• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok teşekkür ederim canlarım😘😘
Okadar mutluyum ki,bugün yeşildomates beni görmek için transferime geldi
Onuda burdan çok öpüyorum
İnşallah bu ekipde Morpati,Mektup01,Foster,S….(gizli takipci),Yeşildomates ve ben hepimiz anne olalım🤲🤲🤲💋❤️
Amin canım dualarımız sizlerle Allah tüm anne adaylarını anne yapsın inşallah 🙏

İnşallah bu ekipde Morpati,Mektup01,Foster,S….(gizli takipci),Yeşildomates ve ben hepimiz anne olalım🤲🤲🤲💋❤️
Sen ne tatlı bir kadınsın görmeden gitsem aklımda kalırdı. Gönlünün guzelligi yüzüne öyle güzel vurmuş ki🥰.
Rabbim gonlundekini kucağına versin 🙏🙏🙏🙏Verdiğin her bilgi benim için çok çok kıymetli 🙏 çok kıymetlisin inan 🥰❤️❤️😘😍🥰😚🥰

Sen ne tatlı bir kadınsın görmeden gitsem aklımda kalırdı. Gönlünün guzelligi yüzüne öyle güzel vurmuş ki🥰.
Rabbim gonlundekini kucağına versin 🙏🙏🙏🙏Verdiğin her bilgi benim için çok çok kıymetli 🙏 çok kıymetlisin inan 🥰❤️❤️😘😍🥰😚🥰
😍😍😍💋💋💋💋💋❤️❤️❤️❤️

İnşallah inşallah 🙏🙏❤️❤️ amin canım

İnşallah canım benim inşallah bu sefer senin de olacak hepiniz de anne olacaksınız bunu tüm kalbimle inanıyorum Allah'ım emeklerinizi boşa çıkarmayacak inşallah 🤲🤲🤲🤲

Merhaba canım Dünya tüp bebek malesef.Hiç kimseye önermiyorum ben Türkiyedeki doktoruma güvenerek gitmiştim
Zaten Türkiye’den doktor yönlendirince ne hikmetse sonuç negatif oluyor. Prim alıyorlar yönlendirince hasta başına. Ben asla gitmicem o şekilde. kendim bulur giderim. en az 1000€ alıyorlardır öyle oluncada ne iş çeviriyorlarsa olmuyor.

Zaten Türkiye’den doktor yönlendirince ne hikmetse sonuç negatif oluyor. Prim alıyorlar yönlendirince hasta başına. Ben asla gitmicem o şekilde. kendim bulur giderim. en az 1000€ alıyorlardır öyle oluncada ne iş çeviriyorlarsa olmuyor.
Tekrar gidebilirsek bende aynı şekilde yapıcam ❤

Aliyorlar canim beni yonlendirleri doktor enaz 1000 euro aliyodu azarlamaktan baska bir isede yaramiyodu

İyi akşamlar uzun süredir yazamadım
Hamile arkadaşlar tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Transfer olan arkadaşlar transferiniz hayırlı olsun
Zazaaaam hayırlı olsun
Canım arkadaşım inşallah tez bir zaman seninçin olsun❤️💋

İyi akşamlar uzun süredir yazamadım
Hamile arkadaşlar tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Transfer olan arkadaşlar transferiniz hayırlı olsun
Zazaaaam hayırlı olsun
Insallah yakin zamanda hersey guzel olur sizin icin🙏🏻🙏🏻🙏🏻💋💋💋❤❤

Z Zaza74 @mektup01 M Morpati Bügün transferi olan tüm herkesin Rabbim gönlüne göre versin🥰Bu mübarek günde yüzünüzü gülsün insallahhh❤️❤️Bebisleriniz caniniza yapissinn❤️❤️Güzel haberlerinizi bekliyoruz. Rabbim yardimciniz olsun❤️❤️

Allah yuzunuze baksin dermani vererek evinize donmeyi nasip etsin Tum isteyen arkadaslarima 🙏
Bugun tum dualarimiz dileklerimiz sizlerle 🙏💕💕💕💕💕💕

Bugün transferi olan herkes güzel sonuçları alsın inşallah dualarimdasiniz. MORPATİ MEKTUP01 ve adını bilmediklerim🤲🤲🤲🤲

Transferi olan herkesten güzel haberler bekliyoruz inşallah :KK200:

Aynen mübarek günde dualarımız sizinle 🙏 alın gelin bebeklerinizi ☺️🤣

Amin canım dualarımız sizlerle Allah tüm anne adaylarını anne yapsın inşallah 🙏

Kizlarrrrr Allahh yardimciniz olsun canlar 💕💕💕🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️🍀🍀🍀
Kizlar,
Iyi dilekleriniz icin tesekkür ederim.
Hepinizden Allah razi olsun.
Kocaman öpüyorum ♥️♥️

Işte o yapılmadı her seferinde 5yumurtam toplanıyordu ama hiçbiri gonderilmedi oysaki çok önemliymiş çok üzgünüm o konuda.hepsi 3.gün emriosuydu ondanmi gonderilmedi bilmiyorum galiba 5.gune gelen genetik yapılıyormuş. Şimdi istanbulda kuzenimin arkadaşı var doktor hediye dağdeviren kuzenim kendisine benim durumu anlatmış geçen gün aradılar gel görüşelim diye sana emrio genetiği yapmamız lazım dedi ama ben kiew i çok istiyorum iki arada kaldım açıkçası
Doktorunuz 3.gun embriyosuna genetik test yapilmasiyla ilgili ne gorus verdi acaba? Benim bildigim de genetik testlerin 5.gun embriyosuna yapildigi yonunde. 3.gune de yapiliyomus ama tavsiye edilmiyomus 3.gunde embriyonun yapisi kolay bozulabilecegi icin. Size buna dair birsey soylenmis miydi?

Back