Kızlar hatırlarsanız burada bi hanım arkadaşımız nar suyu içmişti ve rahim kalınlığı olması gerekenden fazla artmıştı. Doktorun verdiğinden farklı birşey kullanmayın bence. Allah muhafaza o kadar emek veriyoruz. Hatta doktorunuza sormadan hiç birşey kullanmayın.
Benim 2 gün sonra transfer 7 de kaldım 2 günde çok artmaz heralde ya en azından bi 8-9 a ulaşsın istiyodum

Allah yolunuza işinize kolaylık versin❤️
Amin canım 🙏 Sizin yorumlarınız bizim için çok değerli . Yoksa hangi şirkete sorsanız en iyisi biziz diyorlar . Buradaki yorumlar altın değerinde sizlere ne kadar teşekkür etsek dua etsek az. İnşallah hepimizin tedavileri olumlu sonuçlanır doğumları tebrik ederiz hep beraber 🙏

Amin canım 🙏 Sizin yorumlarınız bizim için çok değerli . Yoksa hangi şirkete sorsanız en iyisi biziz diyorlar . Buradaki yorumlar altın değerinde sizlere ne kadar teşekkür etsek dua etsek az. İnşallah hepimizin tedavileri olumlu sonuçlanır doğumları tebrik ederiz hep beraber 🙏
Amiiiinnn insallah 🙏🙏🙏🙏 sende anne ol insallah tedavin ugurlu hayirli olsun🙏🙏🙏🙏

Arkadaşlar merhaba, aranızda yeniyim, ben 3 tüp bebek denemesi ve negatif sonuç aldıktan sonra yumurta donasyonunu düşünmeye başladım.3 tane donmuş embriyomuz var ancak yine birçok ilaç alıp risk almak ve negatif sonuç ile karşılaşmak istemiyorum, çünkü yaşım geçiyor.Kıbrıs ı araştırıyorum, buradan da Kiev i öğrendim.Henüz tam karar vermiş değilim nerede yaptıracağıma. Sizlerden bilgi almak istiyorum. Kıbrısta yaptırıp olumlu sonuç alanlar süreç nasıl geçti?Olumsuzluk yaşayanlar hangi merkezlerde ve neler yaşadığını yazabilirse çok sevinirim.Şimdiden hepinize teşekkürler.

@BeyzaNur- ve @az sekerli
Transferleriniz hayırlı olsun 🥰🥰
Bol keselerle pozitiflerle bekliyoruz haberlerinizi 10 gün sonra 🥳🥳🥳
Eylül ekibim transferlerini olmaya başladı bileeee ya çok heyecanlıyım. Cumartesi de benim transferim var. Dün rahim kalınlığım ölçüldü. 13.2mm çıktı. Burdaki doktorum baya baya 10. Haftaya kadar bendesin diyor sanki hamile kalmışım gibi 🤣 Yeni ilaçlarıma başladım. 1 avuç ilaç ve iğne. Sonu güzel olacaksa 10 avuçta içerim ama bilinmezlik arada üzüyor 🥺

Neyse hormonların beni daha fazla etkisi altına almasına izin vermedennnn @Aigle cim seninde güzel haberlerini bekliyoruzz 🙏🏻🥰
Hayırlı olsun tedaviniz ve transferiniz .Nerede yaptırıyorsunuz transferi?

Kızlar inşallah hepimiz anne olalım
İsteğimiz bir tek anne olmaktır🤲❤️

Kızlar merhaba kıbrıstaydım pazartesi spermi verdik , şimdi mesajlaşmaları okudum transferi olanlar olmuşallah pozitifi görmeyi nasip eylesin inşallah her vakit namazımda dua ediyorum sizlerede 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Cumartesi transferim var 2 gün kaldı 🤩 çok çok heyecanlıyım…
Rahim kalınlığım tam 7 bu beni çok üzüyor dr kötü değil yapılır transfer dedi ama bana pek iyide gelmedi sizin deneyimleriniz nedir bu kalınlık ile ilgili ? Dualarınız dualarım ile buluşsun inşallah 🙏🏻
İnşallah bebislerin ile gelirsiniz canım 🥰

Merhaba kizceler benim iki kese göründü 🐣🐣 cok şükür 🤲ama henuz kalp atışıni duyamadık çok küçükler ins saglikla ilerler 3 hafta sonra kalp atışını duyacağız inş 🤲
Herkese dua ediyorum surekli sayfayi takip edemiyorum cok hizli ilerliyor yetişemiyrm rabbim hepimizin yardımcısı olsun ins hepimiz guzel haberler alacagiz 🤲🙏💜

Kızlar merhaba kıbrıstaydım pazartesi spermi verdik , şimdi mesajlaşmaları okudum transferi olanlar olmuşallah pozitifi görmeyi nasip eylesin inşallah her vakit namazımda dua ediyorum sizlerede 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Cumartesi transferim var 2 gün kaldı 🤩 çok çok heyecanlıyım…
Rahim kalınlığım tam 7 bu beni çok üzüyor dr kötü değil yapılır transfer dedi ama bana pek iyide gelmedi sizin deneyimleriniz nedir bu kalınlık ile ilgili ? Dualarınız dualarım ile buluşsun inşallah 🙏🏻
Hayırlı olsun,bebişinizle gelin inşallah.Hangi merkeze devam ediyordunuz? Embriyolara genetik test yapılacak mı?

Hayırlı olsun inşallah kalp atışlarınıda duyarsınız maşallah🥰🥳🥳
Merhaba kizceler benim iki kese göründü 🐣🐣 cok şükür 🤲ama henuz kalp atışıni duyamadık çok küçükler ins saglikla ilerler 3 hafta sonra kalp atışını duyacağız inş 🤲
Herkese dua ediyorum surekli sayfayi takip edemiyorum cok hizli ilerliyor yetişemiyrm rabbim hepimizin yardımcısı olsun ins hepimiz guzel haberler alacagiz 🤲🙏💜

Pankekkk canimmm cok sevindim bunaaaaa yaaaaa.rabbim tez zamanda sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏❤❤❤❤❤

Back