmadı ve hiç olmasında. Umarım birgün tekrar paramı toplayabilirsem tercihim tereddütsüz Kiev. Sizinle kendi duygularımi paylaşmak istedim aynı yollardan geçmiş biri olarak tercih sizin ama hiç değilse bir kere olsun Andrey le görüşün 

Sağol canım inşallah en kısa zamanda gidebiliriz 🙏Peki siz yumurta donasyonu mu yaptırdınız
Evet canım biz yumurta donasyonu yaptık. Benimle beraber o ay 11 kadın transfer olduk 9 pozitif 2 negatif başari oranı oldukça yüksek bence .

Allah yuzunuze baksin dermani vererek evinize donmeyi nasip etsin Tum isteyen arkadaslarima 🙏
Bugun tum dualarimiz dileklerimiz sizlerle 🙏💕💕💕💕💕💕
Güzel haberlerle dört can dönün inşallah evinize, yurdumuza🤲🤲🤲🤲
Çok teşekkür ederim canlarım😘😘
Okadar mutluyum ki,bugün yeşildomates beni görmek için transferime geldi
Onuda burdan çok öpüyorum
İnşallah bu ekipde Morpati,Mektup01,Foster,S….(gizli takipci),Yeşildomates ve ben hepimiz anne olalım🤲🤲🤲💋❤️

Kesinlikle comertce o kadar guzel paylastin ki herkesle tum bilgini❣️
Bugun artik son transferin olsun. Yeni bir hayat bedeninde baslasin🙏Yeni can(lar) seninle olsun…
Bugun transfer olacak tum guzel kadinlar 9 ay sonra anne olun…🌟
Cansın
İnşallah seninde güzel günün olsun ve burda pozitiv sonuçlar hiç bitmesin❤️💋

Back