- 27 Ocak 2021
- 337
- 2.589
- 33
Çok teşekkürler , cümlemizle beraber inşallah bu sene hepimizin evleri şenlensinOooo maşallah süper değer maşallah sağlıkla kucağına al inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkürler , cümlemizle beraber inşallah bu sene hepimizin evleri şenlensinOooo maşallah süper değer maşallah sağlıkla kucağına al inşallah
Maşallah evet 12 gün için yüksek rakamOooo maşallah süper değer maşallah sağlıkla kucağına al inşallah
Sana ne kadar teşekkürler etsek ne kadar dua etsek az canım benim Allah hepimizin yüzünü güldürsün bebek cıvıltıları doldursun evlerimize inşallah en çok hak eden sen inşallah güzel haberlerimiz devam edecek , şükür rabbimeNe güzel gaber kuzum
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Eylül sonu ve ekim başıda çok güzel sonuçlar geldi kievden
Darısı bize inşallah
Desi ve anneadayı vede üçüncü gizli takipci hepsi pozitiv maşallah
Arkadaşlar
Ahhhhhhhh cok sevindim maşallah... ilk donasyonmuydu sizin yoksa kıbrıs denemeniz varmıydı ???Sana ne kadar teşekkürler etsek ne kadar dua etsek az canım benim Allah hepimizin yüzünü güldürsün bebek cıvıltıları doldursun evlerimize inşallah en çok hak eden sen inşallah güzel haberlerimiz devam edecek , şükür rabbime
Foster family,mektup01,morpati,yeşildomates ekim ortası grubuArkadaşlar kieve gidenlere sorum olacak
1.düzenli adet görenler estrofeme son adetin kaçıncı günü baslatildiniz ve transfer adetin kaçıncı gününe denk geldi , ilaçla görenler içinde estrofeme başladıktan ortalama kaç gün sonra transferiniz yapılıyor
Yaaa canım nasıl sevindim anlatamamArkadaşlar merhaba
öncelikle daha önce yazamadığımı için lütfen kusura bakmayın , ve geriye dönük henüz okumaya fırsatda bulamadım, bugün yoruldum biraz ,
birkaç gündür yoktum çünkü kan gelince panik oldum 5dk da bir wc gidip kan var mı bakıp internetten sürekli her belirtim normal mi kontrol edince eşim tlfnu aldı benden , teste kadar sana tlfn yasak dedi , bu sabah test verdik çok çok çokkk şükür ki sonuç pozitif ve değer 837 geldi , pazartesi tekrar kan vericez dr da panik olma vs dedi ama bide bana sorun siz onu , ben hala çok paniğim ,bu vesileyle bizi kieve yönlendiren başta Zaza arkadaşım olmak üzere herkese çok teşekkürler , birgün bende bu pozitifi göreceğimi rüyamda görsem inanmazdım , hepinize çok dua ediyorum , Allah her isteyene nasip etsin, tamamına erdirsin kucağımızda sağlıkla görmek nasip olsun hayırlı evlatlar olsunlar inşallah pazartesi kan sonucumu tekrar yazarım inşallah herşey çok güzel olacak
Çok teşekkürler Benim ilk donasyon daha önce donasyon denemem yok canımAhhhhhhhh cok sevindim maşallah... ilk donasyonmuydu sizin yoksa kıbrıs denemeniz varmıydı ???
Amin canım çok sağol nasıl duygulandım kendime gelemedim ağla ağla çok şükür Allah hepimize kucağımızda görmeyi evimizde sağlıkla büyütmeyi nasip etsinYaaa canım nasıl sevindim anlatamam
Aklımdaydın zaten
Pazartesi de güzel sonuçlar vereceksin allahın izniyle
Gözün aydın Allah kucağına da almayı nasip etsin inşallah
nasip canım Andreyde ikiz geliyor dedi ama dr um çarşamba bakarız dedi ,hayırlısı olsunMaşallah evet 12 gün için yüksek rakam
İkize benziyor
Bizde cok özledıkBeyzoşum okadar özledim ki sizi
Burnumda tütüyorsunuz
Maşallah cnm gözünüz aydınArkadaşlar merhaba
öncelikle daha önce yazamadığımı için lütfen kusura bakmayın , ve geriye dönük henüz okumaya fırsatda bulamadım, bugün yoruldum biraz ,
birkaç gündür yoktum çünkü kan gelince panik oldum 5dk da bir wc gidip kan var mı bakıp internetten sürekli her belirtim normal mi kontrol edince eşim tlfnu aldı benden , teste kadar sana tlfn yasak dedi , bu sabah test verdik çok çok çokkk şükür ki sonuç pozitif ve değer 837 geldi , pazartesi tekrar kan vericez dr da panik olma vs dedi ama bide bana sorun siz onu , ben hala çok paniğim ,bu vesileyle bizi kieve yönlendiren başta Zaza arkadaşım olmak üzere herkese çok teşekkürler , birgün bende bu pozitifi göreceğimi rüyamda görsem inanmazdım , hepinize çok dua ediyorum , Allah her isteyene nasip etsin, tamamına erdirsin kucağımızda sağlıkla görmek nasip olsun hayırlı evlatlar olsunlar inşallah pazartesi kan sonucumu tekrar yazarım inşallah herşey çok güzel olacak
Çok teşekkürler canımMaşallah cnm gözünüz aydın
Canim benimmmm cokkk sevindimmm saglicakla kucagina all insallahhh vallahi moralim yerine geldii ❤❤❤❤❤Çok teşekkürler canım
Yolun şansın açık olsunnnnnnKalbim dualarım seninleee bebeklerin canına can olsun sana yoldaş olsunn sağlıkla kucağına alacaksınn innşş tüm kalbimle inanıyorum Bu family benim transferimde ön görüşmeye gelen çok yazışmamıza ve aynı otelde olmamıza rağmen birtürlü tanışamadığımız family ni acaba ona da kolaylıklar bol şans diliyorumHiç gerek yok
Şimdi klinikte bir türk çifti yanımıza geldi ve bana baya ünlüsünüz dedi
Dedim siz kimsiniz,first famyli nikli kızımızmış
Onlarda transfere gelmiş
Ayy çok sevindimm senin adına Sağlkkla ilerlesin sağlkla kucağına almak nasipp olsunnn innşşşMaşallah canım gönlünce olsunnn herşeyÇok teşekkürler canım
Beyzosumm nasilsin bebisinin ve senin ayaginiza tas değmesin darisi bizlere olsun insallahhh ben artik yavas yavas kendimden yana umidimi kaybetmeye basladim yine ortada kaldim yeni basladigim doktor sana yapacagim bisey yok deyip yine birakti berbat durumdayim adetim gelmedi 2.kutu ilacim bitti dun yeminlen cok sanssizim bu kacinci doktor bakmayan karnim kocaman karnim dümdüz dü suan 4 aylik hamile gibiyim. Sizler iyi olun yeter sorunsuz sikintisiz hamilelik gecirmen dilegiyle❤❤❤Maşallah cnm gözünüz aydın
TeşekkürlerGözünüz aydin
Abla ne kadar sevindigimi inan anlatamam,gozlerim doldu ,kac gundur aklimdasin,Arkadaşlar merhaba