- 27 Nisan 2021
- 232
- 295
- 53
Bende orayı düşünüyorum ücret hakkında görüştünüzmüTeşekürler
Gynolife da olacak transferim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende orayı düşünüyorum ücret hakkında görüştünüzmüTeşekürler
MaşallahMerhaba kizceler benim iki kese göründücok şükür
ama henuz kalp atışıni duyamadık çok küçükler ins saglikla ilerler 3 hafta sonra kalp atışını duyacağız inş
Herkese dua ediyorum surekli sayfayi takip edemiyorum cok hizli ilerliyor yetişemiyrm rabbim hepimizin yardımcısı olsun ins hepimiz guzel haberler alacagiz![]()
Canım ön görüşmede en fazla kaç gün kalınabiliyor?Amin , ayarladık canım ön görüşmeye gidiyoruz 26 eylüle bilet aldık 27 sinde görüsüp 28 de dönücez inşallahondan sonra nasıl olur ne zamana gideriz nasip
![]()
Senin adına çok sevindim canımmMerhaba kizceler benim iki kese göründücok şükür
ama henuz kalp atışıni duyamadık çok küçükler ins saglikla ilerler 3 hafta sonra kalp atışını duyacağız inş
Herkese dua ediyorum surekli sayfayi takip edemiyorum cok hizli ilerliyor yetişemiyrm rabbim hepimizin yardımcısı olsun ins hepimiz guzel haberler alacagiz![]()
MaşallahMerhaba kizceler benim iki kese göründücok şükür
Biz pazar günü gidip salı dönücez canım , Andrey ile konustugumuzda ptesi bütün testleri yapar doktorla görüstürürüz dedi . İş yüzünden fazla kalamayız zatenCanım ön görüşmede en fazla kaç gün kalınabiliyor?
Gözün aydın canımMerhaba kizceler benim iki kese göründücok şükür
Hepinizin guzel haberleri olur insallahhhhKızlar dün transferim oldu artık bekleme zamanı geldi. Dua eden herkesten allah razı olsunB BeyzaNur- önce A az sekerli ye sonra bana eşlik etti transferlerde
Hep beraberdik. Güzel haber alan herkesin gözü aydın, bekleyen herkesin de Allah yardımcısı olsun.
![]()
hayırlı olsunKızlar dün transferim oldu artık bekleme zamanı geldi. Dua eden herkesten allah razı olsunB BeyzaNur- önce A az sekerli ye sonra bana eşlik etti transferlerde
Hep beraberdik. Güzel haber alan herkesin gözü aydın, bekleyen herkesin de Allah yardımcısı olsun.
![]()
Güzel haberlerle gelin inşallah, dr nuz kim ve donörü siz mi seçtiniz? Onlar mı karar verdi?Teşekürler
Çok şükür pankekkMerhaba kizceler benim iki kese göründücok şükür
Ön görüşmeye 1 gün bile yeter,ama bizde sperm sorunlu çıkmıştı doktor 5 gün takip istediCanım ön görüşmede en fazla kaç gün kalınabiliyor?
Artık elimiz kalbimizde sonuçlarınızı bekliyoruzKızlar dün transferim oldu artık bekleme zamanı geldi. Dua eden herkesten allah razı olsunB BeyzaNur- önce A az sekerli ye sonra bana eşlik etti transferlerde
![]()
Bir üyenin eski mesajlarını görmek için ismine basın mesaj yerine tıklayın tüm eski mesajları çıkıyorGüzel haberlerle gelin inşallah, dr nuz kim ve donörü siz mi seçtiniz? Onlar mı karar verdi?
canim gunaydin , transfer tarihi nasil belirleniyor ? biz 26 eylul de gidicez gorusmeye bize ne zamana gelin derler acaba ?Bir mani olmaz ise Ekim ayının 2. Haftası gibi planlanmıştı bakalım nasip![]()
Hayırlısıyla pozitifleri görelim inşallahKızlar dün transferim oldu artık bekleme zamanı geldi. Dua eden herkesten allah razı olsunB BeyzaNur- önce A az sekerli ye sonra bana eşlik etti transferlerde
![]()
Allah saglikla once kalp atislarini duymanizi nasip etsin ; sonrasinda da saglikla kucaginiza almayi nasip etsin inşallahMerhaba kizceler benim iki kese göründücok şükür
Ayyy bende cokkk heyacanliyim sizler icin yemin olsun❤❤❤❤❤❤Artık elimiz kalbimizde sonuçlarınızı bekliyoruz![]()