Arkadaşlar merhaba, aranızda yeniyim, ben 3 tüp bebek denemesi ve negatif sonuç aldıktan sonra yumurta donasyonunu düşünmeye başladım.3 tane donmuş embriyomuz var ancak yine birçok ilaç alıp risk almak ve negatif sonuç ile karşılaşmak istemiyorum, çünkü yaşım geçiyor.Kıbrıs ı araştırıyorum, buradan da Kiev i öğrendim.Henüz tam karar vermiş değilim nerede yaptıracağıma. Sizlerden bilgi almak istiyorum. Kıbrısta yaptırıp olumlu sonuç alanlar süreç nasıl geçti?Olumsuzluk yaşayanlar hangi merkezlerde ve neler yaşadığını yazabilirse çok sevinirim.Şimdiden hepinize teşekkürler.
Merhaba,
Oncelikle nereye karar verirseniz verin hayırlısı olsun sizin için.
1.sayfada uyeler ve yaptirdiklari yerler var. bir kontrol edin lütfen.

Gunaydin kizlar,
Dun itibari ile 4 adet önceligimiz donörleri seçip gonderdik. Müsait değillerse yedeklerimiz de var tabi.
Bakalim hangisi olacak.
Bizde cift olarak ayni kan olduğumuz için donörün de ayni kan olmasini istiyoruz.
Kan gruplarini görmüyoruz gerçi ama Doktor onu ayarlayacakmis.
Hayırlı olsun cnm, inşallah rabbım gönlünüzdekini hayırlı etsin inşallah🥰

Gunaydin kizlar,
Dun itibari ile 4 adet önceligimiz donörleri seçip gonderdik. Müsait değillerse yedeklerimiz de var tabi.
Bakalim hangisi olacak.
Bizde cift olarak ayni kan olduğumuz için donörün de ayni kan olmasini istiyoruz.
Kan gruplarini görmüyoruz gerçi ama Doktor onu ayarlayacakmis

gunaydin ,valla cok iyi dusunmussun not edeyim bunu :)) bizde ayni grubuz . Rabbim tamamina erdirsin insallah

Merhaba kizceler benim iki kese göründü 🐣🐣 cok şükür 🤲ama henuz kalp atışıni duyamadık çok küçükler ins saglikla ilerler 3 hafta sonra kalp atışını duyacağız inş 🤲
Herkese dua ediyorum surekli sayfayi takip edemiyorum cok hizli ilerliyor yetişemiyrm rabbim hepimizin yardımcısı olsun ins hepimiz guzel haberler alacagiz 🤲🙏💜
canım çok sevindim çok mutlu oldum :nazar: :nazar: gyno lıfe ta yapmıştın sen dimi rabbim kalp atışlarını da duyursun teyzeleri olarak bizler de mutlu olalım inşallah rabbim hepimize bu duyguları yaşatsın ve artık bebeklerimizin yaramazlıklarını diş çıkartmalarını konuşalım
rabbim hiç bir kadını evlat evlat diye inletmesin sen büyüksün rabbim :dua: :dua: :dua: :dua:

canım çok sevindim çok mutlu oldum :nazar: :nazar: gyno lıfe ta yapmıştın sen dimi rabbim kalp atışlarını da duyursun teyzeleri olarak bizler de mutlu olalım inşallah rabbim hepimize bu duyguları yaşatsın ve artık bebeklerimizin yaramazlıklarını diş çıkartmalarını konuşalım
rabbim hiç bir kadını evlat evlat diye inletmesin sen büyüksün rabbim :dua: :dua: :dua: :dua:
Amin inşallah,
Ne kadar güzel dua ettin :KK200:

Back