• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlarr bugün kese görmek için gittim bi tane kese var 🥰 şimdilik herşey çok iyi görünüyormuş. Haftaya çarşamba kalp atışı duymaya gideceğim inşallah sağlıkla ilerler. Her randevu çok stresli valla 😃
Çok sevindim aigle . Allah'ım o muhteşem sesi önce sana sonrada isteyen herkese duyurdum 🤲🤲🤲🤲 sonrada sağlıkla kucağına al canım benim❤️❤️❤️❤️

Yola çıkıyorum😀
Canım Zazam yolun açık olsun. Gönlünün muradı ömrüne olsun. Orada hayırlısıyla evlatların seni bekliyor. Kavuş artık onlara hasret bitsin. Ümitsizlere ümit ol. Bizlere yol oldun bütün dualar sana 🤲🤲🤲🤲🤲 Bizi habersiz bırakma❤️❤️❤️❤️

Tamara canım kardeşim bugün yoğunluktan sana dönemedim
Artık yolcuyum😄
İnşallah güzel ve mutlu sonla benim bu tedavim biter umuduylayım❤️
Bitecek inaniyoruz🙏❣️
Zaza planlanan tekli transfer mi olacak? Hangi gun kismetse, dualarimiz seninle olacak..
Bu sefer farkli olarak ilaclarda degisiklik var mi?

Tamara canım kardeşim bugün yoğunluktan sana dönemedim
Artık yolcuyum😄
İnşallah güzel ve mutlu sonla benim bu tedavim biter umuduylayım❤️
İnşallah inşallah 🙏🙏❤️❤️ dualarım seninle canım kesin olarak biliyorum ki mutlu sona ramak kaldı artık, gün senin günün Allah'ın izniyle 🙏🙏🙏 yolun açık olsun su gibi akıp gitsin işlerin. Seviliyorsun hem de çok fazla ❤️❤️❤️

Kızlarr bugün kese görmek için gittim bi tane kese var 🥰 şimdilik herşey çok iyi görünüyormuş. Haftaya çarşamba kalp atışı duymaya gideceğim inşallah sağlıkla ilerler. Her randevu çok stresli valla 😃
Maşallah Allah devamını sağlıkla getirsin inşalalh 🙇‍♀️🍀🍀🍀🤗

Arkadaslar,tebrik eden herkese cok icten tesekkurler🥰tek tek yazamiyorum 😌Sebceye ,Zazaya ;yolu acip da dusunmedigim Kiev’in umudum olmasini saglayan , konustugum dostlara …♥️ hepimiz ayni gemide yolculugumuza devam ediyor birlikte bazen uzulup,kahrolup bazen de cok seviniyoruz.Diliyorum hepimiz ; isteyen her kadin anne , her aile de evlat sahibi olsun !!! saglikla 🐣🙏🐥
D Desi-99 cnm, ne demek, o Umudunun sonunun, bebeğini kucağına almanla mutluluğa dönüşmesini diliyorum 🙏 ve bendee teşekkür etme nezaketinden dolayı sana sevgilerimi ve teşekkürlerimi yolluyorum ♥️ sağlıkla ve huzurla bu en güzel yolculuğuna devam et :KK66:
Güzel dileklerinde de sana katılıyor, isteyenlerinde bir an evvel kavuşmasını diliyorum...

Son düzenleme:
Zazam, yola çıkmışsın öncelikle yolun açık olsun güzelliklerle git gel inşallah 🙏🏻 Umarım bu iki minnoş sana zırh gibi yapışırda öyle dönersin 🥰
Aynı bedende 3 kişi olma mucizesine sende şahit olursun ❤️❤️❤️
Canım la lunam çok çok teşekür ederim
İnşallah öyle olur
Sen nasılsın
Bebeklerin nasıl
Sizi çok merak ediyordum❤️

Back