- 28 Aralık 2018
- 1.067
- 2.075
- 83
- 46
Zaza gelde ispirto içme şimdiMaşallah
Bizde 4-5 sene eşimize yalvardık buraya gelsin diye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaza gelde ispirto içme şimdiMaşallah
Bizde 4-5 sene eşimize yalvardık buraya gelsin diye
Prostat o kadar ani oldu ki idrar yapamadı ordan anlaşıldı prostat olduğu 2 ay önce idrar yapamadı sonda ile idrar yaptı dolayısı ile sperm veremezdi eşim 47 yaşında bu yaşta prostat olup ameliyat mecburen olan çok çok nadir miş o da bizim şansımızaProstat ameliyati olmadan sperm dondurulan kisiler oluyor ama sizin durum icin onceden sperm testi yapilsa mantikli gibi. Sonuca gore kiev yonteme karar verir heralde.
Maşallah size yaa ne kadar kalabalıksınız..Çok teşekkür ederim canlarım
Okadar mutluyum ki,bugün yeşildomates beni görmek için transferime geldi
Onuda burdan çok öpüyorum
İnşallah bu ekipde Morpati,Mektup01,Foster,S….(gizli takipci),Yeşildomates ve ben hepimiz anne olalım
Ayy yesinler onuBugün gelen Türk ekibi kadınlar kulübünden değil değil rahat rahat dedikodusunu yapabilirim. Hanım kızımıza erken menepoz teşhisi koyulur ve yumurtaları gelişmiyor ağlamalar sızlamalar derken eşi geliyor yanına ve sevgili eşim ağlama böyle bir klinik var yumurta donasyonu diye birşey var diyor. Tutup kolundan buraya getiriyor. Nasıl güzel bir eş dimi ??
Kız yapma öyle şeylerZaza gelde ispirto içme şimdi
Kuzum nolursun üzme kendiniCanım zazam şu an için sperm çıkışı olacakmı belli değil 15 gün beklemek gerek sperm çıkışı olmazsa ya idrarda ayıklanacak ya tese. spermin kalite ve sayısında sorun olmazmış. Ama eşim başladı yine allah istese idi şimdiye kadar olurdu ben tese falan olmam demeye. Zaza m sen biliyorsun zaten. benim imtihanım da çok ağır hakkımızda hayırlısı inşallah
Genç toparlıyacak bak görürsünProstat o kadar ani oldu ki idrar yapamadı ordan anlaşıldı prostat olduğu 2 ay önce idrar yapamadı sonda ile idrar yaptı dolayısı ile sperm veremezdi eşim 47 yaşında bu yaşta prostat olup ameliyat mecburen olan çok çok nadir miş o da bizim şansımıza
La lunam inşallah bende anne olup anneler karvanına katılırımMaşallah size yaa ne kadar kalabalıksınız..
Sen ne kadar yüce bişi yapıyosun farkında mısın Zaza Kieve herkes soru işaretler ile bakarken çıktın gittin araştırdın öğrendin geldin ve herkesle bildiklerini gördükleri paylaştın.
Yine olumsuz olur mu düşüncesiyle giden insanların neredeyse hepsi şuan bebeklerini kucaklarına alacakları günü bekliyolar
Şimdi eylül ayından sonra bi de ekim gebelik haberlerini kutlayacağız burda peşpeşee o kadar eminim ki
Gün sayan tüm arkadaşlarımın güzel haberlerini heyecanla bekliyorumm
Amin inşallahLa lunam inşallah bende anne olup anneler karvanına katılırım
İnşallah bukadar arkadaşlarımın duası kabul olur
Szr tamam kolonya içerim o zaman hem cronada olmam böylelikleKız yapma öyle şeyler
Ben sorun cikacagini sanmiyorum. Ama kontrolde oldugu doktorla belki konusulur.Prostat o kadar ani oldu ki idrar yapamadı ordan anlaşıldı prostat olduğu 2 ay önce idrar yapamadı sonda ile idrar yaptı dolayısı ile sperm veremezdi eşim 47 yaşında bu yaşta prostat olup ameliyat mecburen olan çok çok nadir miş o da bizim şansımıza
Canım Pandam en çok senin duana muhtacızCanım Zaza ve kievci kızlar (sayınız çoğaldı isim etiketlemediiğim için kusuruma bakmayın canlarım) hepinizin transferi hayırlara vesile olsun inşallah bu güzel kandil günü emeklerinizin boşa çıkmamasına duacıyım
Evet canım çok şükür sağlığı iyiBen sorun cikacagini sanmiyorum. Ama kontrolde oldugu doktorla belki konusulur.
Moralini bozma, sagligi su anda iyi olmasi onemli..
Şimdi gün saymaya başlıyoruz güzel haberleriniz içinTamara yalnış yazdım yeşildomatez çmtresi dönücek
Bu defa Kiev ekibimiz 7 kişiden ibaret
Ben,Foster,Morpati,Mektup01,Sanem1977,Yeşildomatez ve Özlem
Acaba bu eş buranın gizli takipçisi miBugün gelen Türk ekibi kadınlar kulübünden değil değil rahat rahat dedikodusunu yapabilirim. Hanım kızımıza erken menepoz teşhisi koyulur ve yumurtaları gelişmiyor ağlamalar sızlamalar derken eşi geliyor yanına ve sevgili eşim ağlama böyle bir klinik var yumurta donasyonu diye birşey var diyor. Tutup kolundan buraya getiriyor. Nasıl güzel bir eş dimi ??
Zaza gelde ispirto içme şimdi