• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

heyecaandan cok stres var ya bende🤭rüyadaa gibiyim bide,inanamiyorum o günün geldigine..

aynen daha bavul hazirlamadim bende😂zaten ara mevsimde yolculuk yapmayi sevmiyorum.hicbir fikrim yok ne götürcem🥴
Hayırlı olsun canım güle güle git güzel haberlerle dön, Allah gönlüne göre versin inşallah senden de ikiz haberi bekliyorum. Aslında hiç aklımda yoktu içimden geldi öyle demek 🙏🙏❤️

Sevgili Eylül ekibi❤️Yolunuz açık aydınlık olsun🤲🤲İşleriniz yolunda ilerlesin su gibi aksın🤲🤲Gönlünüzden geçeni Rabbim gerçek etsin🤲🤲Kalbim ve dualaım sizlerle🤲🤲🤲❤️❤️❤️Bol şans diliyorum VE HAYDİ BEBEKLERİNİZİ DE ALIN GELİN İNŞALLAHH🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲
Teşekkürler Duruball Duruball 🥰🥰🥰
İnşallah en az ağustos kadar bereketli döneriz bizde 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Sizlerle sevindik, heyecanlandık sıra bizde ve diğer tüm anneliği tatmak isteyenlerde ☺️☺️☺️

Zazacim ben 4800 den sonrasını okudum sonra 3 binden başladım ama hala senin msjlarin
Sabırla sayfayı 4 binden başla oku
Çok şey öğrenirsin
Başarılar❤️

Konu 8 bin küsür sayfa ve çok eski tarihe dayanıyor ben güncel bilgi almak için sormuştum yoksa sabır bizim işimiz bebek sahibi olmak isteyen kadınlar olarak . Kıbrıs’ta en güvenilir tavsiye edebileceğiniz klinik hangisi diye soracaktım

Hayırlı olsun canım güle güle git güzel haberlerle dön, Allah gönlüne göre versin inşallah senden de ikiz haberi bekliyorum. Aslında hiç aklımda yoktu içimden geldi öyle demek 🙏🙏❤️
canım tamaram,insallah bizede nasip olur🤲senin o guzel yüreğinden oyle gectiyse vardir bir bildigi😍 tez zamanda senide tekrar yolcu edelim dualarla insallah🤲❤️

canım tamaram,insallah bizede nasip olur🤲senin o guzel yüreğinden oyle gectiyse vardir bir bildigi😍 tez zamanda senide tekrar yolcu edelim dualarla insallah🤲❤️
Cansın sen can, inşallah canım dediğin gibi bize de nasip olsun. İnşallah tez zamanda bende yeniden başlarim. Amin amin amin 🙏🙏❤️❤️

Cansın sen can, inşallah canım dediğin gibi bize de nasip olsun. İnşallah tez zamanda bende yeniden başlarim. Amin amin amin 🙏🙏❤️❤️
Canim tamaram senin gidis tarihin bellimi canim gec olsun guc olmasın canim kurban oldugum rabbim seninde yüzünü güldürsün insallah seviyorum seni❤❤❤❤❤❤❤

Sevgili gizli takipcilerimiz canlarim biliyorum yazmaktan cekiniyorsunuz canlar lutfen cekinmeyin yazin paylasin dertlerinizi duygularinizi biz hepimiz sizlere elimizden geldigince yardimci oluruz hepimiz gectik bu yolllardan can kizlar.burda cok sey ogreniyoruz birbirimizden acilarimizi,sıkıntılarımızı sevinclerimizi paylasiyoruz lutfen sizde yazin tedavi asamasindaysiniz ,tedavi olduysaniz yazin hep beraber paylasalim birlikte❤❤❤❤❤❤

Canim tamaram senin gidis tarihin bellimi canim gec olsun guc olmasın canim kurban oldugum rabbim seninde yüzünü güldürsün insallah seviyorum seni❤❤❤❤❤❤❤
Eftoşum daha belli değil canım, amin inşallah hepimizin yüzü gülsün bende seni seviyorum canım ❤️❤️❤️❤️ şu diş tedavin bir an önce bitsin de senin de güzel haberini alalım Allah'ın izniyle 🙏🙏🙏

Eftoşum daha belli değil canım, amin inşallah hepimizin yüzü gülsün bende seni seviyorum canım ❤️❤️❤️❤️ şu diş tedavin bir an önce bitsin de senin de güzel haberini alalım Allah'ın izniyle 🙏🙏🙏
Amiiinnnn canim benim insallah hersey guzel olsun istedigin gibi olsun canim benim ❤❤❤❤❤❤

Kızlar selam bende maddi manevi toparlandıktan sonra (en az 1yıl) nasip olursa bende kiew e gitmek son şansımı orda denemek istiyorum.ama o kadar para nasıl biriktiricem çalışıyorum yıllık izin yeterli olucakmı benden neler istiycekler rahim filmim var ama 2018 tarihine ait geçerli olucakmi histereskopi cd var ama 2019 kabul ediceklermi benden hangi testler istenecek önce on görüşme yapıp gerimi döneceğiz git gelmi yapacağız kafam da deli sorular çorba oldu.corona aşısı hic olmadım simdi olsam 1yil sonra gecerli olucakmi o aşılar ben ben gidene kadar kimbilir kac euro olucak zamlanacak vs....🙄🤔🤦‍♀️🙈
mesajiniza cevap veren oldu mu bilmiyorum ama bildiklerimi yazayim istedim.

1- Kist , polip, myom falan var mi , Rahim kalinligi nedir vb. bunlari öğrenmek için Rahim filmi isteniyor. normal kadin doğuma giderek rahim filminizi çektirebilirsiniz ki ben devlete gittim.
2- Meme usg si isteniyor. 750lik fiyati kendi kendine 500e cekti konuştuğum kişi. ileri tarihte dusunuyorsaniz ücrete tabii olmadan devlette de çektirebilirsiniz.
on görüşmeye gidebilirseniz ön görüşmeye gidiyorsunuz orada size ve esinize birtakım testler uygulaniyor. duruma göre tedaviye baslaniyor ve ilaclarinizla sizi geri gönderiyorlar. sanirim en gec 2ay ilaç kullanip rahminizi ve kendinizi hazirliyorsunuz. sonrasinda donörunuz hazirlanip size de haber veriliyor ve tekrar gidiyorsunuz bu sefer 10 gün civari kalip donörden alinan yumurtalar esinizin spermleriyle dölleniyor siz oradayken transferiniz yapiliyor ve geri geliyorsunuz.
Asimizi olalim !! desek te asi olmaniz zorunlu değil. Pcr testiniz (72 saat içerisinde yapilmali) negatif ciksin o yeter. Eski fiyati bilmiyorum fakat oyle deli zamlar TR de oluyor , Gönlünüzü ferah tutun.:KK22:

Günaydın Zaza ve Günaydın bütün anne adayları
Zaza cım dün bütün gün dersime çalıştım. Notlar aldım. Sen ne yüce bir kadınsın okudum ağladım düşündüm korktum. Allahım bana da senin gibi güç versin canım. Hepimize inşallah bir an evvel bebiş nasip etsin.
Evet dünya tüp bebek merkezinde oldum.
İlk denemeydi ve sonuç negatif
Anca kendime geliyorum. Dün gece de özel den arkadaşımla dertleşiyorduk. Yeni olduğumdan genele yazmışım bilemeden 😋😉
Maliyet konusunda hepimiz battık 😪batmaya da devam ediyoruz.
Hepinizi saygıyla selamlıyorum biz kocaman bir aileyiz 🤗😍😘
Cok cok geçmiş olsun.
Ne kadar güçlü kalmaya calissak ta...
Bir sonraki tedavin hayirli olur inşallah :dua:

Merhaba kızlar benimde bugün transfer oldu 5. Gün 4ba kalitede embriyo bir adet konuldu ne zaman tutunur ve idrarda test yapayım çok heyecanlıyım günler geçer mi ☺️
Hayırlısı olsun inşallah. Insallah pozitifi görürsünüz.
Nerede yaptirdiniz. Siz mi 1 adet istediniz ?
Degisik tarihlerde dayanamayip yapan var.

Back