Kızoşşşşşlaaaaarrrrr Pandamıza rakip geliyooooooo😂😂😂😂😂
Bilin bakalım kimin dördüz????
Panda senin adını boşu boşuna uğur böceğim demedim
Sen burdakı kızlara cesaret verdin
Eskiden olsaydı dördüz,üçüz reduksiyon düşünüyorlardı
Senden sonra her kes sırıya girdi anam🤣🤣🤣
Bence zirkamin ☺️☺️☺️ hayırlısıyla taşısın inşallah canım arkadaşım

Kızoşşşşşlaaaaarrrrr Pandamıza rakip geliyooooooo😂😂😂😂😂
Bilin bakalım kimin dördüz????
Panda senin adını boşu boşuna uğur böceğim demedim
Sen burdakı kızlara cesaret verdin
Eskiden olsaydı dördüz,üçüz reduksiyon düşünüyorlardı
Senden sonra her kes sırıya girdi anam🤣🤣🤣
Masallah yine 4 bebe geliyor😇
Gizli takipcilerden biri mi?

Merhaba kizceler benim iki kese göründü 🐣🐣 cok şükür 🤲ama henuz kalp atışıni duyamadık çok küçükler ins saglikla ilerler 3 hafta sonra kalp atışını duyacağız inş 🤲
Herkese dua ediyorum surekli sayfayi takip edemiyorum cok hizli ilerliyor yetişemiyrm rabbim hepimizin yardımcısı olsun ins hepimiz guzel haberler alacagiz 🤲🙏💜
Hayırlısı olsun canım Rabbim değerlerini kat kat arttirsin sağlıkla ilerlesin yavruların inşalalh Allah kucağınıza almayida nasip etsin canım 🙇‍♀️🍀💕😊

Yüz bin kere MAŞALLAH
Tabiiki Zikramız😃😃
Masallahhh sübhanallah Rabbim devamını getirsin inşalalh emeklerinin karşılığını evlatlarıyla taclandırsın mutluluğu daim olsun inşalalh zikra rabbim seni yavrularını korusun🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️🍀🍀🍀🤗

Hayy sana helal olsun Zumron
Darısı bize
İnşallah zazam inşallah en yakın zamanda darısı başımıza bize bir tane olsun yeter hayırlısıyla kucağımıza alabilelimde 🤲🤲🤲🥰🥰🥰
Zirkam hayırlısıyla taşı sağlıkla kucağına al inşallah

Masallah🧿
Ikili transfer olup 3 tanesi tutup hem de bolunmus mu yoksa tek transferdeki 2 embriyo mi bolunmus?
Daha güzel yazım
26 austos 2 embriyo transfer oldu
28 austos 2 embriyo transfer oldu
Demek ikili transferde bazen hepsinin tutunması oluyormuş😂

Yüz bin kere MAŞALLAH
Tabiiki Zikramız😃😃😃😃
Maşallah 🧿 aklımdanda zirkadan başkası geçmemişti 🌈 hayatımıza fırtına sonrası çıkan gökkuşağı gibi geldin 🌈 inşallah hepimiz anne olucaz sayende , kendim de çok umutluyum haftaya sıra bizde inşallah 4 olsa çokkkk mutlu olurum hep kalabalık aile istemişşmdir sağlıklı hayırlı haberlerle kucağına alsın inşallah 🙏 💕🌺🧿

Maşallah 🧿 aklımdanda zirkadan başkası geçmemişti 🌈 hayatımıza fırtına sonrası çıkan gökkuşağı gibi geldin 🌈 inşallah hepimiz anne olucaz sayende , kendim de çok umutluyum haftaya sıra bizde inşallah 4 olsa çokkkk mutlu olurum hep kalabalık aile istemişşmdir sağlıklı hayırlı haberlerle kucağına alsın inşallah 🙏 💕🌺🧿
Valla bende ayni hayatim boyunca keske hep cok kardesim olsun isterdim. Bende oyle valla. Hepimize insallahh kalbim kipir kipir vallahi ❤❤❤❤❤❤❤❤

Back