• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok güzel sonuç maşallah
Pankekk her zaman dua ederken sana hem evlat hemde sağlık diledim kuzum
İnşallah kolay taşı,rahat doğur ve çok güzel,sağlık dolu ömür yaşa evlat(evlatlarınla)❤️💋
Çok sevindim🌹
Canm allah razi olsun cok ama.cok tsk seni de bekliyrz hadi bir an once bizimle ilerle ins heo beraber 2022 de anne.olalim ins hayirlisiyla 🤲💜

Merhaba kizlar rabbim tüm isteyenleri mujdelendirsin ins benim tutunmuş kuzum yada kuzularim hayırlısı bakalim bugün 10.gün 12
Gün-de kan vericem ins saglikla devam eder 🤲💜
Hayırlı olsun çok sevindim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin hayırlı evlat olsun inşallah 🙏 darısı başımıza 💕🤰🏻👼🤰🏻👼

Merhaba canım inşallah herşey gönlünce olur bende 2. Tedavimi orda olucam yaşadığın süreci benimlede paylaşırsan sevinirim 💞
Merhaba canım British o bölgedeki en iyi kliniklerden biri 4 deneme yaptım bir gebeliğim oldu ama 16 haftada kaybettim. 2 kez kimyasal 1 kez de hiç tutunma olmadı. Embriyologlari çok çok iyi, laboratuvari çok iyi ve gelişmiş.

A anneadayi1974 canım Allah işlerini su gibi akitsin inşallah. Dönüşünde gönlünde ne varsa onunla birlikte gel (ikiz, üçüz nasıl istediysen) dualarım seninle canım 🙏❤️
Allah razı olsun çok sevindim mesajınıza 💕cümlemizle birlikte inşallah 🙏 nasip diyoruz biz eşimle hayırlı sağlıklı evlat olsun da 1-2-3 nasipte ne varsa kabulumuz bizim , Allah isteyen herkesin gönlüne göre versin , hepimize çokk dualar ediyoruz bizde 🙏🤰🏻👼🤰🏻👼❤️

Merhaba canım British o bölgedeki en iyi kliniklerden biri 4 deneme yaptım bir gebeliğim oldu ama 16 haftada kaybettim. 2 kez kimyasal 1 kez de hiç tutunma olmadı. Embriyologlari çok çok iyi, laboratuvari çok iyi ve gelişmiş.
Çok geçmiş olsun canım önceden yazmıştım ilk deneme başka hastaneydi şimdi oraya geçiyoruz dediler inşallah bu defa olur 🙆

Merhaba kizlar rabbim tüm isteyenleri mujdelendirsin ins benim tutunmuş kuzum yada kuzularim hayırlısı bakalim bugün 10.gün 12
Gün-de kan vericem ins saglikla devam eder 🤲💜
Maşallah kat kat artsın insalalh Rabbim kucağınıza almayida nasip etsin canım 🙇‍♀️🌸🌸🤗

Back