Guzel haberleri gelsinEvet kuzum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Guzel haberleri gelsinEvet kuzum
Bence zirkamin hayırlısıyla taşısın inşallah canım arkadaşımKızoşşşşşlaaaaarrrrr Pandamıza rakip geliyooooooo
Bilin bakalım kimin dördüz????
Panda senin adını boşu boşuna uğur böceğim demedim
Sen burdakı kızlara cesaret verdin
Eskiden olsaydı dördüz,üçüz reduksiyon düşünüyorlardı
Senden sonra her kes sırıya girdi anam
Masallah yine 4 bebe geliyorKızoşşşşşlaaaaarrrrr Pandamıza rakip geliyooooooo
Bilin bakalım kimin dördüz????
Panda senin adını boşu boşuna uğur böceğim demedim
Sen burdakı kızlara cesaret verdin
Eskiden olsaydı dördüz,üçüz reduksiyon düşünüyorlardı
Senden sonra her kes sırıya girdi anam
Zirkanin 3u de tutmus ama kalp atisina henuz gitmedi demisti zaza..Bence zirkamin hayırlısıyla taşısın inşallah canım arkadaşım
Hayırlısı olsun canım Rabbim değerlerini kat kat arttirsin sağlıkla ilerlesin yavruların inşalalh Allah kucağınıza almayida nasip etsin canımMerhaba kizceler benim iki kese göründü cok şükür ama henuz kalp atışıni duyamadık çok küçükler ins saglikla ilerler 3 hafta sonra kalp atışını duyacağız inş
Herkese dua ediyorum surekli sayfayi takip edemiyorum cok hizli ilerliyor yetişemiyrm rabbim hepimizin yardımcısı olsun ins hepimiz guzel haberler alacagiz
HazırmısınııııızzzzzzMaşallah maşallah 41 kere maşallah kim kim ama ben çok merak ettim darısı başımıza olsun çok sevindim çokkkkkk gitmeye yakın nasıl güzel haberler bunlar
Yüz bin kere MAŞALLAHHay maşallah 4 üzler ayagını sürterek geliyor Haberlerin güzelliğine bakarmısın maşallah Kim bu şanslı melek
Arasana ZikramıBende cok merak ediyorummm vallahi ama soramadim
Hayy sana helal olsun ZumronBence zirkamin hayırlısıyla taşısın inşallah canım arkadaşım
Evet çok erken gitmişti ve 3 kese gördüZirkanin 3u de tutmus ama kalp atisina henuz gitmedi demisti zaza..
Acaba kese gormeye giden kimdi bu donem?
Masallahhh sübhanallah Rabbim devamını getirsin inşalalh emeklerinin karşılığını evlatlarıyla taclandırsın mutluluğu daim olsun inşalalh zikra rabbim seni yavrularını korusunYüz bin kere MAŞALLAH
Tabiiki Zikramız
İnşallah zazam inşallah en yakın zamanda darısı başımıza bize bir tane olsun yeter hayırlısıyla kucağımıza alabilelimdeHayy sana helal olsun Zumron
Darısı bize
MasallahYüz bin kere MAŞALLAH
Tabiiki Zikramız
İkili transferMasallah
Ikili transfer olup 3 tanesi tutup hem de bolunmus mu yoksa tek transferdeki 2 embriyo mi bolunmus?
Super valla. Hepsi tutmus.. saglikla kucagina alsinİkili transfer
2-ilk
2-son
Daha güzel yazımMasallah
Ikili transfer olup 3 tanesi tutup hem de bolunmus mu yoksa tek transferdeki 2 embriyo mi bolunmus?
Maşallah aklımdanda zirkadan başkası geçmemişti hayatımıza fırtına sonrası çıkan gökkuşağı gibi geldin inşallah hepimiz anne olucaz sayende , kendim de çok umutluyum haftaya sıra bizde inşallah 4 olsa çokkkk mutlu olurum hep kalabalık aile istemişşmdir sağlıklı hayırlı haberlerle kucağına alsın inşallahYüz bin kere MAŞALLAH
Tabiiki Zikramız
Valla bende ayni hayatim boyunca keske hep cok kardesim olsun isterdim. Bende oyle valla. Hepimize insallahh kalbim kipir kipir vallahi ❤❤❤❤❤❤❤❤Maşallah aklımdanda zirkadan başkası geçmemişti hayatımıza fırtına sonrası çıkan gökkuşağı gibi geldin inşallah hepimiz anne olucaz sayende , kendim de çok umutluyum haftaya sıra bizde inşallah 4 olsa çokkkk mutlu olurum hep kalabalık aile istemişşmdir sağlıklı hayırlı haberlerle kucağına alsın inşallah