Hayırlı olsun MorpatiGunaydin kizlar,
Dun itibari ile 4 adet önceligimiz donörleri seçip gonderdik. Müsait değillerse yedeklerimiz de var tabi.
Bakalim hangisi olacak.
Bizde cift olarak ayni kan olduğumuz için donörün de ayni kan olmasini istiyoruz.
Kan gruplarini görmüyoruz gerçi ama Doktor onu ayarlayacakmis.
Günaydıınnn Kiev gerçekten kişiye göre tedavi uyguluyor. Bazı arkadaşlarımızın ertesi ay başladı ben 2. ay başladım mesele B BeyzaNur- 3 galiba emin değilim zoladex vurdu öyle başladı, bana zoladex verilmedi mesela Rahim durumuna göre değişiyor. Hiçbir sorun görünmez ise ertesi adetle başlarsın. Bende miyom var ondan mütevellit bekletti .canim gunaydin , transfer tarihi nasil belirleniyor ? biz 26 eylul de gidicez gorusmeye bize ne zamana gelin derler acaba ?
Cok sagol Zazacim,Hayırlı olsun Morpati
İnşallah içine sinen sana uyar
Sen iyi 4 seçtin
Ben bir nefese 16 adet seçtim
Onlardanda 2 bana uydu
Canim bu zoladex nedir. orada bana bi iğne vuruldu göbekten ama zoladex diye birsey denmedi. tedaviyi de hemen baslatti sana yetişiyorum kismetse ayni tarihlerdeyiz.Günaydıınnn Kiev gerçekten kişiye göre tedavi uyguluyor. Bazı arkadaşlarımızın ertesi ay başladı ben 2. ay başladım mesele B BeyzaNur- 3 galiba emin değilim zoladex vurdu öyle başladı, bana zoladex verilmedi mesela Rahim durumuna göre değişiyor. Hiçbir sorun görünmez ise ertesi adetle başlarsın. Bende miyom var ondan mütevellit bekletti .
Canım o bende hala var ilk günden bu yana çok kafana takmaValla adet sancısı gıbı agrılarım var ilk transferden berı bakalım sonuc ne olacak
lucrin benzeri bişii galiba bende bilmiyorum kiii sanırım sana yapılan o. Çok heycanlı dimiiCanim bu zoladex nedir. orada bana bi iğne vuruldu göbekten ama zoladex diye birsey denmedi. tedaviyi de hemen baslatti sana yetişiyorum kismetse ayni tarihlerdeyiz.
Beyzosum insallahhhh guzel haberlerin olsun hersey guzel olsun senin icin❤❤❤❤❤Valla adet sancısı gıbı agrılarım var ilk transferden berı bakalım sonuc ne olacak
Beyzoşumuz bugün yollardaBeyzosum insallahhhh guzel haberlerin olsun hersey guzel olsun senin icin❤❤❤❤❤
İnşallah cnmBeyzosum insallahhhh guzel haberlerin olsun hersey guzel olsun senin icin❤❤❤❤❤
Evet akşam 5 de cıkıs yapıyoruzBeyzoşumuz bugün yollarda
Eve dönüyor
evet masallah kiev e giden herkes memnun artik hayirlisi neyse o olsun , mamografi icin ptesine randevu verdiler sonuclarla beraber gidicez .Günaydıınnn Kiev gerçekten kişiye göre tedavi uyguluyor. Bazı arkadaşlarımızın ertesi ay başladı ben 2. ay başladım mesele B BeyzaNur- 3 galiba emin değilim zoladex vurdu öyle başladı, bana zoladex verilmedi mesela Rahim durumuna göre değişiyor. Hiçbir sorun görünmez ise ertesi adetle başlarsın. Bende miyom var ondan mütevellit bekletti .
Birde bluemoonda varB BeyzaNur-Aigle A az sekerli sizlerden güzel haberler bekliyoruz hayırlısıyla heyecanla rabbim emeklerinizi boşa çıkarmaz inşallah güzel haberler aldıkça bizler daha da heyecanlanıyoruz
dün aksam eve döndük,nolduysa bi heyecan basti eve gelince.orda birbirimize destek oluoduk sanirim yalniz kalinca bugun heyecan sardi beniB BeyzaNur-Aigle A az sekerli sizlerden güzel haberler bekliyoruz hayırlısıyla heyecanla rabbim emeklerinizi boşa çıkarmaz inşallah güzel haberler aldıkça bizler daha da heyecanlanıyoruz
Bluemoon ikili paket mi almisti yanlis hatirlamiyorsamBirde bluemoonda var
İnşallah bizi unutmaz
Güzel sonucunu bizimle paylaşır ve umut olur bize
Dualarimiz sizinle eylul ilk yarisi transfer ekibidün aksam eve döndük,nolduysa bi heyecan basti eve gelince.orda birbirimize destek oluoduk sanirim yalniz kalinca bugun heyecan sardi beni
insallah hepimizde görürüz pozitifi
zazacim dedigin gibi bleumoonj bende mrrakediyorum.cikmasi yakindir onun sonucunun da
Yurekten amiiiiiiiiiiinnnnn mubarek cuma gününde rabbim hepimize evlat nasip etsincanım çok sevindim çok mutlu oldumgyno lıfe ta yapmıştın sen dimi rabbim kalp atışlarını da duyursun teyzeleri olarak bizler de mutlu olalım inşallah rabbim hepimize bu duyguları yaşatsın ve artık bebeklerimizin yaramazlıklarını diş çıkartmalarını konuşalım
rabbim hiç bir kadını evlat evlat diye inletmesin sen büyüksün rabbim
Hayirli yolculugun olsun rabbim korusunEvet akşam 5 de cıkıs yapıyoruz
Haydi hayirlisi olsundün aksam eve döndük,nolduysa bi heyecan basti eve gelince.orda birbirimize destek oluoduk sanirim yalniz kalinca bugun heyecan sardi beni
zazacim dedigin gibi bleumoonj bende mrrakediyorum.cikmasi yakindir onun sonucunun da
Biz de sizlerle ayni heyecani yasiyoruz canim. Seni yormayacak ugrasi bul kendine.dün aksam eve döndük,nolduysa bi heyecan basti eve gelince.orda birbirimize destek oluoduk sanirim yalniz kalinca bugun heyecan sardi beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?