• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canım zazam şu an için sperm çıkışı olacakmı belli değil 15 gün beklemek gerek sperm çıkışı olmazsa ya idrarda ayıklanacak ya tese. spermin kalite ve sayısında sorun olmazmış. Ama eşim başladı yine allah istese idi şimdiye kadar olurdu ben tese falan olmam demeye. Zaza m sen biliyorsun zaten. benim imtihanım da çok ağır hakkımızda hayırlısı inşallah

Prostat ameliyati olmadan sperm dondurulan kisiler oluyor ama sizin durum icin onceden sperm testi yapilsa mantikli gibi. Sonuca gore kiev yonteme karar verir heralde.
Prostat o kadar ani oldu ki idrar yapamadı ordan anlaşıldı prostat olduğu 2 ay önce idrar yapamadı sonda ile idrar yaptı dolayısı ile sperm veremezdi eşim 47 yaşında bu yaşta prostat olup ameliyat mecburen olan çok çok nadir miş o da bizim şansımıza

Çok teşekkür ederim canlarım😘😘
Okadar mutluyum ki,bugün yeşildomates beni görmek için transferime geldi
Onuda burdan çok öpüyorum
İnşallah bu ekipde Morpati,Mektup01,Foster,S….(gizli takipci),Yeşildomates ve ben hepimiz anne olalım🤲🤲🤲💋❤️
Maşallah size yaa ne kadar kalabalıksınız..
Sen ne kadar yüce bişi yapıyosun farkında mısın Zaza 🙏🏻 Kieve herkes soru işaretler ile bakarken çıktın gittin araştırdın öğrendin geldin ve herkesle bildiklerini gördükleri paylaştın.

Yine olumsuz olur mu düşüncesiyle giden insanların neredeyse hepsi şuan bebeklerini kucaklarına alacakları günü bekliyolar 🥲

Şimdi eylül ayından sonra bi de ekim gebelik haberlerini kutlayacağız burda peşpeşee o kadar eminim ki 🥳🥳

Gün sayan tüm arkadaşlarımın güzel haberlerini heyecanla bekliyorumm 🥰

Bugün gelen Türk ekibi kadınlar kulübünden değil değil rahat rahat dedikodusunu yapabilirim. Hanım kızımıza erken menepoz teşhisi koyulur ve yumurtaları gelişmiyor ağlamalar sızlamalar derken eşi geliyor yanına ve sevgili eşim ağlama böyle bir klinik var yumurta donasyonu diye birşey var diyor. Tutup kolundan buraya getiriyor. Nasıl güzel bir eş dimi ??
Ayy yesinler onu :rolleyes: :rolleyes:

Canım zazam şu an için sperm çıkışı olacakmı belli değil 15 gün beklemek gerek sperm çıkışı olmazsa ya idrarda ayıklanacak ya tese. spermin kalite ve sayısında sorun olmazmış. Ama eşim başladı yine allah istese idi şimdiye kadar olurdu ben tese falan olmam demeye. Zaza m sen biliyorsun zaten. benim imtihanım da çok ağır hakkımızda hayırlısı inşallah
Kuzum nolursun üzme kendini
Senin eşin isyan eder ama yinede seni dinler
Artık senelerdir iyi tanıyorum sizi
İnşallah doğal yolla çıkar
Önemli olan sperm kalitesi iyi

Prostat o kadar ani oldu ki idrar yapamadı ordan anlaşıldı prostat olduğu 2 ay önce idrar yapamadı sonda ile idrar yaptı dolayısı ile sperm veremezdi eşim 47 yaşında bu yaşta prostat olup ameliyat mecburen olan çok çok nadir miş o da bizim şansımıza
Genç toparlıyacak bak görürsün

Maşallah size yaa ne kadar kalabalıksınız..
Sen ne kadar yüce bişi yapıyosun farkında mısın Zaza 🙏🏻 Kieve herkes soru işaretler ile bakarken çıktın gittin araştırdın öğrendin geldin ve herkesle bildiklerini gördükleri paylaştın.

Yine olumsuz olur mu düşüncesiyle giden insanların neredeyse hepsi şuan bebeklerini kucaklarına alacakları günü bekliyolar 🥲

Şimdi eylül ayından sonra bi de ekim gebelik haberlerini kutlayacağız burda peşpeşee o kadar eminim ki 🥳🥳

Gün sayan tüm arkadaşlarımın güzel haberlerini heyecanla bekliyorumm 🥰
La lunam inşallah bende anne olup anneler karvanına katılırım
İnşallah bukadar arkadaşlarımın duası kabul olur❤️

Ben sorun cikacagini sanmiyorum. Ama kontrolde oldugu doktorla belki konusulur.
Moralini bozma, sagligi su anda iyi olmasi onemli..

Canım Zaza ve kievci kızlar (sayınız çoğaldı isim etiketlemediiğim için kusuruma bakmayın canlarım) hepinizin transferi hayırlara vesile olsun inşallah 🤲🏻🌹bu güzel kandil günü emeklerinizin boşa çıkmamasına duacıyım ♥️🤲🏻
Canım Pandam en çok senin duana muhtacız
Canım arkadaşım 4 bebeğinle zorluklara katlanarak taşımaya razı oldun
Annelerin Annesi
Anne kraliçam benim😍❤️💋💋💋💋💋

Bugün gelen Türk ekibi kadınlar kulübünden değil değil rahat rahat dedikodusunu yapabilirim. Hanım kızımıza erken menepoz teşhisi koyulur ve yumurtaları gelişmiyor ağlamalar sızlamalar derken eşi geliyor yanına ve sevgili eşim ağlama böyle bir klinik var yumurta donasyonu diye birşey var diyor. Tutup kolundan buraya getiriyor. Nasıl güzel bir eş dimi ??
Acaba bu eş buranın gizli takipçisi mi 🤔

Back