Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi yolculuklar canım benim13-15 ekim transfer
Çok sağol canım arkadaşım
Aramıza hoş geldinGünaydın herkese,yumurta donasyonu ile tüp bebek yapmak istiyorum ve Kıbrıs düşünüyorum ama bir sürü şey okuyorum nereye kime güveneceğimi bilmiyorum.Lütfen yardımcı olur musunuz?Kıbrıs ve hangi tüp bebek merkezine gitmeliyim?Tecrübelerinizş paylaşır misiniz?şimdiden teşekkürler
Gidip yanlarına ben zaza siz kimdiniz diye sorsaydınKızlar bekleme odasındada türk çift var
Acaba onlar kim
Buraları türkler basmış kızlar
Kızlar bekleme odasındada türk çift var
Acaba onlar kim
biz klinikten donerken arabaya bindigimizda bir cift bizi merhaba diye karsilamisti baya baya kalabaligiz oralardaKızlar bekleme odasındada türk çift var
Acaba onlar kim
Hiç gerek yokGidip yanlarına ben zaza siz kimdiniz diye sorsaydın
Beyzoşum okadar özledim ki sizi
Gizli takipciler guzel haberleriniz gelsin insallah.Kızlar bekleme odasındada türk çift var
Acaba onlar kim
Morpati sen ne zaman gelicen
Oooo maşallah süper değer maşallah sağlıkla kucağına al inşallahArkadaşlar merhaba
öncelikle daha önce yazamadığımı için lütfen kusura bakmayın , ve geriye dönük henüz okumaya fırsatda bulamadım, bugün yoruldum biraz ,
birkaç gündür yoktum çünkü kan gelince panik oldum 5dk da bir wc gidip kan var mı bakıp internetten sürekli her belirtim normal mi kontrol edince eşim tlfnu aldı benden , teste kadar sana tlfn yasak dedi , bu sabah test verdik çok çok çokkk şükür ki sonuç pozitif ve değer 837 geldi , pazartesi tekrar kan vericez dr da panik olma vs dedi ama bide bana sorun siz onu , ben hala çok paniğim ,bu vesileyle bizi kieve yönlendiren başta Zaza arkadaşım olmak üzere herkese çok teşekkürler , birgün bende bu pozitifi göreceğimi rüyamda görsem inanmazdım , hepinize çok dua ediyorum , Allah her isteyene nasip etsin, tamamına erdirsin kucağımızda sağlıkla görmek nasip olsun hayırlı evlatlar olsunlar inşallah pazartesi kan sonucumu tekrar yazarım inşallah herşey çok güzel olacak
Ozaman pazartesi klinikte görüşücezCumartesiyi pazara bağlayan gece inşallah.
Ne güzel gaber kuzumArkadaşlar merhaba
öncelikle daha önce yazamadığımı için lütfen kusura bakmayın , ve geriye dönük henüz okumaya fırsatda bulamadım, bugün yoruldum biraz ,
birkaç gündür yoktum çünkü kan gelince panik oldum 5dk da bir wc gidip kan var mı bakıp internetten sürekli her belirtim normal mi kontrol edince eşim tlfnu aldı benden , teste kadar sana tlfn yasak dedi , bu sabah test verdik çok çok çokkk şükür ki sonuç pozitif ve değer 837 geldi , pazartesi tekrar kan vericez dr da panik olma vs dedi ama bide bana sorun siz onu , ben hala çok paniğim ,bu vesileyle bizi kieve yönlendiren başta Zaza arkadaşım olmak üzere herkese çok teşekkürler , birgün bende bu pozitifi göreceğimi rüyamda görsem inanmazdım , hepinize çok dua ediyorum , Allah her isteyene nasip etsin, tamamına erdirsin kucağımızda sağlıkla görmek nasip olsun hayırlı evlatlar olsunlar inşallah pazartesi kan sonucumu tekrar yazarım inşallah herşey çok güzel olacak