Canım sırada sen de varsın
Seninde mutlu gunlerim yakin💙♥️
Canim benim insallah hersey guzel olacak bu yil hepimize ben yurekten inaniyorum. Artik umudum var inan. Rabbim artik bu acilarimizi son buldurur .insallah.her namazdan sonra hepiniz icin dua ediyorum kurban oldugum rabbim büyüktür 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

Seni çok iyi anlıyorum sorun bende eşimde sorun yok amg kötü yumurtacrezervi kötü 5 defa tup bebek denedim biri tuttu oda kalp atışı olmadı kürtaj oldum eşim 1 hafta hiç konuşmadı.sinra yumuşadı.donasyona olumlu bakıyor ama maddi yat deyince kırıtıyor. Çünkü sorun bende ailem karşılarsa gıkı çıkmıyor aileside aynı.dedim boşanalım senin çocuğun olur. Onada olumlu yaklaşmıyor. Kafasında ki düşünce neymiş ben duracakmışım.hangi devirde yaşıyorsun dedim.ya beni böyle kabul et yada sus dedim. Şimdi iyiyiz.şükür. UZATTIM AMA KUSURA BAKMAYIN NE OLUR.HERKES TE AYRI SORUN VAR MALESEF.INATLASTIM ALLAH VERIRSE ÖLÜR YOKSA BEN KAPATTIM BU DEFTER I
Rabbim herkesin gönlüne göre versin kimsenin kucağını boş boynunu bükük bırakmasın.ama yinede hayırlısı neyse o olsun.biz şansımız olduğu sürece mücadelemizi vermeye çabalıyoruz takdir Allahın

Bir önceki hazırlığımdan kalan kullanma aşamasına geçemediğim 2 kutu vardı. Bir de tüp bebek tedavisinin yaygın olmadığı 2 küçük ilden tanıdık aracılığı ile 4 kutu daha buldum. Sizde o şekilde araştırırsanız çıkıyor eczanelerden elde kalanlar.. çok kullanışlı bir jel ama kesinlikle emiliyor ve geri gelmiyor.
Crinone daha rahat ama temin etmesi kolay degil. Bakalim araatiryaim. Tesekkurler

Ben varım canım Kiev de embriyo donasyonu yaptırdım ön görüşmeye gitmedim direk transfere gittim
surec nasil isledi ?ilaclar vs bi de kac gun kaldiniz canim kievde ? bu arada Rabbim gonlune gore verir insallah duamizsiniz

surec nasil isledi ?ilaclar vs bi de kac gun kaldiniz canim kievde ? bu arada Rabbim gonlune gore verir insallah duamizsiniz
Öncelikle iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim inş herkesin güzel haberlerini alalım buradan 🙏🏻🙏🏻 Ben önce burada ultrasyon meme usg ve hormonlar HIV hepatit …vb kan tahlillerini yaptırdım andreye yolladım ona göre bana tedavi planı oluşturduk benden bir kere daha ultrasyon istedi ona göre lucrin iğne yaptım bu iğne ön görüşmeye gidenlere merkez yapıyor zolodex diye bir iğne ben gitmediğim için Türkiye’de muadili lucrin kullandım sonra ilaçlara başlayacağım tarihi söyledi ben bir agustosda ilaçlara başladım Türkiye’den aldım estofem Co aspirin metilpred vitamin e folik asit bunları kullandım oraya gittiğimde zaten progestron iğnelerine başladık ilaca başladıktan sekiz gün sonra da tekrar ultrasyon istediler bu arada 1000 Euro ödemeyi biz buradan yaptık ikinci ultrasyon dan sonra tedavi planı oluştuktan sonra dönörleri de ödemeden sonra seçtik

Öncelikle iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim inş herkesin güzel haberlerini alalım buradan 🙏🏻🙏🏻 Ben önce burada ultrasyon meme usg ve hormonlar HIV hepatit …vb kan tahlillerini yaptırdım andreye yolladım ona göre bana tedavi planı oluşturduk benden bir kere daha ultrasyon istedi ona göre lucrin iğne yaptım bu iğne ön görüşmeye gidenlere merkez yapıyor zolodex diye bir iğne ben gitmediğim için Türkiye’de muadili lucrin kullandım sonra ilaçlara başlayacağım tarihi söyledi ben bir agustosda ilaçlara başladım Türkiye’den aldım estofem Co aspirin metilpred vitamin e folik asit bunları kullandım oraya gittiğimde zaten progestron iğnelerine başladık ilaca başladıktan sekiz gün sonra da tekrar ultrasyon istediler bu arada 1000 Euro ödemeyi biz buradan yaptık ikinci ultrasyon dan sonra tedavi planı oluştuktan sonra dönörleri de ödemeden sonra seçtik
Çok teşekkür ederim, biz Türkiye de değiliz burda testler biraz zor olabiliyor bi araştıralım eger zorluk cıkarmazsa burada başlayıp direk transfere gideriz diye düşündük . Bir yandan da zamanla yarışıyoruz yaşımızdan ötürü ☺️ İnşallah sağlıkla bebegini kucagını alırsın darısı tüm isteyenlerin başına 🙏

Kızlar merhaba kıbrıstaydım pazartesi spermi verdik , şimdi mesajlaşmaları okudum transferi olanlar olmuşallah pozitifi görmeyi nasip eylesin inşallah her vakit namazımda dua ediyorum sizlerede 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Cumartesi transferim var 2 gün kaldı 🤩 çok çok heyecanlıyım…
Rahim kalınlığım tam 7 bu beni çok üzüyor dr kötü değil yapılır transfer dedi ama bana pek iyide gelmedi sizin deneyimleriniz nedir bu kalınlık ile ilgili ? Dualarınız dualarım ile buluşsun inşallah 🙏🏻

Kızlar merhaba kıbrıstaydım pazartesi spermi verdik , şimdi mesajlaşmaları okudum transferi olanlar olmuşallah pozitifi görmeyi nasip eylesin inşallah her vakit namazımda dua ediyorum sizlerede 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Cumartesi transferim var 2 gün kaldı 🤩 çok çok heyecanlıyım…
Rahim kalınlığım tam 7 bu beni çok üzüyor dr kötü değil yapılır transfer dedi ama bana pek iyide gelmedi sizin deneyimleriniz nedir bu kalınlık ile ilgili ? Dualarınız dualarım ile buluşsun inşallah 🙏🏻
Derya hiç tedirgin olma halil beyin cihazı ölçtüyse inan 2 mm düşük söylüyor
7 mm bile olsa gayet iyi
Allah sana istediyin kadar,taşıya bileceyin sayıda evlatlar versin
Hayırlı evlatlar❤️🤲🤲🤲🤲

Derya hiç tedirgin olma halil beyin cihazı ölçtüyse inan 2 mm düşük söylüyor
7 mm bile olsa gayet iyi
Allah sana istediyin kadar,taşıya bileceyin sayıda evlatlar versin
Hayırlı evlatlar❤️🤲🤲🤲🤲
İstanbuldada emin olmak için ölçtürdüm aynı geldi 7 mm bende tedirgin oldum canım baya valla 2 gün kaldı transferede progesteron başladık daha kalınlaşmaz dediler bakalım

İstanbuldada emin olmak için ölçtürdüm aynı geldi 7 mm bende tedirgin oldum canım baya valla 2 gün kaldı transferede progesteron başladık daha kalınlaşmaz dediler bakalım
Rabbim gönlüne göre versin inşallah transferiniz sorunsuz geçer 🙏

Çok teşekkür ederim, biz Türkiye de değiliz burda testler biraz zor olabiliyor bi araştıralım eger zorluk cıkarmazsa burada başlayıp direk transfere gideriz diye düşündük . Bir yandan da zamanla yarışıyoruz yaşımızdan ötürü ☺️ İnşallah sağlıkla bebegini kucagını alırsın darısı tüm isteyenlerin başına 🙏
Cevaplar icin teşekkürler 🙏 zahmet verdim . Testler ve doktor burada bizi cok ugrastıracak o yüzden ilk görüsmeye gitmeye karar verdik :) Andrey e yazdım 26 Eylül e bilet bakıyoruz hakkımızda hayırlısı olsun 🙏

Cevaplar icin teşekkürler 🙏 zahmet verdim . Testler ve doktor burada bizi cok ugrastıracak o yüzden ilk görüsmeye gitmeye karar verdik :) Andrey e yazdım 26 Eylül e bilet bakıyoruz hakkımızda hayırlısı olsun 🙏
Rabbim gönlünde kinin muradini versin insallah. Hersey yolunda gitsin 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

Nar suyu için belki faydası olur içenler faydasını görmüşler bende günde 1 bardak içmeye başladım ama siz iki bardak içebilirsiniz sabah akşam dimesin %100 nar suyu olan katkısız doğal cam şişesini aldım ben , Allah rast getirsin pozitif haberleriniz olsun inşallah 🙏

Nar suyu için belki faydası olur içenler faydasını görmüşler bende günde 1 bardak içmeye başladım ama siz iki bardak içebilirsiniz sabah akşam dimesin %100 nar suyu olan katkısız doğal cam şişesini aldım ben , Allah rast getirsin pozitif haberleriniz olsun inşallah 🙏
Allah razı olsun çok sağolun alıp deneyeceğim , Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah 🙏🏻

Kızlar hatırlarsanız burada bi hanım arkadaşımız nar suyu içmişti ve rahim kalınlığı olması gerekenden fazla artmıştı. Doktorun verdiğinden farklı birşey kullanmayın bence. Allah muhafaza o kadar emek veriyoruz. Hatta doktorunuza sormadan hiç birşey kullanmayın.

Amin canım hepimiz inş 🙏🏻🙏🏻🥰 ama ayarlaya bilirseniz ön görüşmeye gidin deha iyi bence

Amin canım hepimiz inş 🙏🏻🙏🏻🥰 ama ayarlaya bilirseniz ön görüşmeye gidin deha iyi bence
Amin , ayarladık canım ön görüşmeye gidiyoruz 26 eylüle bilet aldık 27 sinde görüsüp 28 de dönücez inşallah 🙏 ondan sonra nasıl olur ne zamana gideriz nasip ☺️

Back