Gunaydin kizlar,
Dun itibari ile 4 adet önceligimiz donörleri seçip gonderdik. Müsait değillerse yedeklerimiz de var tabi.
Bakalim hangisi olacak.
Bizde cift olarak ayni kan olduğumuz için donörün de ayni kan olmasini istiyoruz.
Kan gruplarini görmüyoruz gerçi ama Doktor onu ayarlayacakmis.
Hayırlı olsun Morpati
İnşallah içine sinen sana uyar
Sen iyi 4 seçtin
Ben bir nefese 16 adet seçtim😂
Onlardanda 2 bana uydu

canim gunaydin , transfer tarihi nasil belirleniyor ? biz 26 eylul de gidicez gorusmeye bize ne zamana gelin derler acaba ?
Günaydıınnn Kiev gerçekten kişiye göre tedavi uyguluyor. Bazı arkadaşlarımızın ertesi ay başladı ben 2. ay başladım mesele B BeyzaNur- 3 galiba emin değilim zoladex vurdu öyle başladı, bana zoladex verilmedi mesela Rahim durumuna göre değişiyor. Hiçbir sorun görünmez ise ertesi adetle başlarsın. Bende miyom var ondan mütevellit bekletti .

Hayırlı olsun Morpati
İnşallah içine sinen sana uyar
Sen iyi 4 seçtin
Ben bir nefese 16 adet seçtim😂
Onlardanda 2 bana uydu
Cok sagol Zazacim,
Sorma Esim zorla 4 e indirtti bende en az bi 10 adet mevcuttu : )
Sectiklerimizin musaitlik durumu haricinde kanlarimiz kolay kan olduğu için ugrasmayiz (umarim) diye düşünüyorum.

Günaydıınnn Kiev gerçekten kişiye göre tedavi uyguluyor. Bazı arkadaşlarımızın ertesi ay başladı ben 2. ay başladım mesele B BeyzaNur- 3 galiba emin değilim zoladex vurdu öyle başladı, bana zoladex verilmedi mesela Rahim durumuna göre değişiyor. Hiçbir sorun görünmez ise ertesi adetle başlarsın. Bende miyom var ondan mütevellit bekletti .
Canim bu zoladex nedir. orada bana bi iğne vuruldu göbekten ama zoladex diye birsey denmedi. tedaviyi de hemen baslatti sana yetişiyorum kismetse ayni tarihlerdeyiz.

Canim bu zoladex nedir. orada bana bi iğne vuruldu göbekten ama zoladex diye birsey denmedi. tedaviyi de hemen baslatti sana yetişiyorum kismetse ayni tarihlerdeyiz.
lucrin benzeri bişii galiba bende bilmiyorum kiii sanırım sana yapılan o. Çok heycanlı dimii :KK45: 10undan sonra galiba benim tarih :süslü:

evet masallah kiev e giden herkes memnun artik hayirlisi neyse o olsun , mamografi icin ptesine randevu verdiler sonuclarla beraber gidicez .

B BeyzaNur- Aigle Aigle A az sekerli sizlerden güzel haberler bekliyoruz hayırlısıyla heyecanla rabbim emeklerinizi boşa çıkarmaz inşallah güzel haberler aldıkça bizler daha da heyecanlanıyoruz :dua: :dua: :dua:
dün aksam eve döndük,nolduysa bi heyecan basti eve gelince.orda birbirimize destek oluoduk sanirim yalniz kalinca bugun heyecan sardi beni😂
insallah hepimizde görürüz pozitifi🤲
zazacim dedigin gibi bleumoonj bende mrrakediyorum.cikmasi yakindir onun sonucunun da🤲

dün aksam eve döndük,nolduysa bi heyecan basti eve gelince.orda birbirimize destek oluoduk sanirim yalniz kalinca bugun heyecan sardi beni😂
zazacim dedigin gibi bleumoonj bende mrrakediyorum.cikmasi yakindir onun sonucunun da🤲
Dualarimiz sizinle eylul ilk yarisi transfer ekibi💜

canım çok sevindim çok mutlu oldum :nazar: :nazar: gyno lıfe ta yapmıştın sen dimi rabbim kalp atışlarını da duyursun teyzeleri olarak bizler de mutlu olalım inşallah rabbim hepimize bu duyguları yaşatsın ve artık bebeklerimizin yaramazlıklarını diş çıkartmalarını konuşalım
rabbim hiç bir kadını evlat evlat diye inletmesin sen büyüksün rabbim :dua: :dua: :dua: :dua:
Yurekten amiiiiiiiiiiinnnnn mubarek cuma gününde rabbim hepimize evlat nasip etsin🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏❤❤❤❤

Haydi hayirlisi olsun🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏❤❤❤❤insallah

Biz de sizlerle ayni heyecani yasiyoruz canim. Seni yormayacak ugrasi bul kendine. 🙋‍♀️

Back