• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne güzel gaber kuzum
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Eylül sonu ve ekim başıda çok güzel sonuçlar geldi kievden
Darısı bize inşallah
Desi ve anneadayı vede üçüncü gizli takipci hepsi pozitiv maşallah😀
Sana ne kadar teşekkürler etsek ne kadar dua etsek az canım benim Allah hepimizin yüzünü güldürsün bebek cıvıltıları doldursun evlerimize inşallah 🙏 en çok hak eden sen inşallah güzel haberlerimiz devam edecek , şükür rabbime 🙏💕

Arkadaşlar kieve gidenlere sorum olacak
1.düzenli adet görenler estrofeme son adetin kaçıncı günü baslatildiniz ve transfer adetin kaçıncı gününe denk geldi , ilaçla görenler içinde estrofeme başladıktan ortalama kaç gün sonra transferiniz yapılıyor
Foster family,mektup01,morpati,yeşildomates ekim ortası grubu😄
Gizli kalan varsa ortaya gelsin😂

Arkadaşlar merhaba
öncelikle daha önce yazamadığımı için lütfen kusura bakmayın , ve geriye dönük henüz okumaya fırsatda bulamadım, bugün yoruldum biraz ,
birkaç gündür yoktum çünkü kan gelince panik oldum 5dk da bir wc gidip kan var mı bakıp internetten sürekli her belirtim normal mi kontrol edince eşim tlfnu aldı benden , teste kadar sana tlfn yasak dedi , bu sabah test verdik çok çok çokkk şükür ki sonuç pozitif ve değer 837 geldi , pazartesi tekrar kan vericez dr da panik olma vs dedi ama bide bana sorun siz onu , ben hala çok paniğim ,bu vesileyle bizi kieve yönlendiren başta Zaza arkadaşım olmak üzere herkese çok teşekkürler , birgün bende bu pozitifi göreceğimi rüyamda görsem inanmazdım , hepinize çok dua ediyorum , Allah her isteyene nasip etsin, tamamına erdirsin kucağımızda sağlıkla görmek nasip olsun hayırlı evlatlar olsunlar inşallah 🙏 pazartesi kan sonucumu tekrar yazarım inşallah herşey çok güzel olacak 🤣🤰🏻👼🤰🏻👼🤰🏻👼🥰💕
Yaaa canım nasıl sevindim anlatamam
Aklımdaydın zaten
Pazartesi de güzel sonuçlar vereceksin allahın izniyle
Gözün aydın Allah kucağına da almayı nasip etsin inşallah :anneadayı: :anneadayı:

Yaaa canım nasıl sevindim anlatamam
Aklımdaydın zaten
Pazartesi de güzel sonuçlar vereceksin allahın izniyle
Gözün aydın Allah kucağına da almayı nasip etsin inşallah :anneadayı: :anneadayı:
Amin canım çok sağol nasıl duygulandım kendime gelemedim ağla ağla çok şükür 🙏 Allah hepimize kucağımızda görmeyi evimizde sağlıkla büyütmeyi nasip etsin 🙏💕

Arkadaşlar merhaba
öncelikle daha önce yazamadığımı için lütfen kusura bakmayın , ve geriye dönük henüz okumaya fırsatda bulamadım, bugün yoruldum biraz ,
birkaç gündür yoktum çünkü kan gelince panik oldum 5dk da bir wc gidip kan var mı bakıp internetten sürekli her belirtim normal mi kontrol edince eşim tlfnu aldı benden , teste kadar sana tlfn yasak dedi , bu sabah test verdik çok çok çokkk şükür ki sonuç pozitif ve değer 837 geldi , pazartesi tekrar kan vericez dr da panik olma vs dedi ama bide bana sorun siz onu , ben hala çok paniğim ,bu vesileyle bizi kieve yönlendiren başta Zaza arkadaşım olmak üzere herkese çok teşekkürler , birgün bende bu pozitifi göreceğimi rüyamda görsem inanmazdım , hepinize çok dua ediyorum , Allah her isteyene nasip etsin, tamamına erdirsin kucağımızda sağlıkla görmek nasip olsun hayırlı evlatlar olsunlar inşallah 🙏 pazartesi kan sonucumu tekrar yazarım inşallah herşey çok güzel olacak 🤣🤰🏻👼🤰🏻👼🤰🏻👼🥰💕
Maşallah cnm gözünüz aydın 🥰🥰

Hiç gerek yok
Şimdi klinikte bir türk çifti yanımıza geldi ve bana baya ünlüsünüz dedi🤣🤣🤣🤣
Dedim siz kimsiniz,first famyli nikli kızımızmış🤣
Onlarda transfere gelmiş
Yolun şansın açık olsunnnnnn🤲🤲🤲🤲Kalbim dualarım seninleee bebeklerin canına can olsun sana yoldaş olsunn sağlıkla kucağına alacaksınn innşş tüm kalbimle inanıyorum 🤲🤲🤲❤️Bu family benim transferimde ön görüşmeye gelen çok yazışmamıza ve aynı otelde olmamıza rağmen birtürlü tanışamadığımız family ni acaba ona da kolaylıklar bol şans diliyorum 🤲🤲🤲

Maşallah cnm gözünüz aydın 🥰🥰
Beyzosumm nasilsin bebisinin ve senin ayaginiza tas değmesin darisi bizlere olsun insallahhh ben artik yavas yavas kendimden yana umidimi kaybetmeye basladim yine ortada kaldim yeni basladigim doktor sana yapacagim bisey yok deyip yine birakti berbat durumdayim adetim gelmedi 2.kutu ilacim bitti dun yeminlen cok sanssizim bu kacinci doktor bakmayan karnim kocaman karnim dümdüz dü suan 4 aylik hamile gibiyim. Sizler iyi olun yeter sorunsuz sikintisiz hamilelik gecirmen dilegiyle❤❤❤

Arkadaşlar merhaba
Abla ne kadar sevindigimi inan anlatamam,gozlerim doldu ,kac gundur aklimdasin,
Rabbim kucağına almayı nasip etsin♥️💙🤲

Back