- 1 Kasım 2019
- 6.603
- 26.100
- 478
- 45
Bulasik camasir ev temizligi ayni anda ev temizligi alisveris derken anca vakit kaldi ha bide aksam yemegi hazirligi anca vakit buldumKızlar , nasılsınız
Kimsenin sesi çıkmıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bulasik camasir ev temizligi ayni anda ev temizligi alisveris derken anca vakit kaldi ha bide aksam yemegi hazirligi anca vakit buldumKızlar , nasılsınız
Kimsenin sesi çıkmıyor
Gözünüz aydinKızlar bugün geldi ama masajı 1 gün yaptm sadece
Canim benim cok sevindim harikaaaaaaa. Kurban oldugum rabbim saglicakla kucagina almayida nasip etsin. Dünyanin en güzel sesi bebegin kalp atisini duymak olsa gerekk rabbim bu duyguyu hepimize yasatsin insallahhh❤❤❤❤❤Kızlarr bugün kese görmek için gittim bi tane kese var şimdilik herşey çok iyi görünüyormuş. Haftaya çarşamba kalp atışı duymaya gideceğim inşallah sağlıkla ilerler. Her randevu çok stresli valla
❤❤❤❤❤Şirkette son günlerim harıl harıl işlerimi bitirmeye çalışıyorum bekle beni beybitoo annen geliyor
Ben 3 gundur yapiyorum azcik karnim hareketlenmeye basladi fay hatti harekete gecti sanirsamKızlar bugün geldi ama masajı 1 gün yaptm sadece
Canım biz yavaş yavaş yaklaşıyoruz güzel şeylere inşallah sende çok yakında aynı duyguları yaşayacaksın buradaki bütün arkadaşlarım en kısa süre de kavuşsun bebeklerineCanim benim cok sevindim harikaaaaaaa. Kurban oldugum rabbim saglicakla kucagina almayida nasip etsin. Dünyanin en güzel sesi bebegin kalp atisini duymak olsa gerekk rabbim bu duyguyu hepimize yasatsin insallahhh❤❤❤❤❤
Can'sın senBulasik camasir ev temizligi ayni anda ev temizligi alisveris derken anca vakit kaldi ha bide aksam yemegi hazirligi anca vakit buldum
Amiiiiiin canim kardesim cumlemize insallah bu guzel duyguyu rabbim bizede yasatir❤❤❤❤❤Canım biz yavaş yavaş yaklaşıyoruz güzel şeylere inşallah sende çok yakında aynı duyguları yaşayacaksın buradaki bütün arkadaşlarım en kısa süre de kavuşsun bebeklerine
Sağlıkla ilerlesin inşallah, Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah canım çok sevindim harikaKızlarr bugün kese görmek için gittim bi tane kese var şimdilik herşey çok iyi görünüyormuş. Haftaya çarşamba kalp atışı duymaya gideceğim inşallah sağlıkla ilerler. Her randevu çok stresli valla
Aigle çok sevindim kuzumKızlarr bugün kese görmek için gittim bi tane kese var şimdilik herşey çok iyi görünüyormuş. Haftaya çarşamba kalp atışı duymaya gideceğim inşallah sağlıkla ilerler. Her randevu çok stresli valla
Tamara canım kardeşim bugün yoğunluktan sana dönemedimSağlıkla ilerlesin inşallah, Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah canım çok sevindim harika
Abla yolun açık olsun,islerin su gibi aksinYola çıkıyorum
Saglikla dogumunu da görmeye insallahKızlarr bugün kese görmek için gittim bi tane kese var şimdilik herşey çok iyi görünüyormuş. Haftaya çarşamba kalp atışı duymaya gideceğim inşallah sağlıkla ilerler. Her randevu çok stresli valla
Yolun acik olsun,Yola çıkıyorum
Kalbımız duamız sizinle Cook heycanlıyızz İnşallahh Allahın izniyle cok güzel olacak Yigenimizi sag saglim alin ve dönünRabbim yoluzu acık etsinYola çıkıyorum
canım benim tadını cıkart uzun süre yolculuğun olmayacakYola çıkıyorum