dün aksam eve döndük,nolduysa bi heyecan basti eve gelince.orda birbirimize destek oluoduk sanirim yalniz kalinca bugun heyecan sardi beni😂
insallah hepimizde görürüz pozitifi🤲
zazacim dedigin gibi bleumoonj bende mrrakediyorum.cikmasi yakindir onun sonucunun da🤲
rabbim yardımcınız olsun canım hepinizin şu sonucu bekleme süreci sıkıntılı biraz işte heye :dua: :dua: :dua: canlar endişeler
rabbim yardımıyla sorunsuz bir şekilde pozitif sonuçlar alacaksınız hepiniz

Merhaba,
Oncelikle nereye karar verirseniz verin hayırlısı olsun sizin için.
1.sayfada uyeler ve yaptirdiklari yerler var. bir kontrol edin lütfen.
Teşekkür ederim 🙏
Gunaydin kizlar,
Dun itibari ile 4 adet önceligimiz donörleri seçip gonderdik. Müsait değillerse yedeklerimiz de var tabi.
Bakalim hangisi olacak.
Bizde cift olarak ayni kan olduğumuz için donörün de ayni kan olmasini istiyoruz.
Kan gruplarini görmüyoruz gerçi ama Doktor onu ayarlayacakmis.
nereye devam ediyorsunuz? Hayırlı olsun 🙏

Çok güzel, mutlulukla sonlansın inşallah. Ben de düşünüyorum, süreci biraz anlatabilir misiniz? Nasıl iletişim kurabilirim? Donörleri nasıl seçtiniz? Dil sorunu oluyor mu? Dr ve hemşirelerin ilgisi nasıl?
Canim gecmisi okusanşz hicbir sorun kalmaz.
Oncelikle gonderdigim telefonu kaydedin whatsapptan gorusun. Akıcı türkçesi mevcut aynı biz :) gitmeden once TR de rahim filmi ve meme usg istemiyor sizden. Whatsapptan gonderiyorsunuz. Problem yoksa gelin deniyor. uygun zamaninizda gidiyorsunuz. Gitmeden de yapabilirsiniz

Çok güzel, mutlulukla sonlansın inşallah. Ben de düşünüyorum, süreci biraz anlatabilir misiniz? Nasıl iletişim kurabilirim? Donörleri nasıl seçtiniz? Dil sorunu oluyor mu? Dr ve hemşirelerin ilgisi nasıl?
Donör sifresi veriyorlar 93 sayfa her sayfada 4 donör aralarindan seciyorsunuz size yakin gelenleri. Orada sizinle ilgilenen türkçe bilen ve akıcı konusan calşsanlar var. Yabancilik sifir.

Canim gecmisi okusanşz hicbir sorun kalmaz.
Oncelikle gonderdigim telefonu kaydedin whatsapptan gorusun. Akıcı türkçesi mevcut aynı biz :) gitmeden once TR de rahim filmi ve meme usg istemiyor sizden. Whatsapptan gonderiyorsunuz. Problem yoksa gelin deniyor. uygun zamaninizda gidiyorsunuz. Gitmeden de yapabilirsiniz
Dr nuz kimdi? Memnun kaldınız mı? Ön görüşmeye gittiniz mi? Neler yapıldı? Çok heyecanlıyım

Kızoşşşşşlaaaaarrrrr Pandamıza rakip geliyooooooo😂😂😂😂😂
Bilin bakalım kimin dördüz????
Panda senin adını boşu boşuna uğur böceğim demedim
Sen burdakı kızlara cesaret verdin
Eskiden olsaydı dördüz,üçüz reduksiyon düşünüyorlardı
Senden sonra her kes sırıya girdi anam🤣🤣🤣

Hayyyyyyy massalllahhhh rabbim nazarlardan saklasin kiz bunlar tv cikicak yakinda turkiyede dorduz doğuran bir elin parmagini gecmiyor çünkü amerikadaki ilk besizleri doguran kadin ve ailesi gibi tv cikarcaklar vallahii.🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿

Bende 4 olsa yeminlen hayir dememmmmm vallahiiii vallahiiii sayfamiz senleniyorrrrrrrr oleyyyyyyy

Maşallah 🧿maşallah 🧿 41 kere maşallah 🧿 kim kim ama ben çok merak ettim 🤰🏻darısı başımıza olsun 👼👼👼👼 çok sevindim çokkkkkk 🌺🐻 gitmeye yakın nasıl güzel haberler bunlar 🙏

Hay maşallah 🥰 4 üzler ayagını sürterek geliyor 🤣🤣 Haberlerin güzelliğine bakarmısın maşallah 🧿 Kim bu şanslı melek

Back