Hayırlı yolculukların olsun dolu dolu dön inşallahTamara canım kardeşim bugün yoğunluktan sana dönemedim
Artık yolcuyum
İnşallah güzel ve mutlu sonla benim bu tedavim biter umuduylayım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı yolculukların olsun dolu dolu dön inşallahTamara canım kardeşim bugün yoğunluktan sana dönemedim
Artık yolcuyum
Sağlıkla ilerlesin inşallah, Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah canım çok sevindim harika
Aigle çok sevindim kuzum
Allah yavrularınızı size bağışlasın
Sağolun canlarımm İnşallah sıra sizlerde. İsteyen herkese nasip etsin Allah. Dualarım sizinleSaglikla dogumunu da görmeye insallah
Hayirli yolculuklar canim guzel haberle don insallah dualarimiz seninle beni haberdar et bak ordan❤❤❤❤❤❤Yola çıkıyorum
Zazacigim iyi yolculuklar hersey en iyi sekilde,stressiz,kolaylikla gecsin
Çok teşekkür ederim kızlarHayirli yolculuklar canim guzel haberle don insallah dualarimiz seninle beni haberdar et bak ordan❤❤❤❤❤❤
Çok sevindim aigle . Allah'ım o muhteşem sesi önce sana sonrada isteyen herkese duyurdum sonrada sağlıkla kucağına al canım benimKızlarr bugün kese görmek için gittim bi tane kese var şimdilik herşey çok iyi görünüyormuş. Haftaya çarşamba kalp atışı duymaya gideceğim inşallah sağlıkla ilerler. Her randevu çok stresli valla
Canım Zazam yolun açık olsun. Gönlünün muradı ömrüne olsun. Orada hayırlısıyla evlatların seni bekliyor. Kavuş artık onlara hasret bitsin. Ümitsizlere ümit ol. Bizlere yol oldun bütün dualar sana Bizi habersiz bırakmaYola çıkıyorum
Bitecek inaniyoruzTamara canım kardeşim bugün yoğunluktan sana dönemedim
Artık yolcuyum
13-15 ekim transferBitecek inaniyoruz
Zaza planlanan tekli transfer mi olacak? Hangi gun kismetse, dualarimiz seninle olacak..
Bu sefer farkli olarak ilaclarda degisiklik var mi?
Su gibi git gel inşallah kolaylıkla olsun herşey hayırla tamamlansinYola çıkıyorum
İnşallah inşallah dualarım seninle canım kesin olarak biliyorum ki mutlu sona ramak kaldı artık, gün senin günün Allah'ın izniyle yolun açık olsun su gibi akıp gitsin işlerin. Seviliyorsun hem de çok fazlaTamara canım kardeşim bugün yoğunluktan sana dönemedim
Artık yolcuyum
Karantina rapor bitti 3ay sonra sonunda işe başladım akşam 22.30 ta çıkıyorum o yüzden gün içinde giremiyorum artikKızlar , nasılsınız
Kimsenin sesi çıkmıyor
Hayırlısı olsun zaza cım hayırlısıyla git hayırlı haberlerle gel inşalalh yolun sansın açık olsunYola çıkıyorum
Maşallah Allah devamını sağlıkla getirsin inşalalhKızlarr bugün kese görmek için gittim bi tane kese var şimdilik herşey çok iyi görünüyormuş. Haftaya çarşamba kalp atışı duymaya gideceğim inşallah sağlıkla ilerler. Her randevu çok stresli valla
D Desi-99 cnm, ne demek, o Umudunun sonunun, bebeğini kucağına almanla mutluluğa dönüşmesini diliyorum ve bendee teşekkür etme nezaketinden dolayı sana sevgilerimi ve teşekkürlerimi yolluyorum sağlıkla ve huzurla bu en güzel yolculuğuna devam etArkadaslar,tebrik eden herkese cok icten tesekkurlertek tek yazamiyorum Sebceye ,Zazaya ;yolu acip da dusunmedigim Kiev’in umudum olmasini saglayan , konustugum dostlara … hepimiz ayni gemide yolculugumuza devam ediyor birlikte bazen uzulup,kahrolup bazen de cok seviniyoruz.Diliyorum hepimiz ; isteyen her kadin anne , her aile de evlat sahibi olsun !!! saglikla
Zazam, yola çıkmışsın öncelikle yolun açık olsun güzelliklerle git gel inşallah Umarım bu iki minnoş sana zırh gibi yapışırda öyle dönersin2 sağlıklı embriyo var
Amin inşallah allah isteyen herkese nasip etsinMaşallah Allah devamını sağlıkla getirsin inşalalh
Aminnnn canım burda anne olmayan kadın kalmasın inşallah İsteyen betkese nasip olsunÇok sevindim aigle . Allah'ım o muhteşem sesi önce sana sonrada isteyen herkese duyurdum sonrada sağlıkla kucağına al canım benim
Canım la lunam çok çok teşekür ederimZazam, yola çıkmışsın öncelikle yolun açık olsun güzelliklerle git gel inşallah Umarım bu iki minnoş sana zırh gibi yapışırda öyle dönersin
Aynı bedende 3 kişi olma mucizesine sende şahit olursun