Merhaba,Arkadaşlar merhaba, aranızda yeniyim, ben 3 tüp bebek denemesi ve negatif sonuç aldıktan sonra yumurta donasyonunu düşünmeye başladım.3 tane donmuş embriyomuz var ancak yine birçok ilaç alıp risk almak ve negatif sonuç ile karşılaşmak istemiyorum, çünkü yaşım geçiyor.Kıbrıs ı araştırıyorum, buradan da Kiev i öğrendim.Henüz tam karar vermiş değilim nerede yaptıracağıma. Sizlerden bilgi almak istiyorum. Kıbrısta yaptırıp olumlu sonuç alanlar süreç nasıl geçti?Olumsuzluk yaşayanlar hangi merkezlerde ve neler yaşadığını yazabilirse çok sevinirim.Şimdiden hepinize teşekkürler.
Hayırlı olsun cnm, inşallah rabbım gönlünüzdekini hayırlı etsin inşallahGunaydin kizlar,
Dun itibari ile 4 adet önceligimiz donörleri seçip gonderdik. Müsait değillerse yedeklerimiz de var tabi.
Bakalim hangisi olacak.
Bizde cift olarak ayni kan olduğumuz için donörün de ayni kan olmasini istiyoruz.
Kan gruplarini görmüyoruz gerçi ama Doktor onu ayarlayacakmis.
Amin inşallahKızlar inşallah hepimiz anne olalım
İsteğimiz bir tek anne olmaktır
Canm cok tsk ederm insPankekkk canimmm cok sevindim bunaaaaa yaaaaa.rabbim tez zamanda sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin❤❤❤❤❤
Gunaydin kizlar,
Dun itibari ile 4 adet önceligimiz donörleri seçip gonderdik. Müsait değillerse yedeklerimiz de var tabi.
Bakalim hangisi olacak.
Bizde cift olarak ayni kan olduğumuz için donörün de ayni kan olmasini istiyoruz.
Kan gruplarini görmüyoruz gerçi ama Doktor onu ayarlayacakmis
Çok tsk ederimMaşallahsağlıkla kucağına al inşallah
Ins durubalim ins hepimiz için dua ediyormSenin adına çok sevindim canımmİnşallah kalp atışlarını da duyacaksın Sağlıkla büyüsünler
Amiinnnn canim benimCanm cok tsk ederm insallah razı olsun 2022 anneleri olacağız ins
Insallah cok tsk ederim hepimzinMaşallahAllah tamamına erdirsin , kucağınıza almayı nasip etsin
Sagol canim ,Hayırlı olsun cnm, inşallah rabbım gönlünüzdekini hayırlı etsin inşallah
Insallah zazam hepimize dua ediyrm rabbim kimsenin emegini zai etmesin ins bizi boyle haberlerle mujdelendirsinÇok şükür pankekk
İnşallah sağsalim ikisinide taşı ve kucağına alasın
Darısı bize
Çok tsk ederim hepimiz için insAllah saglikla once kalp atislarini duymanizi nasip etsin ; sonrasinda da saglikla kucaginiza almayi nasip etsin inşallah
Valla adet sancısı gıbı agrılarım var ilk transferden berı bakalım sonuc ne olacakSagol canim ,
Sende durumlar nasil , nasil hissediyorsun kendini
Cok teşekkür ederim,gunaydin ,valla cok iyi dusunmussun not edeyim bunu :)) bizde ayni grubuz . Rabbim tamamina erdirsin insallah
Beyzacım sen daha önce kıbrısta denemiş miydin ?Valla adet sancısı gıbı agrılarım var ilk transferden berı bakalım sonuc ne olacak
ıyidir iyidir, artik hepsi tutarsa 3lü hayırlı haberlerini bekliyoruz.Valla adet sancısı gıbı agrılarım var ilk transferden berı bakalım sonuc ne olacak
Hayır cnm benım ilk denememBeyzacım sen daha önce kıbrısta denemiş miydin ?
canım çok sevindim çok mutlu oldumMerhaba kizceler benim iki kese göründücok şükür ama henuz kalp atışıni duyamadık çok küçükler ins saglikla ilerler 3 hafta sonra kalp atışını duyacağız inş
Herkese dua ediyorum surekli sayfayi takip edemiyorum cok hizli ilerliyor yetişemiyrm rabbim hepimizin yardımcısı olsun ins hepimiz guzel haberler alacagiz
Amin inşallah,canım çok sevindim çok mutlu oldumgyno lıfe ta yapmıştın sen dimi rabbim kalp atışlarını da duyursun teyzeleri olarak bizler de mutlu olalım inşallah rabbim hepimize bu duyguları yaşatsın ve artık bebeklerimizin yaramazlıklarını diş çıkartmalarını konuşalım
rabbim hiç bir kadını evlat evlat diye inletmesin sen büyüksün rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?